האם סלטה הציעה תשלום לרגרייו בעוון גרימה לפנדל?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Reyes, ‏18/3/04.

1. Romario Member

סוף סוף יש שחקן בבארסה שאפשר לסמוך עליו! שחקן שבארסה הייתה כל כך צריכה!

לאוהדי ארסנל לא יעזור, רונאלדיניו השחקן מספר 1 בעולם.

2. Reyes Member

נדמה לפעמים שאין עליו.

3. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

בזמן שכולם מתמוגגים מאגוצ'ו, אני לא יכול שלא לתהות, מה עם מדובר בריבאלדו 2?
    מה אם הוא יגדל להיות עוד אגו מניאק, אגואיסט, שנדמה שעושה את הקבוצה ולמעשה דופק אותה? אני לא אומר שזה מה שקורה על פני השטח, רק חומר למחשבה.

4. Barcik Member

דיברתי בדיוק על כך אתמול עם ידיד מהאתר שלי.
    נראה שיש הבדל קט אך משמעותי בין האגואיסטיות של השתיים. ריבאלדו היה אגואיסט כי הוא לא סמך על אף אחד אחר. ריבאלדו לא האמין שמישהו אחר בקבוצה מסוגל לנצח משחקים. לפעמים (ולנסיה, ריאל מדריד, מילאן ועוד) זה עבד לתפארת. לפעמים, זה הרס את כל תוכנית המשחק.
    על פניה, האגואיסטיות של רונלדיניו נראית שונה. הגאושו אוהב לכדרר את הכדור, לעשות תרגילים עם הכדור, להעביר שחקנים עם הכדור, להניע את הכדור ברגל ולבעוט את הכדור. רוני פשוט אוהב להחזיק כדור, וזהו סגנון המשחק שלו. אין לו בעייה עם לפרגן לחבריו, פשוט לפעמים אהבת הכדור שלו גורמת לו לא לעשות את זה.
    האם אגואיסטיות #2 יכולה להפוך יום אחד לאגואיסטיות #1? אני מאוד מקווה שלא.

5. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מעבר לכך. אני לא רק מדבר על התנהגות במגרש אלא גם מחוצה לו. ריבאלדו לא בחל באמצעים ויצר לא מעט קליקות מחוץ למגרש ובעצם פירק את אותו מחזור. רונאלדיניו כבר הוכיח בעבר שיש לו בעיית אגו בימי פ.ס.ז' העליזים ויש לי חשש לא קטן שהוא עשוי להתברר כמקרה מקביל לריבאלדו.

6. Ilan Member

לרונאלדיניו אכן יש בעיית אגו, אבל זה לא מתקרב לבעיות שהיו לריבאלדו. אני לא חושב שרונאלדיניו מטומטם כמו ריבאלדו.
    חוץ מזה, הבעיות שהיו לו בפ.ס.ז היו בעיקר בגלל המאמן שעד כמה שהבנתי לא היה בסדר עם רונאלדיניו.

רונאלדיניו שחקן הרבה יותר קבוצתי מריבאלדו,הרבה יותר חכם מריבאלדו ולדעתי הוא יכול עוד להשתפר. ללא ספק- העתיד בקאמפ-נאו ורוד. רונאלדיניו יהיה פשוט מדהים בעוד כמה שנים, בטח שעכשיו. מה שאני אוהב בו זה שהוא ווינר אדיר- הוא הוכיח את זה כמה פעמים העונה. הלחץ לא משפיע עליו וזה דבר מדהים.

נ.ב- איזה גאווה, אני הייתי במשחק הראשון של רונאלדיניו בקאמפ נאו השנה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx . כבר אז ראו שהוא לא יהיה מקרה ריקלמה 2.

7. Romario Member

מבחינת האגואיסטיות, אין מה להשוות בין ריבאלדו ורונאלדיניו.
    לרונאלדיניו יש אגאיסטיות שטיבעית ל-80 אחוז משחקנים מברזיל. אין מה לעשות, כאלה הם ברזילאים, אבל הוא בהחלט לא כמו ריבאלדו.

האופי של רונאלדיניו הוא נהדר, הוא בנאדם טוב שלא רב או מתקוטט עם אף אחד, אפשר לראות את זה כמעט בכל משחק אחרי שמקתלים אותו (לפעמים גם בחריפות) הוא ישר קם ומחייך.

שלא כמו ריבאלדו, הכסף פחות מעניין אותו (עד כמה שאפשר להגיד...) מאשר האהבה לשחק כדורגל והרצון להתמסר לבארסה. ריבאלדו תמיד היה נחשב בגדר "שכיר" בבארסה ועשה כל הזמן בעיות עם החוזה שלו (שהיה לתקופה מסויימת הכי גבוה באירופה).

לרונאלדיניו לא יהיו שום תאקלים או מריבות עם אף אחד בבארסה, גם מחוץ למגרש וגם על המגרש.

בקיצור, רונאלדיניו הוא בהחלט שונה מריבאלדו באופי שלו, ולדעתי גם בכישרון שלו שיש לו פוטנציאל להיות יותר טוב מריבאלדו.

8. the gunner_14 Member

אני לא מכיר כל כך טוב את כל התככים שיש בברצלונה ואת העובדה שריבאלדו היה פרובוקטור,יותר או פחות מרונאלדיניו,דבר אחד אני יכול להגיד על רונאלדיניו-הוא השחקן הכי זריז רגלים וטכני שראיתי בחיי.
    פשוט כיף לראות את ברסה איתו,השחקן הזה הוא יחיד במינו ,ממש מדהים והספקתי גם לראות אותו מבשל בגאוניות כמה פעמים.
    להנרי יש בהחלט פייט על התואר הלא רשמי-השחקן הטוב בעולם, אבל יש לרונאלדינו עוד זמן ללמוד, השיא עוד לפניו,בינתיים העיניים נשואות להייבורי... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תתפלא, אני מאוד מקווה שריקלמה יחזור בעונה הבאה לקאמפ נואו. הוא נותן עונה נהדרת בויאריאל, וכשחקן רוטציה אני חושב שהוא עדיין יכול להיות תוספת אדירה לבארסה.

10. Reyes Member

דיווחים בספרד: סנטאנדר טוענת - סלטה ניסתה לשחד את מאריו רגרייו. תשלום תמורת גרימה לפנדל.

11. Barcik Member

בגלל סטטוס הזר שלו והתחרות על המקום עם רונלדיניו, זה כנראה לא יקרה. ואכן, לכיוון זה נושבת הרוח בשבועות האחרונים.

נערך לאחרונה ב: ‏25/3/04
  12. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריקלמה זכאי בקרוב לדרוש דרכון ספרדי.
    חבל, הוא יכול להיות תוספת אדירה לרוטצייה. הוא לא חייב להיות ב-11 הפותחים, אז למה שלא ישריינו לו מקום בספסל? בין כה רושטו כנראה עוזב עונה הבאה, אז דווקא יש מקום.
    בזבוז, פשוט בזבוז. 18 מיליון דולר על כזה כישרון ונאדה. הכסף הלך קיבינימט. זה משגע אותי.