האלימות בכדורגל הישראלי: דיון מיוחד

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Ice Cream, ‏20/4/12.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס, מסכים לגמרי איתך. אני מקווה ששחר יסרב לג'וב הזה כי ברור לי שהכל נועד בשביל לנקות את יו"ר מושחת מכל אשמה. רק על העובדה שלוזון מבקר באימון מכבי פ"ת צריך להיות עילה לפיטורי לוזון!

אם שחר יענה בחיוב אני אמור ללא בושה שגם שחר צריך לעזוב את הכדורגל. מצטער, אני בעד כדורגל נקי משחיתות ואלימות ואם נשיא קבוצתי יגבה באיזו חקירה לא רצינית את לוזון הוא פסול בעיניי בלהמשיך להיות נשיא מכבי חיפה. זו לא הפתעה שלוזון בוחר בשחר הרי השניים כנראה בחברות טובה. מספיק לראות את שניהם ביציע קרית אליעזר כדי להבין את זה.

ראיתי את הכותרות של דברי יו"ר ההתאחדות כדי להבין שהאיש לגמרי חי בבועה שלו. אוסף של דברים שטותיים שנועדו לפזר חול בציבור הרחב. אני מעריך שהציבור לא מטומטם כי באמת לא צריך להיות גאון מתמטיקה כדי להבין מה לוזון מנסה לעשות.

אנחנו נראה מה יהיה, אבל בלי הורדת נקודות למכבי פ"ת השחקנים לא ילמדו לקח. רק תגידו את זה לאיש המושחת שבראש הפירמידה. הוא נגעל מהמחזות בווינטר, אבל כנראה לא ראה טלוויזיה בטורניר הבושידו של קבוצתו ושל הפועל חיפה...

הפתרון שלי מאד פשוט, וועדת חקירה ממלכתית ללא אנשי כדורגל ומקורבים ללוזון. באמת, מצדי שיביאו נציגים מחו"ל כי ברור שאם לוזון יישאר שום דבר לא ישתנה.

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/12
  2. שער 7 Member

מסע"ת שבה הוא מדגיש במרקר : "מכבי פ"ת היא הקבוצה אותה אני אוהד"
    אתה יו"ר התאחדות! לא אומרים דברים כאלו גם אם הם ברורים!
    אתה כורת את הענף שעליו אתה יושב!

3. הנתנייתי Member

כל הזמן לוזון טוען שבתי הדין של ההתאחדות הם עצמאיים לחלוטין. אם כך, איך זה שלוזון קובע בעצמו מי יהיה נשיא בית הדין העליון?

4. vasisualy Member

יש רק דרך אחד להבראת הכדורגל - ויתור של קבוצת על התאחדות. הקמתה של מנהלת מקצועית. אבל זה לא יקרה, כי אנשים שאמורים לעשות את זה נהנים מדי ממצב הקיים...

נ.ב. כמה מצחיקים ה"אינסיידרים" עם "לפי מה שאני יודע..." שלהם.

נערך לאחרונה ב: ‏22/4/12
  5. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שמע אני לא צריך להוכיח לאף אחד פה את מי אני מכיר ומה אני יודע
    יש פה מספיק גולשים שמדברים איתי בהודעות פרטיות ויכולים להעיד שכמעט כל מה שאני אומר להם נכון וקורה.

אז המקור שלי טעה.. קורה.

6. vasisualy Member

אז או שתספר הכל - מי ומה אמר ולמה, או שעל תדבר בכלל על השמועות. מי צריף את השטויות האלה?

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הבנתי את השטות הזאת שיעקב שחר הוא זה שהולך לעמוד בראש הועדה "להצלת הכדורגל".
    עם כל הכבוד ליעקב שחר ולפועלו בכדורגל הישראלי ובמכבי חיפה שכחו כנראה שהוא עדיין הבעלים של מכבי חיפה ויש לו אינטרסים ברורים משלו, הרי ליעקב שחר לא היה אכפת לרסק את הליגה ולאסוף למכבי חיפה כל שחקן טוב(זכותו כמובן הוא לא חטף אף שחקן בכוח) בין השנים 2001-2005 והוא לא פצה פה על האי תחרותיות בליגה תוך כדי שהוא מנצל את העובדה שהתל-אביביות ובית"ר היו בשנים שחורות, ושהגיע גאידמק הוא יחד עם החבר שלו לוזון דאגו לשיטת הקיזוז הבזויה כדי "להחזיר את התחרויות בליגה".

