הנח לו, הוא כסיל אוויל ואידיוט, אנשים כמוהו הם הם גרעין הבורות במדינת ישראל. הוא מתבונן על דברים בשחור ולבן, מבחינתו כל שחור עור הוא קוף, וכל לבן הוא עילוי אנושי. ספר את זה לנערים ממוצא אשכנזי שחיללו מצבות באילת.
גם אתם טועים, קל לקרוא למישהו שאתם לא מסכימים איתו מפגר. הוא לא מפגר, יש לו כמה כיוונים נכונים אבל הוא לקח אותם רחוק מדי, בכל הנושאים. מארדוק, אם אתה רוצה שאי פעם יקחו אותך ברצינות תצטרך לפחות לא להיכנס באנשים שאמורים להיות קהל המאזינים שלך.
יש גם קשר לתרבות ולחינוך מבית - אבל גם לתכונות התורשתיות. כמו שאמרתי - כ"א נולד עם פוטנציאל אינטלקטואלי מסוים - מה שהבן אדם יעשה עם הפוטנציאל הזה, זה כבר תלוי ,בין השאר, בחינוך מבית. תראה, זה לא שאני איזה פוליטיקאי שרץ בבחירות וצריך נואשות לרצות כמה שיותר אנשים - אני סה"כ משתמש בפורום ולכן אין סיבה שאעסוק בהתחשבנויות ואנסה להתאים את הדעות שלי לדעותיהם של אחרים. ומעניין - מדוע אנשים פה מתנפלים עליי רק בגלל הקטע על הבדלי האינטלגנציה - משום מה אף אחד לא מתווכח איתי על הנקודה השניה שהעליתי שהשחורים טובים יותר מהלבנים בריצות וקפיצות - כל גמר בריצות קצרות למשל תמיד יהיה על טהרת השחורים בלבד. אם כך אז אתם בכל זאת מסכימים איתי שלא כל בני האדם שווים והקללות והנאצות פה באות ודאי מכיוון מזרחיים שלא מוכנים להסתכל למציאות בעיניים ומעדיפים לשקר לעצמם.
בקטע הגופני של השחורים אתה יכול להוכיח את זה,כי מבחינה פיזיולוגית יש להם איזה גיד ארוך שנותן להם יותר גמישות או משהו כזה[לפי 6 שנים הסבירו לי את זה אז אני לא זוכר]. עדיין לא שמעתי על זה שמצאו שהמח הלבן יותר גדול מהמח השחור או משהו כזה..
הסיפור הבא שאני אספר לך הוא אמיתי, אבל אתה בטח לא תאמין לי. הייתי במיונים לטיס (כן כן, אני מזרחי והייתי במיונים לטיס) וכמוני היו עוד מלא מזרחים ואשכנזים. היינו בערך כ-60 איש ולאחר שעשינו כולם את המבחנים, יצאנו החוצה כולם והתחלנו לדבר ולצחוק יחד. במהלך השיחה איכשהו עלה הנושא הזה שלטיס בדרך כלל מתקבלים האשכנזים ואיך שלאט לאט הפער הזה מצתמצם. בסוף השיחה התחילו לקרוא לנו נער נער כדי לבשר לנו את התוצאות. כולם נכשלו, למעט אחד, מוצאו היה אתיופי. כולנו, כולל הוא, נשפכנו מצחוק ולפחות כל אחד חזר הבייתה עם תחושה טובה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx
נדמה לי שמה שקורה פה הוא שמרדוק הוא פשוט אשכנזי וכתור אשכנזי הוא החליט להתלהב קצת והוא אומר שאשכנזים יותר טובים ממזרחים וכל השאר פשוט ילד קטן...
אז הרוסים לא חכמים לעומת המזרחיים, גם אני יכול להגיד את זה. על סמך מה אתה אומר שהאשכנזים יותר חכמים מהמזרחיים?
הוא מסתמך על סטטיסטיקות שהן נכונות, אבל הן מורכבות מנתונים יבשים שמוכרעים לא רק מיכולת שכלית בלבד. אני מבין את מה שהוא אומר, אם כי לא מסכים איתו. מספיק הרי לראות מזרחי אחד שהצליח בחייו וסיים בהצטיינות את לימודיו כדי לשבור את הסטיגמה, ואכן יש כאלו.
לא מספיק כי הוא יטעון שיש יוצאי דופן. בכל אופן, עם איזה פוטנציאל שאתה לא נולד, ההשפעה של הסביבה גדולה הרבה יותר, אם אתה עם פוטנציאל עד השמיים ומחליט לעזוב תביתספר בכיתה א', הסיכויים שלך לא גבוהים בין אם אתה אשכנזי או לא.
הגודל לא קובע. במקרה הספציפי הזה. מרדוק, קח עוד צעד אחדש קדימה ותסביר איך ב-2000 שנות גלות האשכנזים נהיו מוכשרים יותר מהספרדים. איזה גן אחראי על המוטציה?