הגרלת הבתים של יורו 2008

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏1/12/07.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

העסק הוא פשוט- מי שסופר את הולנד ולא סופר את רומניה הוא פשוט או לא מודע למה שהלך בקמפיין או סתם לא מבין.

במוקדמות בטח שרומניה הייתה טובה יותר מהולנד וסיימה מעליה בבית, זו קבוצה מוכשרת, שבטח לא תהיה בשר תותחים בבית הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/12/07
  2. uri מנהלים

אני מסכים איתך, למרות שגם אתה צריך להבין את זה. הרי גם אתה כמו רבים אחרים כתב שזה לא יורו ללא אנגליה, אנגליה שמאז הזכיה שלה בגביע העולמי (המאוד) ביתי ב-66' לעולם לא הגיע לגמר לא בגביע העולמי ולא באליפות אירופה. השמות, ההיסטוריה, הנוסטלגיה, הכל מדבר בסופו של דבר.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מה? תראה לי איפה כתבתי שיורו ללא אנגליה זה לא יורו. שקר מוחלט.

כתבתי שהאנגלים יחסרו רק בקטע של האווירה וזהו. מהבחינה המקצועית האנגלים לא פקטור.

4. bayer04 Member

אם תשאלו אותי רומניה עולה מהבית שלה יחד עם איטליה.

5. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

רומניה כבר היו בבית כזה ביורו 2000 עם אנגליה, גרמניה ופורטוגל.
    ולמי שלא זוכר איך זה נגמר - הרומנים הדיחו את אנגליה וגרמניה.
    רומניה לא פראיירים

6. uri מנהלים

מצטער אם טעיתי, ובכל זאת, זה לא העניין. משום שרבבות של אנשים רשמו זאת ומה שיותר הפתיע היא העובדה שחלקם אפילו לא אוהדים את נבחרת שלושת האריות. אני מניח שזה טבעי. תהליך ארוך של הבניה בעזרת התקשורת והחשיפה הרבה גורם למוח שלנו לתפוס דברים בצורה מסויימת גם אם הם מנוגדים למציאות. וכך כפי שאנגליה שלא ראתה גמר כלשהו כבר 42 שנה עדיין נתפסת כמועמדת בכל טורניר וכזו שחסרה כשהיא לא שם, כך גם נבחרת הולנד, על אף העובדה ששיחקה פחות טוב מרומניה ואף סיימה אחריה, עדיין נתפסת אצל הרוב כנחרת טובה יותר, ומאיימת יותר.

אתה לא היחיד שרשם זאת, אולם לעולם לא ראיתי תגובות דומות שנכתבו על נבחרת סקוטלנד בכל פעם שלובשי החציות לא צלחו להגיע לטורניר כזה או אחר והאוהדים שלהם טובים אף יותר.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא חולק עליך בקטע של האנגלים על המגרש, בגלל זה לא מבין מה נפלת עליי עם ההאשמת שווא הזאת....

8. uri מנהלים

איזה כבד אתה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

סה"כ חשבתי שגם אתה כתבת פעם "זה לא יורו בלי אנגליה" וצירפתי אותך לרבבות האנשים. וזו הנקודה שרציתי להדגיש הרבבות ולא אתה.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אוקיי... כי זה פשוט בא כתגובה למשפט שרשמתי בכלל על הולנד ורומניה אז היה רושם שדווקא אני זה הנקודה...........

10. uri מנהלים

ציטטתי אותך, כי רשמת שאנשים הרואים בהולנד כפוטנציאל גבוה יותר מרומניה ביורו לא מבינים. אז עניתי כתגובה שרבים גם לא יכולים לדמיין יורו בלי אנגליה למרות שזו נבחרת כושלת. אז ניסיתי להסביר זאת בכך שלדעתי העניין הוא הרבה יותר פיסכולוגי ולא קשור בדרך ישירה להבנה של משחק הכדורגל.

11. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

עם מוטו ומריקה בהתקפה, דיקה וקיבו בהגנה ועוד כמה שחקנים מצויינים רומניה יכולה להיות ההפתעה של הטורניר. לא יודע למה אבל ההרגשה שלי שדונאדוני הוא הסיבה שאיטליה לא תעבור את שלב הבתים.

12. uri מנהלים

האמת שאני לא צופה שום הפתעה מרומניה, לדעתי איטליה וצרפת יעלו וכנראה כמו במונדיאל יפגשו בגמר. בעניין דונאדוני, מדובר במאמן שקיבל את הנבחרת במצב הכי גרוע שאפשר לקבל ובכל זאת הצליח. אז עכשיו הוא קיבל גם את ההגרלה הכי קשה שאפשר לקבל ואני צופה שקשר מילאן לשעבר ימשיך להצליח, בוודאי שתחתיו עומדים כאלה וינרים איכותיים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏4/12/07
  13. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

יכול להיות שאני טועה אורי, לגבי הווינרים אני גם מסכים איתך, אבל לא יודע, לא מרזיק מדונאדוני שלפני הקדנציה באיטליה לא עשה שום דבר משמעותי, ובאמת שזה לא חוכמה עם סגל כמו שיש לו לעבור את שלב הבתים וגם את זה הוא בקושי השיג.

עכשיו אתה עלול להביא לי אותה בהפוכה עם קלינסמן לדוגמא שזה כן אפשרי, אז פה כמובן שלא דובים ולא יער. קליסנסמן היה יותר המוטיבטור ולאוו המאמן, השילוב עבד נהדר, באיטליה לא שמתי לב לשילוב הזה, מה עוד שלא שמתי לב בתקופה האחרונה להופעה משכנעת של האזורי, למעשה בכל עידן דונאדוני.

14. Mehmet Member

הכי גרוע שאפשר? לא ידעתי שלהיות מיד אחרי זכיה במונדיאל זה המצב הכי גרוע שיכול להיות...

15. מיכל3 Member

תמיד (או יותר נכון בד"כ) באה נפילת מתח אחרי זכיה בטורניר כזה או ביורו, זה מה שקרה לפחות לאיטליה. חוץ מזה אורי התכוון בעיקר מבחינה מקצועית, כגון פציעות ופרישות : טוטי פרש, נסטה היה פצוע ופרש לאחר מכן, קאמורנסי, טוני וכו' היו פצועים. ממש לא המצב האולטימטיבי לקבל את האזורי. ואל תחשוב שאני "אוהדת דונאדוני", ממש לא, אבל מהבחינה הזו לפחות בתחילת הטורניר - שהתחיל רע, אי אפשר היה לבוא רק אליו בטענות.