האם אנחנו גזענים?

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י איגור .פ., ‏11/11/06.

1. Nigel Winterburn משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה? מה זה הדבר הזה? מאיפה זה בא?

אם כבר נגזלו אדמות הן של ערבים, איך בדיוק למזרחים היו אדמות שנגזלו מהם אם הם הגיעו לארץ אחרי האשכנזים הותיקים שהשתקעו להם? http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

2. xavi6 Member

אופיר מאמי אתה בקושי מגיע לי לברך... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏24/11/06
  3. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו כמה ליטרים (או שזה בקילוגרמים?) של טמטום בהודעה אחת צ'אבי... איך אתה הולך ברחוב בלי להיתקל בפנסים?

4. Engel Del Madrid Member

כמה דברים...

XAVI 6, אני חושב שרק מרדוק יצא יותר אידיוט ממך בדיון הזה...
    בית"רי, תשמע חתיכת זקן שאלוהים יודע מה הוא עדיין עושה בפורומים, אני לא מדבר שטויות, אבל אתה בכלל אשכנזי אז מה אתה מתערב?

אה ואמפלמן , יש גם מחקרים שחלב מסרטן, יש מחקרים שאין דבר כזה בכלל עישון פסיבי, ויש מחקרים שמצאו זרע בתוך חור תחת של אדם ניארדנטלי מלפני 5500 שנה.

אז תפסיק להאמין לכל המחקרים המפגרים האלה, עושים מחקר על 500 איש וכבר מייחסים את זה לכל העולם.

5. Sir Alex Las' Killa

''האשכנזים נולדים עם פוטנציאל אינטלקטואלי גדול יותר מהמזרחים'', ''המוח הלבן גדול יותר מהשחור'', מה נסגר איתכם!? צאו מהבועה שאתם חיים בה ותלמדו להכיר/לכבד אנשים ששונים ממכם. גזענות וסטיגמות הם האמא והאבא של הבורות!

לגבי כל הסטטיסטיקות, או הסו קולד מחקרים רפואים שבאים להעיד על הבדלי אינטלקטואליה בין מוצאים וגזעים. זה פאקינג קראפ. יש לי חברים לא אשכנזיים מפה ועד להודעה חדשה. לרובם המוחלט היה פוטנציאל אינטלקטואלי עצום, אבל הם פשוט לא ניצלו אותו בגלל החינוך הלקוי שהם מקבלים בבית. החל מהכנת שיעורי בית ביסודי והרגלי למידה, עד למימון הלימודים במוסדות להשכלה גבוהה.

המחקר הזה אומר זה שעל פיו כל האנשים הללו בעלי פוטנציאל אינטלקטואלי נמוך מאשר האשכנזיים? בידור חינם. אגב, אני מאותם אנשים שחושבים שמבחנים, כאלו ואחרים, בכלל לא מעידים על אינטלקטואל גבוה. לרוב. מבחינתי לא קיימת בכלל הדרך לאמוד את האינטלקטואל האנושי על כל מישוריו.

בקשר לציטוט השני, זה כבר באמת מגוחך. אין לי מושג אם המחקר, גם כן מחקר זה, מצוץ מהאצבע או ממקום אחר. כמוכן, אם המסקנות ממנו חיוביות או שליליות. מה שכן, קראתי מחקר שאומר שכל מחקר 1 מתוך שלושה משקר.

6. Robin Member

אה ודרך אגב אמפלמן יש לך לינק למחקר?

7. W.Rooney Member

בנאדם, אתה נמצא בדיון הלא נכון .. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

8. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

עד כה השאלה הנשאלת בדיון הזה אכן מדאיגה.

9. Robin Member

אתה מתכוון בפורום הלא נכון. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

10. Rosner VFB 1893 מנהל כללי

:aaarofl:

צ'אבי או איך שלא קוראים לך, קודם כל אל תתעסק עם המאפיה הגרמנית בפורום, יש לנו שליחים בכל מקום ובכל שעה.

דבר שני, אתה עוד צריךללמוד דבר או שניים בחיים. אתה מזכיר לי את הילדים הקטנים בגרמניה שנעשים נאצים רק בגלל שהם חיים על סיפורים בלי שום מצע ואמונה. מה שנקרא טמבלים.

דבר שלישי, ביקרת בגרמניה -ברכותיי. מה בדיוק ראית שלא ראית בישראל שהגביר את השנאה שלך.

דבר רביעי, גם אני שהייתי בצרפת ראיתי הפגנות ענק נגד ישראל עם שריפת גדל וכו, ואז הכרתי את הצרפתיות הכוסינות. מושר השכל - הרבה דברים יכולים לשפיע עליך אם אתה מוכרח להיות שטחי, אבל מעל לפני השטח תגלה דברים אחרים לגמריי.

