האנגליות באירופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י THE STRETFORD END, ‏7/3/07.

1. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

כמו שכבר כתבתי בטופיק שפתחתי בעולמי, התיקשורת בארץ בכלל ובערוץ הספורט בפרט היא כ"כ לא אובייקטיבית שזה פשוט מבייש את המקצוע שלהם.
    בושה שטור כזה טיפשי ולא נכון מפורסם בכלל. פשוט מקומם

2. Riki Member

רוזנר זה מתחלק לשני כיוונים, אלו שטוענים שבניטז היה ענק ואלה שטוענים שברצלונה הפסידה בכבוד... בשני המקרים יש הגזמה פרועה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx

ואני לא חושבת שראיתי כל כך הרבה אוהדי ארסנל פאסימים בדיון אחד, מילא מוישה, אבל אתה רפאל ?! http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

משהו שבאמת אהבתי אתמול , האווירה באנפילד.
    השירה, האהבה, התחושה הכללית, איך אפשר לוותר על זה ?
    אז חיפשתי ברשת סרטון של שירת האוהדים מאתמול... לצערי מצאתי לינק עם שדרן שלוקח לו יותר מידי זמן לסתום את הפה, אבל נו מילא...http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

http://www.d1g.com/video/show/562659

3. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני אהבתי את הטור. אני אוהב משחק כדורגל הגנתי, בניטז הוא גאון. לא הייתי מגזים לומר שהחומריות ניצחה בגלל שהטקטיקה החכמה ניצחה, כי דווקא המחשבה והפילוסופיה ניצחה. אני מחזיק מבניטז מאמן על, פשוט כך. ברצלונה אכן בכיינים, נראים טובים בכל מצב, אך לא יעילים. עדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה.

4. קינג לדלי Member

עובדה ששני משקופים,הצלות של שוער,התאבדות על הקו ושאר ירקות היו מנת חלקה של בארסה הגדולה מול ליברפול "הגנתית".

בסיכום שני המשחקים ליברפול הגיעה לפי 4 מצבים כולל בברצלונה.

5. david-malconyan Member

מישהו פה שכח את המשחק של ארסנל-אינטר?
    חבר'ה ארסנל עברה לחץ קשה יותר מהלקחץ הזה, אם ארסנל תשחק כמו שהיא משחקת אפילו לעלות עם קלישי במקום גאללס זה יביא לארסנל את המשחק הכל כך מיוחד שלה עם הנגיעה הראשונה.
    מידע לסטסיטקה ארסנל לא הפסידה בנתיים באמריות, נקווה שגם היא לא תעשה שם תיקו!

6. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

מצבים לא מעיד על משחק התקפי. אי אפשר רק להתגונן, לכן המצבים נעשו בעיקר במתפרצות, ולא בשליחת שחקנים רבים לחלק הקדמי תוך כדי יצירת התקפות נבנות. לי אין שום בעיה שליברפול היו מסודרים בחצי שלהם רוב הזמן, ומשם יצאו קדימה להפתיע את ברצלונה. זה היה יעיל להפליא, ובניטז עשה את הדברים מושלם. כל הכדורים שנשלחו קדימה, נעשו מהר, ולשטחים מתים שברצלונה לא היו מודעים להם. בניטז לחלוטין תפס את ברצלונה עם המכנסים למטה בכך שהם משחקים רק עם 3 קשרים. אין עזרה באגפים בשל כך, ואז זה משאיר מצב של אחד על אחד באגף. אחד על אחד באגף שווה ערך כמעט למצב מסוכן של ממש. רייקרד אידיוט, ומנגד בניטז שועל.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/07
  7. KirkH Member

איך אהבת את הטור אם המשחק של בניטז שאתה מגדיר כגאון מקוטלג על ידי הכותב כלא ספורטיבי?

8. Pepe Reina Guest

שתי האנגליות הראשונות עברו, עכשיו הגיע תורן של השתיים הבאות. ארסנל, עם פיגור מינימלי מהמשחק הראשון, רוצה לשחזר את ההישג המעולה מן העונה שעברה (גמר הצ'מפיונס), אך קשה להאמין שזה מה שהיא תעשה. אני לא מאמין שהיא תעבור את איינדהובן, וחבל שכך. רציתי לראות את כל האנגליות ברבע הגמר. בכל מקרה, על המשחק של מנצ'סטר יונייטד נגד ליל אפילו לא צריך לדבר, למרות שליל הייתה טובה ביחס למה שציפו ממנה במפגש הראשון, הסיכויים שלה להעפיל הם קטנים ביותר! בקיצור, אני חושב שנראה שלוש אנגליות בשלב הבא.

9. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

ראיית המשחק שלי היום הייתה כמובן מהפרספקטיבה ההולנדית. את סיכום המשחק אני אשאיר לכם, רק אני יכתוב כאן משהו קטן שמציק לי.

האנגלים מתהדרים בצדק בקהל האדיר והנאמן שלהם. אין לי בעיה עם זה, גם כי זה נכון, וגם כי זה מאוד נכון.
    ישבתי היום וראיתי באמת תצוגת עידוד נחמדה מאוד לשלב הזה. לא איזה משהו גרנדיוזי, אבל הקהל של ארסנל דחף את הקבוצה היום ולהכניס את הכדור לרשת, את זה אף קהל לא יכול לעשות.(טוב, הקופ אולי כן..).

יש איזה מן כלל לא כתוב בין אוהדים לקבוצה- אתם תיתנו את הכל, אנחנו נעודד אתכם. התוצאה קצת פחות חשובה. ברגע שאתם מזייפים ולא נותנים את הכל- יש לנו הזכות להפנות לכם גב.

בדקה ה88 5 דקות אחרי שאלכס כבש, המצלמה עברה לצד המזרחי של האמירויות, והוא לתדהמתי היה כבר חצי ריק עם קרחות מפה ועד הייבורי.

אולי זה לא היה מפתיע אם זה היה מתרחש בסן סירו, בברנאבאו, בדל אלפי, אבל שזה קורה על אדמת אנגליה זה תמיד יפתיע. החסרון כנראה בלהיות האוהדים הטובים בעולם.

לא אהבתי. אני בטוח שאוהדי ארסנל פה גאים בקבוצה שלהם מכיוון שהיא באמת נתנה הכל היום בכדי להעניק להם כמה שעות של שמחה. חבל שעמיתהם האנגלים כבר עזבו את המגרש מבלי אפילו להכיר תודה, למחוא כפיים לשחקנים שלהם, ששוב, זה בטח אכזבה גדולה, זה בטוח עצב גדול, אבל באמת שאני חושב שכל קהל כמעט בעולם היה נשאר עד הסוף ומודה לחניכים שלו, אם הקבוצה שלו הייתה משחקת כמו שארסנל שיחקה היום.

אבל אולי אני טועה...

10. THE STRETFORD END Member

מה שלום הכדורגל הטוטאלי של ארסנל רודס?
    עונה שנייה בלי שום תואר של ארסנל,
    להאמן בטעות קריטית בשער,
    אחרי עונה יוצאת דופן בזירה האירופאית של ליגת האלופות שבה הגיעה לגמר חזרה לנורמה הרגילה שלה והולכת לים כבר בשמינית הגמר. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/07
  11. Rudess Member

לילה טוב לכל חבריי אוהדי ארסנל העצובים והמתוסכלים ולכל השמחים לאידנו, אחרי התיקו מול איינדהובן. חזרתי מהמגרש, ואני בהחלט הולך לכתוב את הטור שלי מחר או מחרתיים, אבל מה שיש לי להגיד כרגע, וזה לא נכתב מעצבים בכלל, הוא שלקהל של ארסנל מגיעה תעודת עניות היום. מייד אחרי הגול של אלכס לרשת של להמן, התחילה נהירה המונית החוצה מהאצטדיון. אם יותר חשוב לאוהדי ארסנל להרוויח עוד כמה דקות ברכבת, במקום למחוא כפיים בסיום המשחק לכל החבר'ה הצעירים האלה, אז זה עלבון למועדון. ולמה אני אומר את זה? כי לפני שנתיים, הייתי בגומלין מול באיירן מינכן כאשר ארסנל בכלל הגיעה עם הגב אל הקיר (פיגור 3:1 למי ששכח), וניצחה רק 1:0 משער של הנרי. כל הקהל באותו משחק נשאר לעמוד על רגליו ולהריע לבחורים על המאמץ האדיר ועל סיום הקמפיין האירופי. היום, בדיוק שנתיים אחרי זה (נדמה לי 9.3.05), הקהל של ארסנל נוטש את האצטדיון ומבזה את עצמו. כמובן שעבדכם הנאמן נשאר עד לשריקת הסיום כדי למחוא כפיים ולהריע לאחרון השחקנים על המגרש, כי אוהדים אמיתיים יודעים להודות לקבוצה שלהם גם אחרי הפסדים.

