יש הרבה מאוד דברים לקרוא לכדורגל של גיא לוזון, פתוח זה לא אחד מהם. מכבי פ"ת היא הקבוצה הכי הגנתית בליגה
אני לא מסכים לגמרי. היו משחקים מאד טובים של פ"ת במהלך העונה לצד משחקים חלשים יותר, אבל ראית מכבי פ"ת חזקה שכובשת לא מעט שערים.
שחקן העונה: עידן טל ,נכנס לנעליים של רוסו ו"סחף" את חיפה לאליפות. השחקן המאכזב: יש הרבה ,לדעתי מאור מליקסון בבית"ר ואינדיו ,שחקני מכבי תל אביב ובעיקר מוטי איווניר מאמן העונה: מוטי איווניר ויוסי מזרחי 2 מאמנים שעשו הכל ,מעבר לכל הציפיות.מדהים.שאפו. הרכש החכם: קואלאוטי -מתברר שרוני לוי בחר זר מצויין ,חבל שאוחנה לא בחר זר כזה הרכש המיותר: אמבמבה פריצה חדשה: יניב עזרן מאשדוד. מצטיין בנבחרת: טל בן חיים -החזיק את ההגנה בכמה משחקים והוא יותר דומיננטי מבניון שלא עושה כלום פרט ל-3 גולים שהיו בתחילת הקמפיין שער העונה: העקב של נימני
שחקן העונה - רוברטו קולאוטי, הוא רץ, הוא עובד, הוא מוסר, מבשל והעיקר יודע לתת גולים. מלך השערים וסגן מלך הבישולים-אומר עליו משהו השחקן המאכזב - מאור מליקסון, כל כך הרבה כישרון וכל כך מעט שכל, לא ניצל את מה שיש לו מאמן העונה - גיא לוזון, למרות שהוא בא מהמשפחה הכי שנואה בארץ הוא הצליח העונה בגדול הרכש החכם - אם אמרתי שקולאוטי שחקן העונה אז כנראה הוא גם הרכש החכם הרכש המיותר - הרוב אמר הרוב צדק-אמיל אמבמבה פריצת חדשה - יניב עזרן ומשה ביטון מצטיין הנבחרת - יוסי בניון, כל מילה מיותרת שער העונה - העקב של נמני והמספרת של בוקולי
שחקן העונה - רוברטו קולאוטי. השחקן המאכזב - אדו. חוץ מגול או שתיים שגם הם לא משהו לא שמעתי עליו. מאמן העונה - דרור קשטן. מקבוצה שהייתה מקום אחרון והייתה עלובה הפך אותה לקב' חזקה שכמעט הגיעהלאינטרטוטו. הרכש החכם - קולאוטי -פשוט בין הזרים הטובים השנה ובשנים האחרונות הרכש המיותר - אנדרס פרוחננקובס-מי זה בכלל העונה?? גול אחד עם אני לא טועה. פריצת חדשה - משה ביטון.פשוט הראה שחבל שבית"R ויתרה עליו. מצטיין הנבחרת - יוסי בניון.פשוט אין מה להגיד.בלעדיו לישראל לא הייתה התקפה! שער העונה- של ברוכיאן מחצי מגרש!
