"הבי לי את בנייך היגעים, העניים... ואת טורינו!"

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י ג'ורדן לאב אגדה, ‏27/7/10.

1. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

תמיד התבלבלתי בינו ובין בארונה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

פיורה אולי לא אלוף עולם, אבל אני חותם על כך שהוא טוב יותר מרבים שכן זכו בתואר, כולל חלק מאלו שזכו בו עם איטליה ב-2006 (ובארונה!).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏10/6/11
  2. RubberSoul Member

חייב לציין,
    אני קורא פה קבוע בפורום(לא יוצא לי להגיב, אבל תמיד יש פעם ראשונה), ואני חייב להגיד מילה טובה על נושא הליגות הנמוכות, ובעיקר למעדכנים פה. אתם עושים עבודה נהדרת, אני בתור זה שמעדכן על הליגות הנמוכות בספרד(וכנראה היחידי שמתעניין בזה) מאוד נהנה לקרוא פה על הליגות הנמוכות, שהן ללא ספק האנדרייטדיות של הליגות בעולם. גם בספרד אני מתעדכן הרבה וגם באיטליה, בעיקר בזכותכם.

אני אישית קצת מאוכזב מהיחס של התקשורת הישראלית לליגות הנמוכות באירופה שהן לא אנגליה. מקומם לראות בכתבות ראשיות בוואן/וואלה על הפלייאוף האנגלי לליגה השמינית ש"ממשמש ובא" ותקציר נרחב לאחר המשחק ואינספור כתבות, כשאפילו על העולות מהליגה השנייה באיטליה וספרד הגולשים אמורים לנחש, לשמוע במקרה או לראות אותן צצות "פתאום" בליגה הראשונה, אף אחד לא מעדכן שם. מיותר לציין שאת הפלייאוף האנגלי משדרים אפילו, כשאנחנו נאלצים לראות לינקים שבקושי זזים באינטרנט.

אז כ"קולגה לקולגה"(=ליגות נמוכות), כל הכבוד על העבודה פה, ללא ספק אם לא העדכונים האלה אף אחד לא היה יודע בחיים על הקבוצות האלה.

Keep doing! :aaa15:

3. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא זוכר מי כתב פה למעלה, אבל האיצטדיון של נובארה עדיף 100 רמות מעל הדבר הנוראי הזה של פאדובה (יש מצב שזה שני רק לאיצטדיון רמת גן במכוערים ונוראים בעולם)...אני מקווה שנובארה תעלה ולו מהקטע של האיצטדיונים, רק שלא תגמור כמו טרוויזו! - אני גם הבנתי שהאיצטדיון בנובארה התחיל לעבור שיפוצים, בנייה של טריבונות מאחורי השערים שיהיו מבטון, לאו דווקא מבחינה של גודל אלא להפיכה לראויים.

הגול של ריגוני נגד רג'ינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/11
  4. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

המרחק של משטח הדשא מהיציעים בפאדובה הוא עצום אפילו בסטנדרטים האיטלקים, אך חוץ מזה אני לא מבין למה אתם כל כך אנטי האאוגאנאו. כל האיצטדיון מקורה, היציעים נראים מסודרים ונוחים ואפילו נשקף ממנו נוף ירוק.

5. Interista Member

:aaa15: היום ב21:45 נובארה מארחת את פאדובה לגומלין גמר פלייאוף העלייה לסרייה A.

:aaa15: היום גם יערכו המשחקים הראשונים במסגרת גמר פלייאוף העלייה לסרייה B. ב18:00 סלרנטיאנה תארח את ורונה וב19:00 יובה סטאביה תארח את אתלטיקו רומא.

נערך לאחרונה ב: ‏12/6/11
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד לפני זה, עוד חצי שעה בערך - מתחיל גמר הפלייאוף בליגה השלישית. משחק ראשון מבין שניים (בית/חוץ). ורונה תארח את סלרניטנה בגמר של ג'ירונה A. הגמר של ג'ירונה B, בין יובה סטאביה ואתלטיקו רומא, יתחיל בשעה 19:00. המנצחות לאחר צמדי המפגשים יעלו לסרייה B.

אתמול בערב אלבינולפה הורידה את פיאצ'נזה לליגה השלישית בפלייאוף נגד הירידה של הסרייה B. הנשיא של פיאצ'נזה כבר הודיע שהוא לא מתכוון לרשום את הקבוצה לליגה ושמישהו יצטרך לרכוש ממנו את המועדון עד ה-30 ביוני, שהוא מועד ההרשמה ללגה פרו (ליגה שלישית ורביעית).

עריכה: הקדמת אותי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/6/11
  7. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אותו פבריציו גרילי נשיאה של פיאצ'נזה אומר שהמשפחה שלו "ביזבזה" למעלה ממאה מיליון אירו על הקבוצה במטרה לשמור אותה בין שתי הליגות הבכירות וכי אין לו מוטיבציה להמשיך גם לאור השערורייה התורנית. קשה להאשים אותו.

8. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני מדפדף כרגע בין אליפות אירופה לצעירים בדנמרק ולבין המשחק בסטאביה, איזה הבדל באווירה! לראות את הדיירים של השיכונים תולים על הכביסה את הדגלים הצהובים כחולים של יובה סטאביה והנוף שמאחורה....פשוט אין מילים.

מי שרוצה לראות, שיחפש את RAI SPORT1.

9. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

פתיחה נפלאה של נובארה. פאדובה לא מצליחה להתמודד עם המשולש ההתקפי של גונזאלס, ברטאני ומורגאנלה ובסוף היא שילמה על זה עם אדום לבלם ובעיטה חופשית על קו ה-16, שגונזאלס ניצל נהדר עם בעיטה גדולה ברגל שמאל. אל-שראווי שלא היה מורגש עד השער (דקה 15') הוחלף מיד לאחר השער על מנת לייצב את המערך של הפאדובאנים.

התחלתי נייטרלי, אבל אני עם נובארה. איזה אווירה אינטימית באיצטדיון, קבוצה מאורגנת, סינדרלה - הכל שם נחמד מאוד.

יואב, מי היה יותר טוב בגמר הפרימה דיביזיונה שראית? יובה סטאביה יכולים לדעתך לשרוד את הנסיעה לפלאמיניו?

10. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אני נייטרלי אבל מאוד כיף לראות את ההתלהבות של נובארה, מאז השער הם ממשיכים לתקוף והקהל שלהם אולי לא פיצץ את האצטדיון אבל זה עדיין נשמע ונראה נהדר. בעיטה חופשית נהדרת שמניבה שער ובינתיים זה כל מה שיש לנו.

כמה כיף לראות שוב כדורגל איטלקי..

11. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

אני עם נובארה מההתחלה, לא היה לי ספק את מי אני רוצה בעונה הבאה. אבל זה עדיין לא נגמר, עובדה שסוף המחצית הראשונה הסתיימה בירידת מתח ומספיק שהאורחים ישוו כדי שהמשחק יפתח מחדש. אגב משעשע בראי אינטרנאציונלה משדרת את המשחק מישהי בשם טיציאנה אלה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/drunk.Xxx

את האמת שלא הייתי ממש מרוכז במשחק של סטאביה, אלא באווירה. אין הרבה מקומות בעולם שבמשחק של ליגת שלישית ועם רמה די נמוכה של כדורגל האמת חלש למדי שקהל גדול מגיע (היו 8000 צופים). במחצית הראשונה האורחים מרומא היו מסוכנים הרבה יותר (רוברטו בארוניו ודניאלה פראנצ'סקיני מביאים איתם ניסיון), במחצית השנייה הקצב ירד והאיכות גם. בסוף המשחק גם זרקו כמה בקבוקים, אותם בקבוקים שהיו מחרימים לי בכניסה במגרש של כפר סבא לפני יותר מעשור... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

אני מהמר שנראה את הלאס ורונה ואת אתלטיקו רומא בעונה הבאה בליגה יותר עליונה.

J.Stabia ( 4-3-3): Colombi 7 ; Maury 6, Molinari 7, Scognamiglio 6,5, Dianda 6,5; Cazzola 6, Danucci 6 ; Davì 5,5 ; Tarantino 6 ( 22'st Raimondi 5,5 ), Corona 5,5 (20'st Mbakogu 5,5), Albadoro 6 (20' st Ciotola 5,5).

A disp.: Fumagalli, Fabbro, Raimondi, Marano, Rizza. All.: P.Braglia 6

A.Roma (4-4-2): Ambrosi 6; Balzano 6,5, Doudou 6, Padella 6, Angeletti 7; De Oliveira 6,5 (17'st Mazzeo 6),Baronio 6,5, Miglietta 6,5, Franceschini 6 ( 36' st Romondini sv) ; Ciofani 6,5 (40'st Tombesi sv), Franchini 6.

A disp: Previti, Pelagias, Serafini, Caputo. All.: R.Chiappara 6,5

12. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

במשחק של ורונה היו 22 אלף, מתוכם כמעט אלפיים אוהדי חוץ שעשו את כל הדרך מסאלרנו (יותר מ-600 ק"מ). היתרון של ורונה נראה מבטיח, אבל לכו תדעו - אם יש קבוצה מהליגות הנמוכות שיכולה לארגן הר געש ביתי לקראת משחק חשוב... סלרניטנה.

אם נובארה לא תכבוש עכשיו ותנצל את ההזדמנויות שלה היא עוד עלולה לבכות בסוף.

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://realtvsport.com/channel-3.php

נשארה עוד רבע שעה למי שרוצה לדעת איך נראית ומרגישה קבוצה שחוזרת לסרייה A אחרי יותר מ-50 שנה.

2 דקות לפני השער השני מורגאנלה נתפס בנבדל. זה מגן זה? סוג של סרג'יניו נראה לי.

14. cazzo Il Capocuoco היכל התהילה

http://www.insideiwm.com/wp-content/uploads/2010/06/Spumante.Xxx

הספומנטה מוכן, או שזה מוקדם מדי? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרמה מדהימה ומשחק ברמה שלא נראת בכל מחזור בסריה א' בגמר הפרימברה ואתם רואים את חבורת האפסים הזאת? תתביישו..