האלימות בכדורגל הישראלי: דיון מיוחד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Ice Cream, ‏20/4/12.

1. Ice Cream חסה

חלבי הגיש גם תלונה במשטרה.

ואנחנו מדברים על איטליה, הליגה השלישית/ רביעית הטובה בעולם, וגם רומניה זו לא ליגה קיקיונית... כשזה מקרים רק של גזענות- בליגות אחרות בעולם יש אותו חרא של שחיתות, בעלים מפגרים, אלימות של קהל, של מאמנים ושחקנים...

2. Ice Cream חסה

גם ONE נזכרו לכתוב על האירוע הזה. http://one.co.il/Article/200162.html

אני חושב שבאמת צריך לדחות או לפרוס את הדיון עש שהמשטרה תמצה את החקירה.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://one.co.il/Article/200710.html

מישהו מוכן לקרוא את כל הראיון עם האיש הקטן הזה? רק לקרוא את המשפטים הראשונים כבר הספיקו בשבילי...אני חושב שלוזון יכול להבין את הדמות הבאה של צ'רלי צ'פלין. הייתי אומר שבמציאות של לוזון הבלון מסמל את הכדורגל שלנו...

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/12
  4. alexshw Member

5. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

אני לא מבין מה הטעם להקים מנהלת ליגה שלא תהיה מנותקת מההתאחדות לכדורגל הזוועתית שלנו.

6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בשיתוף...זה אומר שלוזון מצליח יפה מאד לרסן את כולם. כרגע נראה לי שהמנהלת לא שווה לתחת. שום דבר לא ישתנה.

7. alexshw Member

אולי עדיף מכלום. נכון להיום מנהלת ליגה עצמאית לא יכולה לקום, כי הקבוצות לא יסכימו על חלוקת כספי השידורים.
    כרגע זה המלצה, החוכמה היא ליישם ורק אז אפשר לראות את המוצר המוגמר.

8. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

ברגע שללוזון יש עדיין את הכוח להתערב בהחלטות, הרעיון לא שווה כלום ואתה בעצם לא משנה פה שום דבר. זה יהיה בדיוק כמו עכשיו, רק עם 'חותמת גומי' שנקראת מנהלת הליגה.

9. yedidel Member

עוד ועדת קשקוש ללא נציגי אוהדים.
    מקווה מאוד שועדת זליכה תסיים את עבודת כמה שיותר מהר.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני נגד הכנסת אוהדים לשום מנהלת או וועדה שיש לה השפעה. אני אוהד, אבל אוהדים מדברים מהלב. לפעמים צריך פשוט לדבר עם הראש. כח של אוהדים גם יגרום לדעתי ליותר בעיות עם חוליגנים. צעד טוב להשאיר אוהדים רגילים מחוץ למערכת.

11. alexshw Member

מה זה נציגי אוהדים? לירן חולצה אפורה?
    יש מספיק אנשים חכמים ואינטלגנטים שהם גם אוהדי כדורגל והם בהחלט צריכים להיות שותפים לגיבוש המלצות.

נערך לאחרונה ב: ‏8/8/12
  12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

עדת צור, שהתכנסה בעקבות מקרי האלימות במגרשי הכדורגל, הגישה היום את מסקנותיה:

המסקנות:
    "במושבה ובווינטר המעורבות של בעלי התפקידים בתוך האיצטדיון היא שגרמה לאלימות, ולא הקהל. גם בדרבי זה התחיל בריצה של ידין וטועמה. אנחנו חושבים שזה דבר נכון להוציא את השוטרים מהיציע, ולא צריך להחזיר אותם, אבל עם זאת החלופה - סדרנים ומנהלי האירוע - הם לא מספיק מקצועיים".

"המשטרה צריכה לעשות יותר בתחום המודיעיני ולהקים אגף שיטפל רק בנושא הזה", נכתב בנוסף בדו"ח המסקנות, "צריכה להיות אכיפה יותר מסודרת בנוגע למורחקים מהמגרשים כי מה שקורה היום לא מספיק אפקטיבי. בנוסף, יש עוד הרבה מה לעשות בנוגע לחווית הצפייה ואפשר ללמוד ממקומות אחרים בעולם כמו אנגליה, הולנד וגרמניה. דרוש שיפור גם במישור של מצבם הפיזי של המתקנים".

13. אלי מתחן Member

שיחפשו בחדרי הלבשה אם יש שחקנים שבא להם ללכת מכות.

14. Ice Cream חסה

הפרקליטות ממליצה על תיקים פליליים נגד תמיר בן עמי וסלימאן אזברגה

העסק מתחמם. סלימאן אזברגה מועמד לדין פלילי על תקיפה ותפרעות במקום ציבורי, בן עמי על התפרעות ולאחרונה נכנסה לו גם תקיפה. ליאור אסולין צריך להתייצב לבית המשפט שמא יקבל תיק על ביזוי בית המשפט. עמאר מנצור, מוחמד אזברגה (איזה מהם?), אברטון זאגו, יוסוף אזברגה ועוז יפרח יודו בהתפרעות ובתמורה יקבלו רק קצינת מבחן, אלי לוי (אותו לא זוכר במכות האלה...) ויוגב בן סימון כופרים באשמה והתיקים שלהם ייבדקו שוב.
    אדריאן פרננדז לא קיבל כלום משום מה.

נהדר! רק ככה צריך לטפל באלימות. עונשים ועוד עונשים. אז יכול להיות שעל מכות אכזריות יותר בין נערים בפארק זה לא היה מגיע לכאלה עונשים, וכנראה שבשביל חלק החיים יידפקו- אבל כשעושים את זה בשידור חי וכשהם דפקו ופגעו קשות בכדורגל ומה שמסביב לו במו כיתובי חולצותיהם, ידיהם ורגליהם (לרבות אזברגה)- אז אין לי רחמים, לרבות לסלימאן אזברגה.
    הוא כזה ליצן שזה כבר לא עצוב אלא מצחיק. רק שלא יתפרו לביבי תיק פלילי בגלל מה שהוא אמר...

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה