אז בסופו של דבר שחר החליט לא להכנס לוועדה, ובצדק אמר שצריך משהו ניטרליי. נראה על מי עכשיו יפיל לוזון את האחריות.
http://one.co.il/Article/198711.html לפני שבועיים קיבלנו יום יום את ההאשמות האינפנטיליות של עמוס לוזון. עכשיו נקבל את 'פסטיבל אבו סובחי'. על מי האנשים האלה עובדים? אני לא גאון הדור, אבל לדעתי ביחד אין להם אייקיו יותר גבוה משימפנזה...פשוט נמאס מהאנשים האלה! טוב מאד ששחר לא נותן ללוזון לצאת מכל הבלאגן הזה בחינם. תודה לאל שהוא לא רוצה להיות שותף לכל הביזיון הזה.
מה אתה מרשה לעצמך?! כך להעליב את השימפנזות... מטומטמים האלה חייבים אלפי שנות אבולוציה כדי להגיע לרמה של שימפנזה.
קראתי היום במעריב על כל מני הצעות שהציעו כדי למגר את האלימות, תוך כדי דוגמאות ממדינות אחרות. הדבר המדהים בעיני זה חוסר היכולת של התקשורת לתפוס את המצב. כל מני הצעות של הגברת השיטור תפגע רק באוהדים, הרי לא ייכנסו שוטרים להפריד כל פעם שיש קטטה במגרש, אבל האבסורד הוא שהאוהדים בכלל לא אחראים לגל האלימות הזה.
אלה סתם אנשים שלא מבינים בשום דבר, ופתאום קופצים על הגל. מעצבן מאוד לראות ולשמוע דבר כזה. אגב, אני לא יודע עדיין מה יהיה העונש של רמת גן ולוד, אבל אני לא אתפלא אם איכשהו, בעיקר אחרי הורדת 3 הנקודות למכבי פתח תקווה וההתקרבות שלה לליגה הלאומית, לוזון יחשוב על דרך להשאיר את הקבוצה שלו. אולי יורדת אחת ועולה אחת. לא יודע.
עולם הקומבינות רחב ומגוון הוא. הנה דוגמא שהעלה בבדיחות הדעת משתמש מפורום השדים: כאמור, בממלכת הלוזונים הכל אפשרי.
החלטה צודקת, לא משנה באיזה עיתוי היא הגיעה. מי ייתן ולא יהיה לנו פה נס גדול והקבוצה הכי מיותרת בספורט הישראלי תרד למקומה הראוי.
מה שמעצבן פה אותי לפחות הוא שעדיין מענישים את המועדונים יותר מאשר את העבריינים עצמם. למה בדיוק דני פרדה, חטיב וכו' מקבלים 2-3 משחקים בחוץ? למה לא לתת להם עונש יותר חמור, קנס כספי, משהו כדי שבאמת יחשבו להבא לא להרים יד על מישהו וללכת מכות?