הסטטיסטיקה הזאת בעייתית בליגת האלופות בגלל כל השיטות, עד 93 היה נוקאאוט ובטוח אלופות עפו בסיבובים הראשונים (ליברפול-פורסט בשליפה מהירה), אחרי זה נוצרה "ליגת האלופות" אבל עדיין היה גם פורמט של נוקאאוט בהתחלה ואחר כך שני בתים בלבד ואני לא חושב שזה כזה לא הגיוני שאלופה לא עלתה כבר על ההתחלה גם שם (אותה בארסה אגב עפה כבר בסיבוב השני ב-93 עוד לפני הבתים). יש גם את האפשרות השלישית, שסתם חפרתי עכשיו כשכל המטרה במשפט שלך הייתה עקיצה לאוהדי בארסה, אם ככה אני אתן להודעה שלי למות בשקט עכשיו בערך...
המפגש שכל אירופה מחכה לו ייערך בסטמפורד ברידג' ב18 באוקטובר, ובקאמפ נואו ב31 באוקטובר. שאר לוח המשחקים.
באיירן ואינטר אמורים להגיע יחסית רגועים למשחק אחרי ששיחקו את כל המשחקים היותר "נוחים". אנחנו אוהדי באיירן מקווים שהמשחק הזה יהיה קרב על המקום הראשון בלבד, ולא קרב השרדות. אין ספק שליגת האלופות הוא לא המקום לזלזל בו, אך זו שאיפה אישית שלי כאוהד באיירן כנראה.
ארסנל קיבלה דווקא את המבורג בדרג האחרון, וכולם יודעים שהמבורג קבוצה מאוד חזקה. פורטו בדרג ב' לא רע בכלל, דרג ג' מחזיקת גביע אופ''א לשעבר צסק''א מוסקבה גם לא קל בכלל. חייבים לעבור אין מה לדבר, אבל זה לא יהיה טיול כמו בעונה שעברה. ואני חייב מילה על מנצ' יונייטד שקיבלה שי לחג בהגרלה הזאת, סלטיק החלשה, קופנהאגן הדנית לא מאריות אירופה ובנפיקה ליסבון שסיימה שלישית בעונה שעברה לא הכי חזקה. אותו דבר לגבי מילאן, טיול מהנה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx
כמו תמיד היונייטד מקבלים בית שבו הם אמורים לשייט לעבר השלב הבא אם הם כמובן לא יזלזלו כמו בשנה שעברה. לגבי הבית הראשון קצת מגזימים פה. עם כל הכבוד אין לברמן מה לחפש מול צ'לסקי וברסלונה אלא אם כן הן ימשיכו להיות גרועים כמו בזמן האחרון. האוקראיניות קיבלו בתים סבירים ביותר, יכל להיות יותר קשה ויכל להיות קל יותר. ריאל וליון קבוצות טובות מאד כמובן אבל סה"כ המטרה צריכה להיות לעבור שלב. ריאל השנה קבוצה חדשה לגמרי ולא ברור מה יהיה איתם, ליון נהדרים אבל השנה עוד כוכב עזב אותם ולי אין ספק שדינמו יכולה לשחק איתם שווה בשווה. עם סטיאוה איכשהו דינמו תסתדר אני מאמין. שחטיור קיבלה בית די נוח שאין שם אף קבוצה שהיא אריית אירופה. ולנסיה בלי בניטס זה כבר מזמן לא זה , רומא בכלל לא הייתה אמורה להיות פה ומול אולימפיאקוס(כמו דינמו נגד סטיאווה)שחטר תדע להסתדר. אפשר להיות אופטימים. יש כבר לוח המשחקים?
תקשיבו. מילאן- תצחקו או לא, אי אפשר להגיד "מילאן קיבלה בית קל". כי מהדרג הראשון, לדעתי, היא היריבה הכי נוחה. אחרי ששבצ'נקו עזב אותם הם כלום בלעדיו. ליל-אם אייאקס הייתה עולה הם היו בדרג השלישי, לכן, הם הקבוצה החלשה ביותר בדרג השני. א.ק.ק. אתונה-אותו הדבר, אם אייאקס לא הייתה עולה הם היו בדרג האחרון. אנדרלכט-בליגת האלופות בעונת 04/05 הם לא השיגו אפילו נקודה אחת. בליגת האלופות בעונת 05/06, אותו דבר, לא קיבלו אפילו נקודה אחת. אז מה אתם אומרים? נראה לי שאפילו קבוצת מרכז טבלה בליגה שלנו יכולה להפתיע בבית הזה. אבל, תחשבו, אם הבית הזה הכי חלש, זה אומר שהכדורגל האירופי מאוד השתפר. למה? למי שלא זוכר בתים בליגת האלופות, באמת לא יכול להבין. בליגת האלופות, עונת 03/04, זה היה בית 3: מונאקו לה קורוניה פ.ס.וו א.א.ק. אתונה וזה היה בית 7: צ'לסי (לא היה כזה מועדון פאר באותה תקופה) ספרטה פראג בשיקטאש לאציו זה היה בית 4 של ליגת האלופות, עונת 01/02: נאט גלקסטראיי פ.ס.וו לאציו זה היה בית 4 של ליגת האלופות בעונת 00/01: שטוכם גאראץ ריינג'רס גלקסטראיי מונאקו לא חושבים שיש שיפור?
אל לך לזלזל במילאן. מילאן היא ממש לא רק שבצ'נקו. אל תשכח שבשתי העונות האחרונות היו לשבצ'נקו כמה פציעות שבהן מילאן הסתדרה יפה מאוד. למילאן יש את הקישור בין הטובים בעולם ויש אחד כזה שקוראים לו ריקרדו איזקסון, שמעתי שהוא משחק דווקא לא רע. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/cool.Xxx
מילאן באמת הסתדרה יפה בלי שבצ'נקו עונה שעברה, היא הייתה יכולה להסתדר גם בלי כל השחקנים שלה. הם רק היו צריכים להרים טלפון לשופט, להציע הרבה כסף וזהו.
כן בין מילאן לאיגוד השופטים יש יחסים מאוד מאוד טובים. זה אומר שבלי קשר לסגל השחקנים מילאן אלופה...!?...
אתם בכלל יודעים מה האישומים נגד מילאן שאתם קוטלים אותה ככה ? תסתכלו על 4 השנים האחרונות של מילאן בצ'מפיונס ותבינו שהם הגיעו להכי הרבה הישגים באירופה . זכייה בגביע , רבע גמר , גמר וחצי גמר . כנראה הקבוצה הטובה באירופה בארבע השנים האחרונות .