שחקן העונה:עידן טל שחקן מאכזב:אמיל אמבמבה מאמן השנה:גיא לוזון רכש חכם:קולאטי רכש מיותר:אופיר חיים פריצה:יניב קטן שיפור אדיר בעונה הזאת מצטיין נבחרת:אבי נימני שער העונה:אנסומבו מול כנין מחזור 2 טוטאנה מול מכבי תל אביב מחזור 16 טוטאנה מחזור 32 מול הפועל באר שבע אנסומבו ממחזור 32 מול הפועל באר שבע
שחקן העונה:יניב קטן,בניגוד לעידן טל ששכחתם אבל נבחר גם שנה שעברה לשחקן המצטיין אז ככה שאני לא מתרגש מהיכולת המופלאה שלו,יניב קטן פשוט פרח השנה וראו את זה על המשחק הראשון מול רוזנבורג,בו האו פיפר את ההגנה.. סוף סוף הבקיע שערים ויאללה לאנגליה..,בהצלחה!! דרך אגב,יניב קטן לפני העונה היה בין השחקנים הפחות אהובים עלי בקבוצה,שחקן שאמרתי שחלאס הוא לא מביא את הסחורה כבר הרבה שנים,חזרתי בי ב180 מעלות,דבר שאני לא נוהג לעשות הרבה... השחקן המאכזב:ישמאל אדו,הוכיח שהוא כלום,פשוט כלום... לא מרחיב במילים... מאמן העונה:גיא לוזון,,כל שנה מדהים אותי מחדש מה הוא מצליח לעשות עם הסגל שלו,מגיע לו כל הכבוד... מעניין אם זה ימשיך שנה הבאה לאור ההתחזקות של מכבי תל אביב ובית"ר... הרכש החכם:רוברטו גולאוטי,,אולי יניב קטן שחקן העונה ועידן טל הוספתי מצטיין כמוהו אבל רוברטו קולאוטי באותה שורה איתם,הוביל את מכבי חיפה לעונה גדולה,מלך השערים וסוף סוף חלוץ בחיפה שיודע לשים את הכדור ברשת... רק שישאר... הרכש המיותר:אמיל אמבמבה,,כמו השחקן המאכזב ישמעל אדו,חילקתי ביניהם את הפרסים... וכל מילה מיותרת... פריצה חדשה:קלמי סבן,הוכיח שמקומו בהרכב הנבחרת אחרי שנים של ישיבה על הספסל של הפועל... ופה כל הכבוד לאברם גרנט,רק שיבין שהוא מגן מצויין,אבל בלם אפס... מצטיין הנבחרת:יוסי בניון,,אחרי הכל,הוא הביא לנו את כל הנקודות מהמשחקים מול קפריסין שבלעדיהם כבר היינו מחכים למוקדמות יורו 2008... שער העונה:צ'רלטון ובוני גינצבורג,לא ראיתי את רוב השערים,לא ייענה על השאלה,בכל אופן גם שכחתי חלק כמובן,אבל היו שערים יפים העונה... ובהצלחה בעונה הבאה...
שחקן העונה:עידן טל. 11 שערים ועוד מספר דומה של בישולים, הנהיג את מכבי חיפה עם חסרונו של רוסו ונתן את העונה הטובה ביותר בחייו. היה טוב גם במשחקי הנבחרת בעיקר באירלנד.. שחקן מאכזב:ברוך דגו, אחרי עונה בינונית שבאה אחרי עונת הפריצה הגדולה של הבחור הגיעה עונה רעה מבחינתו של דגו שגם ארבעת השערים שלו בצ'מפיונס לא יכולים לחפות על האכזבה ממנו... מאמן העונה:מוטי איווניר, לקח קבוצה שרק עלתה העונה לליגה הבכירה ולמרות פתיחה חלשה שלה הוביל אותה לצמרת הליגה כולל מאבק על כרטיס לאירופה, מה שעוד יותר הבליט את איוניר הייתה העובדה שהוא קידם שחקנים רבים שנתנו העונה את הכדורגל הטוב בחייהם..{דוארטה, זיו, סימנטוב..}. הרכש החכם:חיים מגרלשוילי, ואפשר גם לקרוא לזה גניבת השנה בהתייחס למחיר המצחיק ששילמה מכבי להפועל חיפה, אומנם כבר עשה לעצמו שם בעונה הקודמת בליגה הלאומית אבל ליגת העל היא סיפור אחר וגם בה מגרלשווילי התבלט ונתן עונה יפה מאוד..אם רק ישפר את החלק ההגנתי מדובר במגן שמאלי לנבחרת לעשר השנים הבאות.. הרכש המיותר:ישמעל אדו, עד עכשיו אני לא מבין מה עבר לקלינגר בראש כאשר הוא לקח שחקן שנכשל טוטאלית בעונה שעברה.. עוד רכש מיותר הוא של רביד גזל בידי מכבי חיפה, חבל היה להביא אותו להירקב על הספסל, עדיף שהיה הולך כבר לקבוצה אחרת שם אולי היה מוכיח את כשרונו.. הפריצה:קלמי סבן, עשה העונה התקדמות עצומה והפך להיות הקיץ הזה "מלפפון" עסיסי ביותר וזאת על רקע העונות האפרוריות שהוא עבר תחת ייבושו של קשטן.. שער העונה:יניב קטן ב 3 - 1 על מכבי ת"א, גול מפינת הרחבה לתוך החיבורים של שטראובר שהיוו את המסמר השלישי בארון של הצהובים ונתן את האות לאליפות של הירוקים..