דבר חמישי, אנגלה מרקל (כן, כן ההיא והתחת) חברה נאמנה של ישראל, לא בגלל העבר אלא יותר בגלל ההווה. מעניין את זה החסרת בתגובה המאד "חכמה" שלך

דבר אחרון, תזהר שמה אגוזי לא יקפץ לבקר אותך, פתחת כאן את השסתום http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/11/06
  11. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

אני אגוזי, ואתה בצרות בחור צעיר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx

12. Ampelmann Member

:aaarofl: http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl:
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

13. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאני בזמן האחרון רק משוטט בפורום ועוזר בניהול של האנגלי, די קשה לי להגיב ולא ממש בראש שלי לדבר כאן על מוזיקה או כדורגל אפילו אחרי שקרתה טרגדיה נוראית לאחד האנשים הכי אהובים עליי בפורום הזה.
    אבל אחרי שקראתי את מה שכתב Iker Casillas, אני חייב לפנות אליך בהודעה נרגשת.
    הדברים שכתבת עוררו בי חלחלה. האמת שמלקרוא תגובות שלך בפורום תמיד התלבטתי אם אתה בן אדם שנון ומשעשע או עמך עם רעיונות טובים פה ושם, על פי ההודעה אני יכול לומר שאתה אדם מטומטם ומגעיל. אתה נגוע בבורות. אתה לא סתם גזען, מילא היית גזען, אבל אתה גזען טיפש, ואתה ילד קטן ומפגר שחייב לפתוח את העיניים או סתם איזה ספר היסטוריה.
    לפני שאתה משכתב להנאתך את ההיסטוריה של המדינה הזאת, אני חייב לומר לך שאין כאן יותר אשכנזים שגזלו אדמות ממזרחיים מאשר ההפך, כי האדמות הללו מלכתחילה לא היו שייכות לאיזשהי עדה ספציפית. קודם הגיעו לכאן אנשים מרוסיה ואחרי זה ממזרח אירופה, ורק אחרי זה הגיעו לכאן העדות יוצאות ספרד.
    לא רק זה, אם אותם אשכנזים מניאקים שהגיעו לכאן לפני סבא וסבתא שלך תמכו באידיאולוגיה שנקראת "ציונות". הם האמינו ואלה מהם שבחיים עדיין מאמינים שזה הבית לעם היהודי ולכן הקימו עמותות שעודדו את סבא וסבתא שלך וכל השכנים שלהם לעלות. בלי אותם מניאקים ספק אם היית יושב כאן עכשיו אלה כמה מאות קילומטרים מזרחה.
    את כל זה אתה כמובן לא יודע. מהתגובות שלך זה די מובן, הרי בשיעורי היסטוריה במקום להקשיב אתה עסוק בלזרוק נפצים על המורות או השם יודע מה שאתה עושה שם.

ציטטתי, הלכתי להקיא וחזרתי. זוכר את שיעור היסטוריה? או שלבד הסקת שסבא וסבתא שלי הכניסו את סבא וסבתא שלך למחנות עבודה, האכילו אותם לחם יבש ומרק מעופש אחת ליום ובסוף לקחו אותם למחנה נחמד ושרפו אותם וגופותיהם.
    על סבא שלי ירקו ברחוב ואת אח שלו פוצצו במכות, כל יום בדרך לבית ספר הם היו סופגים קללות נוראיות, את החפצים האישיים שלהם היו משחיתים ובדרך גם היו עשרה חבר'ה - איך אמרת? - שוחטים אותם בהמוניהם, במכות. על השחיטה שעשו לאנשים בסופו של דבר תלמד ביום השואה הבא, במקום לשבת עם חברים שלך על מעקה ולפצח גרעינים.

אם זה היה תלוי בי הדיון הזה היה ננעל בגלל חלאות כמוך. אבל אני לא מנהל פה ומצידי תמשיכו להתלכלך ברפש שמטילים פה. אני בעצמי מודה שאני גזען ואת דעתי על הנושא פרשתי כבר איפשהו, הדיון הזה לחלוטין יצא מפרופורציה.

14. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן,הוא כבר בן 16 הוא לא בן 9...אני מבקש ממך,אתה מזלזל...

יש פה אנשים,במיוחד Iker Casillas שפשוט איכזבו אותי.
    גיא צדק,מדיעה טובה שהייתה לי עליך אני עכשיו נגעל ממך ברמות..

מה בדיוק ניסית להגיד בזה?

באמת שלא ידעתי שכל כך הרבה חרא יש פה בחלק מהאנשים,לא יודע למה אני נכנס לקרוא את הדיון
    הזה,אבל כל פעם שאני נכנס אני יותר נגעל.

תלכו תקימו מחדש עם מרדוק את הSS ותהרגו את השכנזים[לפחות תרשמו את זה נכון א-שכנזים!!!]
    המזרחים,התימנים או מי שזה לא יהיה..מדינה מטומטמת..אחמניג'אד לא צריך פצצת אטום או משהו כזה
    ,רק קצת סבלנות ואנשים כמוכם יחסלו את המדינה הזאת לבד.

15. M_T_A Member

בדיוק. אני ממש מאוכזב מהתגובות בדיון הזה.
    פעם כששמעתי שמדברים על "השסע בחברה הישראלית" חשבתי לעצמי שסתם מגזימים עם הקטע הזה והיום אין כמעט הבדל בין אשכנזים ומזרחים. כנראה שטעיתי.
    רמת הגועל נפש והליכלוים שהולכת פה בין אשכנזים למזרחים היא הגבוהה ביותר שראיתי בתקופה שלי באייסוקר. וזה בא בעיקר מהצד המזרחי לכיוון הצד האשכנזי...
    מדינה שמורכבת מרוב ומיעוט ששונאים אחד את השני בטירוף וגם בתוך הרוב הזה אין סוף לשנאה ולגזענות.
    איך המדינה הזאת שורדת כבר 60 שנה, אני באמת לא יודע...