ליעקב שחר אכפת רק מטובת מכבי חיפה ובצדק אבל לנסות לכפות עליו את "הצלת הכדורגל הישראלי"(yeah right...) זה עוד אחד מהצעדים ההזויים של לוזון, אם כבר ועדה אז אחת שיעמוד בה איש כדורגל נייטרלי ולא בעלים של אחת הקבוצות.

8. אלי מתחן Member

שחר בנאדם מספיק עסוק גם ככה, ואם הוא יגיע למסקנות שלא תואמות את לוזון, תאמין לי שצריך קצת leverage עליו.
    אם יבוא מישהו מבחוץ, מה לוזון יוכל להגיד לו אם המסקנות לא ימצאו חן בעיניו?

9. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

המסקנות שיהיו יהיו תואמות את הרצונות של לוזון כך או כך, תהיה בטוח, כך שזה לא משנה.

התאחדות טענה שאין לא כל קשר לבית הדין - והנה, לוזון מחליף יו"ר בית דין.
    אולי בכך מאשים את בית הדין בנעשה במגרשים, ובכך גם מסיר ממנו כל אחריות.
    מפתיע מישהו? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

10. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

11. אלי מתחן Member

אם אתמול אחרי הגול של רונאלדו שחקן של ברצלונה היה קופץ עליו ותגרה הייתה מתחילה זה גם היה באשמתו?
    שינה אמנם לא עשה מעשה הכי חכם או הכי נחמד, אבל כל עוד הוא לא היה מעורב במכות, הוא צריך לשלם את מחיר הטמטום של וחמימות המוח של שאר השחקנים. הקטע עם החולצה לא אמור להיות שיקול בעונש שלו.

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

שינה הודה שהחולצה הייתה מכוונת ל3 אוהדים של הפועל רמת גן ושהוא בעצם ניסה להתגרות בהם

אז הוא יצר פרובוקציה וכל מה שהוא יגיד לא מעניין.
    הוא צריך לשלם את המחיר בגלל הפרובקציה הזו.

13. ENGLAND Member

החולצה לא הייתה מכוונת ל3 אוהדים. היה הייתה מכוונת לרובם שקיללו אותו בכל משחק.
    אני מכיר את מי שקילל ואני גם הייתי בינהם.

שינה האפס הזה משקר שאוהדים איחלו לו מחלות נוראית שזה שקר וכזב, הקללות היו יא קוקסינל אפס, הלוואי תשבור רגל בסגנון הזה.
    גם הוא מספר שאוהדים התקשרו אליו, לא דיברו איתו בחיים, וגם אם כן שיגיש תלונה במשטרה.

בכל הקבוצות שהיו היה שנאו אותו.
    שנה שעברה השחקנים שהיו איתו בקבוצה סיפרו שלמרות שהיו מקום אחרון, והמצב היה גרוע, הוא היה מגיע שמח לאימונים ומספר על שהמשכורת השמנה שלו הגיעה כמה ימים לפני.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבי לוזון בציטוט השנה:
    "אני יכול להגיד בפה מלא שבתי הדין של ההתאחדות הם עצמאים לחלוטין...
    קיבלתי את הסכמתו של נשיא בית המשפט המחוזי בדימוס, מר אורי גורן, שישמש כנשיא בית הדין העליון של ההתאחדות. יש לו יד מלאה לרפורמה מלאה".
    יתכן שרק אני מבולבל? אם בית הדין העליון של ההתאחדות הוא "עצמאי לחלוטין" כיצד יכול להיות שביום בהיר, על דעת עצמו ובלי לכנס ועדת ביקורת או ועדה שתבחן את המינוי, יו"ר התאחדות לכדורגל מחליט למנות נשיא חדש לבית הדין העליון של התאחדות לכדורגל?

15. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

כי אבי לוזון מחליט הכל בעצמו
    בדיוק כמו שהוא החליט לדחות את המחזור על דעת עצמו ועבר על חוקי התקנון ואף אחד לא מדבר.