האיטלקיות במפעלים האירופאים 2015/16:: נתראה בעונה הבאה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י cazzo, ‏17/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

לא, לא הבנת אותי. ציטטת את ההודעה שלי ומשום מה הציטוט מראה רק את המשפט הראשון(שהוספתי בעריכה).

2. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

בכח זאת הם לא צפויים להוציא הרבה בהמשך, תראה איזה קבוצות נשארו להם במפעל? ליברפול עם רגל בחוץ וסיטי במצב של 50-50. אם היא תעבור את השלב הזה אז בשלב הבא היא תעצר.

3. DRORIKO Member

ברור שליברפול מגיעים כאנדרדוג מוחלט מול דורטמונד. סיטי יכולים לעבור,אבל פסז עדיין פיבוריטים לטעמי, בכל אופן חצי גמר זה הלימיט של הסיטי

נערך לאחרונה ב: ‏18/3/16
  4. תומר1989 Member

מקווה שבאיטליה לא עושים מה שאתם עושים. יושבים ומסתכלים מה האנגליות עושות ומנחמים את עצמם שהם "לא פחות חרא" .
    נו בחייכם- שאף קבוצה לא מגיעה לרבע גמר מפעל אירופי זה בושה. אוקיי רומא קיבלה הגרלה אכזרית נסלח לה שריאל העיפה אותה. אגב אני מאוד מתרשם מההופעות של רומא בשלב הבתים והתיקו שחילצה מול באטה בוריסוב בבית. כל הכבוד.

ההדחה של נאפולי הייתה מבישה כמו גם של לאציו, פיורנטינה הפסידה לקבוצה יותר טובה אבל לא היוותה יריב וכמובן לא נשכח את סמפדוריה שחטפה בקיץ תבוסה מקבוצת דייגים. זה עונת שפל שלא מתקבלת. חשבנו שאחרי ההצלחה בעונה הקודמת האיטלקיות יעלו על הגל ובמקום זה חזרנו 2 צעדים אחורה.

5. DRORIKO Member

אני אגיד לך על מה אני מסתכל. אני מסתכל על זה שנאפולי טובה יותר משנה שעברה, שרומא טובה יותר משנה שעברה, שאינטר ומילאן חוזרות לאט לאט לקדמת הבמה. שפיורנטינה שומרת על המשכיות בצמרת. לפי זה אני קובע שהליגה שלנו משתפרת.

Don Joan Roman ו-ג'ורדן לאב אגדה אוהבים את זה.
  6. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצעוק "בושה! בושה!" עוזר למשהו?

צירוף של כמה גורמים הובילו לעונה רעה. אפשר לחשוב. אנחנו עדיין ביתרון על אנגליה וצמודים לגרמניה בשלושת העונות האחרונות. את העונה הבאה נתחיל גג בפיגור של נקודה או נקודה וחצי מאחורי אנגליה.

אני מסתכל על קבוצות הליגה וכמעט כולן השתפרו ומשחקות כדורגל טוב יותר מאשר בעונה שעברה, לפחות קבוצות הצמרת. זה מה שבאמת משנה.

SerieA ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי על זה קצת ואלה הפרטים:
    לאציו תקבל 10-11מ' על הניסיון להדיח את לברקוזן.
    רומא תקבל בערך 70מ'.
    יובה בערך 120מ'.

מה שקובע את החולקה זה ההישגים בעונה הנוכחית (זהים) + ההישגים בעונה הקודמת (רומא שלב הבתים, יובה גמר). מבחינה כלכלית, ברומא צריכים להיות מאוד שמחים שיובה סיימה את דרכה בשמינית יחד איתה.

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כדי לחזק את הנקודה, אלו ככל הנראה יהיו הנציגות האירופאיות שלנו בעונה הבאה - יובנטוס, נאפולי, רומא, פיורנטינה, אינטר ומילאן.

אז אם אנחנו באווירת פורים ובאטמן נגד סופרמן, איטליה סוף סוף שולחת את ליגת הצדק שלה לאירופה. לא עוד לאציו, לא עוד סמפדוריות שיקבלו תבוסות מביכות בבית. לא שהגדולות לא יכולות לעשות בושות, אבל הסבירות שזה יקרה נמוכה, במיוחד שאינטר ומילאן מודעות לכך שהליגה האירופאית מובילה לצ'מפיונס.

9. SerieA Il Capitano

מה הסיכוי שברלוסקוני ירצה להשקיע בליגה האירופאית? בפעם הקודמת שזה קרה מילאן הפסידה לאיזו נמושה שאני לא זוכר מיהי.

