הגרלת הבתים: את. מדריד מחכה לטורס, ריאל ליובה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏1/7/08.

1. AVISEY Member

בית ו' תענוג http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx מה עוד צריך לבקש ?

2. JR-Riquelme Member

בית ד' בית מאוד מאוד קשה, בית ו' גם כן בית מאוד קשה עם קרב בין ליון ופיורה על המקום השני, גם בית ז' לא קל בכלל...
    הבית הכי סגור זה הבית האחרון והבית השני, כמו שכתוב לפי הסדר, ככה יסתיים הבית בלי הרבה בעיות.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/08
  3. אלי מתחן Member

זניט יותר טובה משחטאר ויובנטוס מספורטינג, איך זה בדיוק באותה רמה?

4. kiki123 Member

אני הייתי בטוח שבאיירן יקבלו את פיורנטינה ...ההגרות באופא בכלל לא תמימות ,זה לא מקרי המקרה של טורס וטוני ,בזמנו היה גם אלבר ובאיירן (כשזה שיחק בליון ) .

בקיצור -זה לא בדיוק הגרלה מה שעשו שם ...

5. Tony Adams Member

לדעתי ה-בית זה בית ד'.
    ליברפול נראית רע, אתלטיקו תמיד מפחידה, מארסיי במגמת השתפרות ולדעתי תדבר חזק, ואיינדהובן היא תמיד איום. הכל יכול להיות בבית הזה. לדעתי הבית היחיד שעל המקומות פתוחים.

6. yoni10 Member

יובנטוס?

7. Reyes Member

שגיא כהן פשוט חופר, הוא ומלובני לא שתקו לשניה אחת. אתה רוצה לשמוע מה הקריינים אומרים, מה השחקנים אומרים... ושניהם פשוט לא סותמים לשניה את הפה.

וכהן כל הזמן מנסה להקדים ולומר לאיזה בית הקבוצה שהוגרלה תשובץ, במקום לחכות שניה ולראות.

מזל שיש יורוספורט.

8. Bensh Member

זניט בלי ארשאבין לא טובה משחטאר, וספורטינג היא מוקש רציני באירופה לכל קבוצה, לא פחות מיובנטוס הנוכחית. וחוץ מזה באזל יותר טובה מהקיקיונית התורנית שריאל ויובה קיבלו

9. REAL MADRID Member

אני מתחלף בזה הרגע עם ההגרלה שקיבלתם. אם אתה אומר שברצלונה קיבלה הגרלה קשה אתה פשוט מזלזל ביכולת של הקבוצה שלך..

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיבלנו הגרלה שמאפשר לנו כבר לחשוב על שמינית הגמר , וישקר מי שיגיד שהוא חושב אחרת.

11. צהוב שחור בנשמה!!!! Member

הגרלה מעצבנת!!!! יש המון מפגשים של השנתיים שלושה האחרונים!!!

מנצ'סטר - ויאריאל
    מנצ'סטר - סלטיק
    ליברפול - פ.ס.וו
    ליברפול - מארסיי
    ורדר ברמן - פנאתנייקוס
    ספורטינג - באזל
    ליון - סטיאווה
    ארסנל - פורטו
    פנרבחצ'ה - דינמו קייב

דיי, קצת גיוון לא מזיק!

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשיש יש אותם קבוצות שעולות לשלב הבתים של הצ'מפיונס אז סביר להניח שיש מפגשים שהיו כבר בשנים האחרונות.

13. Ohad_Glr Member

זניט בלי ארשאבין בהחלט יותר טובה משחטאר. נורא נחמד שאתה מדבר על זניט בלי ארשאבין אבל לא מיתייחס לשחקנים שעזבו בזמן האחרון ( לא הקיץ הזה אבל יש לי רושם שאתה מחזיק משחטאר כמפחידה בגלל אלאנו ואחרים) את שחטאר (אין ספק שעם אלאנו למשל היא יותר מפחידה) .
    ספורטינג מוקש כמו יובנטוס? מאיפה הבאת את זה?. את זה לא צריך אפילו לנמק.

גם באזל וגם הבלארוסית של ריאל הן קבוצות שריאל וברצלונה צריכות לנצח בכל משחק. אין מה להשוות ביניהן.

14. Dimitar Berbatov Member

בולשיט טהור וצח.
    שטויות, אנשים שלא מכירים ולא ראו את זניט אומרים שבלי ארשבין היא לא שווה כלום, אבל מי שראה אותה ראה שהיא הרבה יותר מארשבין ועוד 10. וחוץ מזה, בכלל לא בטוח שארשבין עובר השנה לקבוצה אחרת, עסקת ההעברה שלו לטוטנהאם לא בדיוק מתקדמת ויכול מאוד להיות שהוא נשאר.
    הלאה, ספורטינג קבוצה נחמדה, עם כמה כשרונות גדולים כמו מאוטיניו וולוסו (שעתידם בקבוצה לא ברור ויכול מאוד להיות שיעזבו בימים שנותרו), אבל לא קבוצה שצריכה להפחיד את ברצלונה של השנה ובטח שלא קבוצה ברמה של יובנטוס, באיירן והייתי מוסיף שגם ויאריאל, רומא ואפילו ורדר ברמן.

בתים שאותי באופן אישי מאוד מסקרנים:
    בית ד' עם החזרה של טורס לקלדרון והמאבק המשולש בין מארסי, אתלטיקו (כמעט לא יכלה לבקש בית יותר נוח) ופ.ס.וו על המקום השני.
    בית ז' עם המאבק בין פורטו לפנרבחצ'ה על המקום השני ויש לי תחושה שאפילו ארסנל יכולה להכנס לבעיות בבית הזה. פורטו ופנרבחצ'ה לא פראיריות.
    וכמובן בית ז', זניט קבוצה פנטסטית, יובנטוס עם החוד הקטלני של טרזגה את דל פיירו וכמובן ג'ובינקו שפותח על הספסל וריאל. הכל פתוח בבית הזה, למרות שאני מהמר שזניט (שלא יכלה "לבקש" בית יותר קשה) תסיים במקום השלישי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏29/8/08
  15. Bensh Member

דווקא ספורטינג הפחידה יופי את יונייטד שלך אם זכרוני לא מטעה אותי