-כדורגלן העונה. יניב קטן,ללא ספק. עושה כל העולה על רוחו ולא סופר ת'הגנות. המבשל מס' 1 בליגה. -השחקן המאכזב. אמיל אמבמבה הוא האכזבה הכי גדולה שלי. שחקן שעלה למעלה ממיליון דולר,נראה השנה כמו שחקן שלוקחים בלחץ לרמת השרון. -מאמן העונה. גיא לוזון. אין מה להוסיף השיג הישג אדיר עם קבוצתו הוליך אותה עד למקום ה2 המכובד ללא מתחרים על המקום השני. -הרכש החכם של העונה. ג'ון פנטסיל. שיחק עם הלב והנשמה ועזר להפועל להיחלץ מהמקום האחרון ולהשאר בליגה. -הרכש המיותר. ישמעאל אדו,פשוט בדיחה. -"פריצה חדשה". יניב עזרן. עשה התקדמות משמעותית במשחק שלו והפך לבורג מרכזי בהתקפה של אשדוד. -מצטיין הנבחרת. יוסי בניון הציל את הנבחרת בתחילת המקפיין מספר פעמים ומושך אליו את שחקני ההגנה של הנבחרת היריבה דבר שעוזר לשחקנים שלידו להיות חופשיים. -שער העונה. אבירם ברוכיאן מחצי מגרש,אין.
שחקן עונה:יניב קטן למרות שלא הבקיע הרבה הראה נוכחות על המעגרש בישל עזר במתפרצות שחקן מצוין. השחקן המאכזב: כמו כולם גם אני בחרתי אבאממבה ממכבי ת"א רכשו אותו במלא כסף והוא לא היה שווה כלום. מאמן העונה: המאמן הכי טוב שיש הלוואי ההיה בא למכבי חיפה , דרור קשטן בכבודו ובעצמו המלך נכנס להפועל פ"ת באמצע העונה והוציא יפה מאוד מהבוץ הרכש החכם של השנה: חיים מגרשוולי פשוט שחקן מצוין בעל יכולת פריצה מצוינת מהאגף השמאלי שיודע להרים הרבה כדורים מדויקים לרחבה קולאטי ועוד כמה משחקני מכבי חיפה נהנו מבישולים מצוינים שלו . הרכש המיותר: רביד גזל שחקן שלא עזר בכלל למכבי חיפה ונרקב שבעות רבים על הספסל רק בסוף העונה רוני לוי נזכר שיש לו שחיקן בשם ררביד גזל על הספסל ואז הוא נתן לו לשחק. פריצת הדרך: כמובן איך לא של קלמי סבן הראה יכולת טובה בהפועל פ"ת ובמשחק הראשון של הנבחרת בטורניר הוא פתח בפארק דה פראנס נגד צרפת והצליח לנטרל את הנרי בכבודו ובעצמו ע לרמה שהנוא כמעט לא שותף בכלל במשחק. מצטיין הנבחרת: איך אם לא הסמל של הנבחרת שעכשיו נמצא בווסטהאם המצוינת יוסי בניון בשני המשחקים האחרונים נגד אירלנד ונגד צרפת הראה יכול חלשה אבל אסור לשכוח את המשחק נגד שוויץ ונגד קפרסין. שער העונה: המספרת של גוסטבו בוקלי במשחק בין מכבי חיפה לבני סכנמיןם בעיללוט לקראת סוף העונה אני חושב שזה היה מול בני סכנין. שער מדהים שלא רואים כל יום בליגת העל.