"הבי לי את בנייך היגעים, העניים... ואת טורינו!"

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏27/7/10.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תדאג לפאבריני - בשנה הבאה אתה עוד עלול לראות אותו בליגת האלופות.

פשעי מלחמה?

2. Juventini Gaetano Scirea היכל התהילה

אני גם זוכר את הליצן הזה. זה כל הקטע. קודם לא הבנתי מי זה בכלל. רק לאחר שראיתי את הפרצוץ שלו שמח לאחר השער הראשון שהוא כבש נזכרתי שזה הוא. הדבר המצחיק, והאירוני, זה שאתמול הוא היה ממש, ממש טוב. כנראה שהאוויר הצח של פאדובה נתן לו קצת יותר חמצן למוח מאשר בדר''כ.

לגבי פסקוואטו: דעתי קצת מכורה כי אני פשוט מת עליו, אבל לדעתי הוא מספיק טוב בשביל לחזור אלינו בלי השאלות נוספות. יש בזה סיכון מסוים, אבל לדעתי כדאי לקחת אותו. גם במשחקי טרום העונה של העונה הנוכחית הוא הפגין יכולת באמת טובה, אבל בסופו של דבר הוחלט להשאיל אותו. הוא הפך במודנה לשחקן מפתח, והוא אחראי, אם אני לא טועה, לכמעט חצי מהשערים של מודנה העונה. הוא מאד נייד, החלטי, יש לו מסירות פשוט נהדרות, קורא משחק בצורה טובה, הוא אחראי והוא ברוב הפעמים מחפש קודם כל את המסירה הפנויה. כמו כן יש לו מהירות טובה כאשר גם הדריבל, והטכניקה הכללית שלו היא מאד טובה. דורשת שיפור מסוים, אבל זה יבוא עם הזמן. ועוד לא דיברתי על הכדורים החופשיים המדהימים שלו (כנראה לקח כמה שיעורים מדל-פיירו), פשוט אומן.

נערך לאחרונה ב: ‏22/5/11
  3. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

פאדובה? אוויר צח? באמת? בקו מילאנו-ונציה רואים את האצטדיון שלהם מקרוב ומסביב יש גם תעשייה כבדה.

אגב כריסטיאן פאסקוואטו עם 12 בישולים, 4 שערי שדה ועוד 5 בעיטות חופשיות מוצלחות. הוא יתאים גם לעמדה של צד שמאל, לשונאי הסימונה פפה שביניכם.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/11
  4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביום ראשון מחזור הנעילה של הסרייה בי כשכמעט הכל סגור למעט המשתתפות בפלייאוף הירידה והמתמודדת הרביעית בפלייאוף העלייה.
    למעט אוהדי יובנטוס (שגם לגביהם אני לא בטוח) אני לא חושב שיש פה מישהו שלא רוצה לראות את טורינו בחזרה בסרייה אה, אבל האמת שאף קבוצה אחרת לא תזיק לי.

ביום ראשון יחלו גם צמד משחקי פלייאוף העלייה לסרייה בי.

סמפדוריה כבר חלק מהדיון הזה? אם כן, אז בשבוע הבא נדע מי יהיה מאמנה החדש כשסטפאנו פיולי הוא המועמד המוביל.

5. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

טוב, אטאלנטה מסיימת ראשונה אחרי הפסד של סיינה נגד אלבינולפה (עדיין תשחק בפלייאאוט). נובארה מסיימת במקום השלישי, והיא תשחק מול רג'ינה שהפסידה היום לסאסואולו (נשארת ליגה). פאדובה מנצחת את טורינו באולימפיקו 2-0 מול 25 אלף גראנטה משולהבים, מנצלת את ההפסד של הקלברזי ותשחק מול הרביעית, וארזה, שדאגה להכניס את פיאצ'נצה לפלייאאוט. פרוזינונה, טרייסטינה ופורטוגרוארו יורדות ללגה פרו.

אמרנו אורבאנו קאירו?

6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו ראה את המשחק אתמול? חתיכת אכזבה שם בטורינו, בוודאי לקהל שדחף לא מעט (נשמעו נהדר באקוסטיקה האיכותית של האולימפיקו). קשה לומר מי באמת הייתה טובה יותר, אבל באופן טבעי טורינו תקפה יותר ופאדובה עשתה את עיקר העבודה בלשמור על שער נקי תוך כדי יציאה למתפרצות בניסיון לעקוץ את הביתיים. בטורינו אוגבונה הפגין לדעתי משחק טוב מאוד ובאופן כללי אני חושב שהוא קצת מעל לרמה של הסרייה B. הגיע הזמן לראות אותו בסרייה A, והפעם בגרסה בוגרת יותר מזאת שביצבצה פה ושם לפני כמה עונות. ביאנקי רוב הזמן תיסכל את הקהל, כשהשיא היה כשהוא איכשהו נגח מ-3 מטר לקורה.

פאדובה תגיע לפלייאוף במצב רוח טוב ועם דחיפה מוראלית, מה שאולי עדיף על להגיע מהמקום השלישי שבעים ודשנים. עכשיו גם יהיה לה את אל-שאראווי שלא שיחק במשחק הקריטי מול טורינו בגלל הנסיעה עם ה-U19 לפולין.

7. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת סרייה C...

ורונה מנצלת את היתרון שמעניק לה הקהל האיכותי שלה ומנצחת את סורנטו 2-0 במשחק הראשון של חצי גמר הפלייאוף. הגומלין ביום ראשון.

בחצי הגמר השני סלרניטנה ואלסנדריה נפרדו בתיקו (1-1).

17,000 אוהדים מקומיים בסלרנו מציגים את הכוריאוגרפיה המסורתית

זה בבית הראשון. בבית השני נערכו כמובן גם כן משחקי חצאי הגמר.

http://img263.imageshack.us/img263/8771/captureka.Xxx

שחקני יובה סטאביה הפגינו הזדהות עם עובדי הנמל המקומי (או משהו כזה) לפני פתיחת המשחק שבו יובה ניצחה את בנבנטו 1-0. גם חצי הגמר השני נגמר בתוצאה 1-0, רק ששם זה נגמר עם ניצחון לאורחים דווקא, כשאתלטיקו רומא ניצחה את טראנטו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏31/5/11
  8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יש קבוצות בסרייה A שלא יזיק להם כזה צבע כמו בדוגמאות פה. אהבתי את הדגלים מהחלונות של הבית בתמונה.

9. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

מזכיר לי איזה שידור של אמפולי-אינטר בספורט 5, אז שגיא כהן היה כל כך רעב שאמר: "רוטב העגבניות של הסבתא שמה מהחלון משגע את קולטני האף של ז'וליו סזאר". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אגב פינקאנטיירי זאת חברת המספנות בבעלות ממשלת איטליה, היא אחראית לבניית אוניות ושאר כלי שיט צבאיים. אכן החברה הזאת מעסיקה הרבה פועלים שגרים בקסטלאמרה די סטאביה, ומשברי העבודה שיש כרגע נכנסים גם לענייני הכדורגל.

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

רגע לפני שהיא חוזרת לסרייה A, יותר נכון רגע לפני שאתם פותחים דיונים לעונה הבאה בהם אטלנטה תהייה כבר בליגה הבכירה, אטלנטה קרובה מאוד להחתים את לאונארדו סאנצ'ס. בלם ארגנטינאי בן 24 ששיחק בעונה האחרונה בצ'קריטה מהליגה השנייה בארצו. שיחק בעבר קצת בליגה הבכירה, אסטודיאנטס, אבל אני לא זוכר אותו. השנה בתקשורת ציינו אותו מדי פעם לטובה. יש לו דרכון אירופאי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/6/11
  11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בסרייה C/2 לשעבר (הליגה הרביעית) יש פלייאוף, אבל במקום לסבך את הכל עם שמות של קבוצות לא מוכרות ותוצאות שאני לא בטוח שיעניינו פה מישהו, אני אציין שני דברים:

1. פרו וורצ'לי האגדית עלתה לפלייאוף, אבל חטפה בו 5-2 במשחק הראשון של חצי הגמר בחוץ מול פרו פטריה. במשחק הגומלין היא ניצחה 2-0 ושער נוסף היה מעלה אותה לגמר, אבל השער לא הגיע וכל מי שמפנטז על עלייה של האימפריה האבודה לליגה השלישית יצטרך לחכות שנה נוספת.

2. אבלינו, קבוצה עם עבר בסרייה A (ולא סתם - הייתה שותפה לימים היפים של שנות ה-80'), מנסה לחזור לעצמה לאחר שפורקה מסיבות כלכליות. גם היא עלתה לפלייאוף ובניגוד לפרו וורצ'לי, אבלינו - או ה"לופי" (זאבים, כמו רומא) - הצליחו לעבור את חצי הגמר ועכשיו מחכה להם מפגש כפול מול טרפאני שיקבע מי תעלה לליגה השלישית. הסיבה היחידה שאני מספר את זה היא בגלל הקליפ החמוד הבא:

אמביציה זה תמיד טוב. פורצה לופי! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏2/6/11
  13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נותר אלא להצטרף, פורצה לופי :aaa021:

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאחר הכישלון לעלות לסרייה B, זמאן ביקש מספר ימים לחשוב על עתידו. אותם ימים עברו והוא הכריז על עזיבה, לא לפני שהצהיר שהליגה "מזוייפת, ולא רק בגלל פרשיית ההימורים". הצהרה מעניינת, אבל כזאת שלא מונעת ממנו להיות מקושר למשרת המאמן במספר קבוצות סרייה B. הוא עצמו הבהיר שלא דיבר עם מועדונים אחרים ושלא זאת הסיבה שעזב.

רג'ינה-נובארה מאתמול (נגמר 0-0)

פאביו קארסה עם התקציר של פאדובה-וארזה (נגמר 1-0 לטובת פאדובה)

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקווה שפאדובה תחזור לליגה אחרי כל כך הרבה שנים למרות האיצטדיון המכוער שלה, מהמכוערים באיטליה ובעולם.

איזו החמצה של די פאולה....