הפחידה? ממש לא. במשחק הראשון היו להם כמה מצבים ודקות טובות, אבל ניצחנו ואם לא החמצות גדולות של סאהה בסיום התוצאה הייתה יותר גדולה. המשחק באולד טראפורד כבר היה אחרי הבטחת העלייה, וגם שם לא זכורה לי תצוגת על של ספורטינג. פעמיים הם שיחקו נחמד, יפה אבל לא יותר.
אתה יכול לקוות...צ'לסי-רומא ואתלטיקו-ליברפול יהיו במקביל. כנ"ל באיירן-פיורנטינה, יובה-ריאל והדרבי הבריטי. http://www.uefa.com/competitions/ucl/fixtu...sults/md=1.html
ליברפול לא תעלה, אני בטוח בזה חד משמעית. הם לא התחזקו העונה וכל 3 הקבוצות שאיתה שונאות אותה. פ.ס.וו על ההדחה המשפילה מרבע הגמר, מארסיי על כך שכמעט הצליחו לעלות משלב הבתים ולא עלו בגלל ליברפול, ואתלטיקו בגלל פרננדו טורס, הקבוצות האלה לא הולכות לרחם על ליברפול.
ובגלל ששלוש הקבוצות שאיתה שונאות אותה היא לא תעלה? למרות שליברפול קיבלה בית קשה אני מאמין שהיא תעלה. פ.ס.וו נחלשה מאוד הקיץ עם העזיבה של ג'פרסון פארפן, גומז ואייסאטי. מארסי ואתלטיקו חזקות, אבל אין להם את המסורת שיש לליברפול וגם אין לה את הסגל שיש לליברפול. ליברפול תתקשה אבל תעבור בשיניים, זאת דעתי לפחות.
רובי קין במקום האנטנה המהלכת זה חיזוק. ולנו אין שום טענות לליברפול. להפך, נשמח לארח את טורס ואת פפה בקלדרון.
ליברפול עם המסורת שלה תעלה שלב , אם גרנט היה מאמן אותם כולם פה היו קופצים "תחת" "תחת". ליברפול יותר טובה משלושת הקבוצות האלו , לדעתי זה ילך לה קשה ולא פשוט , אבל ילך, אני ישמח לראות את אתלטיקו בשלב הבא.
שימו לב לסדור ההגרלה האפשרי באופ"א: http://www.uefa.com/competitions/uefacup/n...sid=743492.html בורוסיה דורטמונד אורבת לאייאקס או טוטנהאם. סנט אנטיין להמבורג. נאפולי גם בין הלא מדורגות.
לא ראיתי הרבה זמן קבוצה שמשחקת כמו זניט, זה נראה כל כך קליל אבל זה כל כך איכותי ויעיל. כדורגל כל כך יפה וכל כך יעיל בו זמנית, אין דבר יותר טוב שאפשר לבקש.מחזיר את המילים על הבית של ריאל ויובה, אני בכלל לא יופתע אם זניט גם יסיימו שם במקום הראשון. בקשר לאופ"א, בנפיקה קבוצה טובה יותר מנאפולי, ואני ממש לא רוצה לראות את נאפולי בחוץ, חבל שמשחקים כאלה נקבעים בשלבים כל כך מוקדמים...
שמישהו יסביר לי בבקשה למה הכתירו את בית ד' כבית המוות? מארסיי ו PSV קבוצות נחמדות, אבל לא קבוצות שבעידן האחרון עשו משהו משמעותי באירופה. PSV אמנם נוטה לעבור את שלב הבתים, ולעיתים קצת יותר, אבל אי אפשר לקרוא לה מהאריות של אירופה. באתלטיקו כבר מספר שנים מנסים לבנות קבוצת צמרת, וכבר שנים נכשלים בהשגת תארים. עד שלא יוכח אחרת גם אי אפשר לקרוא לה קבוצת צמרת באירופה. ליברפול היא הקבוצה היחידה מבית זה שכאשר היריבה שומעת את שמה היא חוששת. וזה למרות שהיא מאד מגמגמת בשנים האחרונות בליגה האנגלית. (ולזכותה יאמר מצליחה מאד באירופה). הבית הזה הוא לא יותר מבית סטנדרטי וגם זה אם לתת הרבה קרדיט לקבוצות בו. השנה אין בית מוות אמיתי, ואם צריך להכתיר בית מוות זה בית ח' בו יש שתי ענקיות כמו ריאל מדריד ויובנטוס. מועמדת צעירה, עשירה ונוצצת כמו זניט(שהוכיחה בשנה שעברה שיש לה אופי), ועוד קבוצה נספחת שתתפלל להוציא נקודה.
אני לא חושב שבאיירן מינכן כזו בטוחה במקום הראשון, ואפילו לא בשני... שנה שעברה דרסנו את הליגה אבל באירופה לא היינו משהו בכלל, בעיקר בחלק ההגנתי, וההגנה לא התחזקה. ליון ופיורנטינה חזקות יותר מבראגה ובולטון שהתקשינו מולן שנה שעברה עוד בשלב הבתים באופ''א.
זניט נראתה היום נהדר, וזה בהמשך לעונה שעברה שהיא הייתה פשוט הנאה צרופה, יובנטוס וריאל מדריד יכולות ללא ספק לאכול ממנה קש, אם זניט תעלה למשחקים משוחררת, ותשחק את הכדורגל שלה, אין לי שום ספק בכך שהיא יכולה להשאיר מאחוריה יובה וריאל. ריאל קבוצה חזקה יותר אז אני במקום יובנטוס הייתי מאוד מודאג. זה לא יהיה הימור מופרז לומר שיובה לא ממשיכה לשמינית הגמר.