האנס הסדרתי בני סלע נמלט- ונתפס

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י בית"רי מלידה, ‏24/11/06.

1. פלג Member

איזה יופי שתפסו אותו. זה היה כזה מביך אם לא. מה שכן, אני מאוד סקרן לדעת בפרטים-פרטים איך הוא ברח, איפה הוא היה במהלך השבועיים האחרונים, איך הוא שרד. מקווה שיפרסמו את בפיקנטריה בקרוב http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

2. Igi Member

כן גם אותי ממש מעניין מה הוא עשה בכל השבועיים האלה.. האמת שעכשיו כשתפסו אותו זה כבר לא משנה.. אבל עדיין מעניין.

3. AW forever Member

כבר מבין השורות אפשר להבין שהחלמאות נמשכה גם אחרי הבריחה שלו: למשל, באחד מאתרי החדשות נכתב שהוא ביקר היום את המשפחה האומנת שלו, והם אלו שהזעיקו את המשטרה אחרי שהלך. מה, לא שמו מעקב של 24 שעות על הבית של המשפחה האומנת שלו?? זה לא היה ברור שהוא ינסה ליצור איתם קשר?? יכול להיות שהם עד כדי כך מטומטמים??

נערך לאחרונה ב: ‏9/12/06
  4. בית"רי מלידה Member

למה ללכת כל כך רחוק? היו צריכים להביא כלבים לרחרח את המכנסיים שלו כבר ביום הבריחה , ותת לכלבים לתפוס אותו, אבל השוטרים החכמים היו צריכים להצטלם עם המכנסיים ביד...

5. בית"רי מלידה Member

6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחח ענק!!!

7. ReL Member

בית"רי אם אתה חושב שזה מקרה יוצא דופן יש לך טעות . מה שהולך היום בגנים ציבוריים זה לא להאמין

8. בית"רי מלידה Member

גנים ציבוריים? מי בכלל נכנס לכאלו מקומות? חוץ מהסנטראל פארק בניו יורק, והפארק הקטן והמשגע ליד הספרייה העירונית - שום דבר לא מעניין אותי.

נו, טוף, גם הגן הבוטאני בירושלים נחמד.

9. Shiran- Rossonera Member

חחח איזה מלחיץ זה היה כשבהתחלה הם אמרו שהם חושדים שהוא נראה בסביבות נהריה...חחח כבר חשבתי לבטל את התוכניות שלי לערב...
    אז רק בשביל להיות בטוחה התקשרתי למשטרה פה בנהריה לשאול אם באמת תפסו אותו...חחחחחחחחחח

מה יש לו לעשות בנהריה לעזאזל???.... אפילו הנהריינים לא נשארים בנהריה.... רואים שהוא http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

10. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אולי הוא רצה לחצות את הגבול ללבנון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

http://mad.walla.co.il/w/f-400/303377-5.Xxx

11. THE STRETFORD END Member

12. בית"רי מלידה Member

13. בית"רי מלידה Member

החרא רוצה 100 אלף שקל כדי לספר איפה הוא היה במשך השבועיים...זה כמעט 7 אלף ליום...גרידי המנייאק!

14. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכידתו בנהריה נתנה את החותמת הסופית שהשיטור במרכז הדרדר, לעומת הצפון שהולך ומשתבח עם השנים.

אגב, לכל אלה שאומרים "מה הייתי עושה לו אם הייתי רואה אותו", אז תרגעו, כי אתם לא הייתם מצליחים לעשות לו כלום. הבן אדם פסיכופט, ד"ן 1, חגורה שחורה וגם סביר להניח שהוא סחב עימו סכין כלשהו. כל זה, וגם הידיעה שאין לו מה להפסיד הייתי גורמת לו לרצוח אתכם בו במקום.

כל הכבוד שהוא נתפס וצריך לדאוג שהפעם הוא לא יברח יותר. מצידי, אפשר לקשור אותו ברצועה של כלבים לאיזה עמוד חשמל גדול.

15. orend84 Member

יש לנו מדינה של סקרנים עם הוא יוציא ספר הוא ישבור שיאיים!!!