נ.ב:
    סטרטפורד, ארסנל היא עדיין ותמיד גם תהיה אחד המועדונים המפוארים באנגליה ובאירופה. כמובן שזה מתסכל לסיים עונה בלי תואר, אבל אנחנו מסתכלים על חצי הכוס המלאה ועל הבנייה מחדש של ארסנל עם דור צעיר וסופר מוכשר. תזכור את מה שאמרתי, בתוך שנתיים ארסנל תהיה הקבוצה הטובה ביותר באירופה.

12. THE STRETFORD END Member

רודס,
    כמה דברים,
    א.כל הכבוד על האוביקטיביות בנוגע לקהל שלכם.
    ב.לא יודע אם ארסנל תוך שנתיים תהיה הקבוצה הטובה ביותר באירופה אבל בהחלט היא בדרך הנכונה.
    ג.ארסנל אחד המועדונים המפוארים ביותר באנגליה,באירופה בכל הנוגע לתארים,מסורת היא עדיין בין הקטנות.

13. Robin Member

זה באמת היה גועל נפש. גם אני כמובן אינסטינקטיבית רציתי לברוח מהטלויזיה ולחסוך את הכאב הגדול של שריקת הסיום אבל ברור שנשארתי. ההבדל בין הייבורי לבין האמירויות זה העובדה ש-60,000 אנשים לעומת 40,000 אנשים צריכים לעבור דרך תשתית שבכלל לא בנויה לדברים כאלה. ברור שזה לא תירוץ כי זה היה מביש.

בכל מקרה, נדב יעקבי צריך למות. אוהד של ארסנל יודע שז'ילברטו התחיל את הקריירה בתור בלם וגם שיחק בעמדה הזו יותר מפעם אחת העונה (ואפילו במשחק הליגה האחרון!) ובטח שבקריירה. אוהד של ארסנל יודע שזה היה ידוע מראש שאבואה פצוע וזה לא היה "פציעה ברגע האחרון". "אוהד של ארסנל" לא יכול לצחוק לאחר שהוא רואה אותה עפה מאירופה בדקה ה-83 מול גועל נפש הולנדי ושני ברזילאים, להתבדח או בכלל להריע לאיינדהובן. אוהד של ארסנל לא יכול להתחיל להתלהב כשהכדור נמצא קרוב לאמצע המגרש אצל איזה אפס ועוד להמשיך להתלהב ולהגיד שאיינדהובן יכולה לנצח בהמשך אותה התקפה לאחר שהשחקן כבר מאבד את הכדור. נגיד עוד סביר שהוא מתחיל את הגברת קצב הקול שלו כשמסי עם הכדור בדרך להתקפה אבל כשסתם שחקן עושה את זה ועוד אחרי שהוא מאבד אותו ולא רק זה - זה במשחק נגד הקבוצה שלך. גועל נפש, עאלק אוהד של ארסנל - לא מגיע לך להיקרא אחד, אני לא יורק אפילו לכיוון שלך. ולקינוח, אחרי תצוגת האהדה המרשימה - יש לו עוד את ה-audacity (אין מילה יותר טובה מזו לתאר את זה) להתחיל לרדת על האוהדים של ארסנל ולהגיד שהם לא אוהדים אמיתיים כי הם עוזבים את האצטדיון מוקדם? לך להזדיין, מי נתן לך בכלל את הזכות לפתוח את הפה.

14. ארצ'י באנקר Member

סטרטפורד צריך לומר את האמת, ארסנל בחוץ גם בגלל חוסר מזל והחמצות
    נוסח אנדי קול בזמנו, שוב הוכח שגול חוץ שווה זהב. סיכוי סביר של 3/7
    למפגש אנגלי טהור ברבע גמר. וסיכוי של 2/7 שיונייטד תהיה שותפה למפגש שכזה.
    אלוהים תשאיר לנו את ליברפול לגמר.

15. THE STRETFORD END Member

ארצ'י,
    לא ראיתי את המשחק שלהם,ראיתי את התקציר ואני מבין שהם היו טובים יותר אבל אי אפשר היה להימנע מלעקוץ,זה חלק מהמשחק.

ליברפול בגמר....גם ככה לחץ הדם שלי גבוה עם הפציעה של סאהה,אני לא חושב שאני אחזיק מעמד לכזה דבר.