מאנצ'יני ישקיע באירופאית זה ברור ופיורנטינה באופן מסורתי נותנת שם עבודה.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כשליגת האלופות על הפרק, אני מאמין שמילאן תיקח את המפעל ברצינות.

מבחינה מקצועית אני גם חושב שלא כדאי להגיע למצב שהעפלת לצ'מפיונס והניקוד שלך מחורבן כי לא ניצלת את ההזדמנויות באירופאית, ואז כבר במוקדמות אתה עשוי לקבל הגרלה קשה שתנפץ את החלום.

11. SerieA Il Capitano

ברור שמבחינה הגיונית כדאי להשקיע בליגה האירופאית, אבל זה לא אומר שמילאן תעשה את זה. זו תחרות שברלוסקוני לא רגיל אליה. הבנאדם זכה 5 פעמים בקדנציה בליגת האלופות והיה בגמר עוד פעם אחת (איבדתי את הספירה?), לא נראה לי שבא לו להתעסק עכשיו עם נסיעות לקזחסטן.

מצד שני, הוא לא המאמן.

12. yonmu Member

'הליגה האירופית מוליכה לצ'מפיונז' זה נחמד אבל זאת רק הזוכה. להשקיע כל הדרך על חשבון הליגה כדי שאם יזכו יגיעו לצ'מפיונז זה לא חכם. כלומר, אם המטרה היא העפלה לליגת האלופות - הדבר החכם לעשות זה לזרוק על הליגה האירופית ולהשקיע את כל האנרגיה בליגה מההתחלה.
    הנקודה היא שאני בכלל לא בטוח שזה המטרה היחידה. מילאן הספיקה לשכוח מאירופה ולכן הליגה האירופאית יכולה להיות מעניינת בפני עצמה, ולא רק כאמצעי לצ'מפיונז בעונה שאחרי.

השאלה העיקרית היא מה יעשו עם הסגל. למילאן יש נטייה לפוצץ את הסגל כשהיא משתתפת במפעל אירופאי (איכשהו בארסה וריאל מסתדרות עם סגל קצר יותר) עם כל מיני שחקנים שלא שייכים לרמה הזאת (בעונה הבאה זה כנראה יתחיל עם פאלטה ומאטרי), ואני בקלות רואה מצב שבו מילאן משקיעה באירופאית כי זה מגניב, מדשדשת בליגה, מודחת באירופאית מול יריבה רצינית ובסוף נשארת בלי כלום.

13. VAR Member

ורדר ברמן והיא הייתה אז אחת המועמדות הבכירות לזכייה.

אין מה לבנות על הכרטיס לצ'מפיונס שמקבלת מי שזוכה. במפעל הזה בשנים האחרונות יש תמיד לפחות קבוצה אחת ששייכת לטופ 8, זו ליגה שמילאן ואינטר כרגע לא קרובות אליה בכלל. אחת המנצ'סטריות + סיכוי סביר שגם צ'לסי בעונה הבאה יתחרו במפעל הזה וכמובן תהיה את הנושרת מבית המוות של ליגת האלופות (יובנטוס לפני שנתיים, רומא אשתקד, ויונייטד השנה וזה היה קרוב מאוד מאוד גם לארסנל וצ'לסי).

אם המילאנזיות יעבדו נכון בקיץ הסיכוי לקבל את הכרטיס דרך הליגה יהיה גבוה פי כמה, וההרכבים שיופיעו באירופית יהיו בהתאם.

14. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך לזכות. אפילו גמר וחצי גמר זה לא חובה. 4 ניצחונות בשלב הבתים והדחה ברבע זה יופי של ניקוד. אני חותם עכשיו על תסריט כזה לשלושת הנציגות.

15. SerieA Il Capitano

האנגליות יזרקו על הליגה האירופית בדיוק כמו מילאן ולכן אין סיבה לחשוש מהן. יעלו עם כל מיני ילדים ויפסידו בשמינית הגמר לאיזו מנשנגלדבך או בוכום (כן אני יודע שבוכום אינה בליגה הראשונה, ההקצנה מכוונת). לא רואה סיבה שאינטר לא תעשה נאפולי ולא תגיע לחצי הגמר. חוץ אולי מהסיבה העיקרית, מאנצ'יני. את שלב הבתים אנחנו נצלח כנראה עם חמישה ניצחונות כרגיל, ונפסיד לקבוצה גרמנית בשמינית הגמר.

מצב נושא:
הנושא נעול.