אורי פירסם את זה למעלה, השינוי היחיד הוא הצטרפותו של פאלוסקי, עליה הודעתי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx.
למה? דבר ראשון, אני לא בטוח עד כמה הוא מתאים לשיטה. אני לא מכיר את היכולות שלו כחלוץ/קיצוני שמצטרף דרך האגפים וחלוץ שפיץ במקום טוני בוודאי שהוא לא יכול להיות. דבר שני, אני מניח שתומכים בו בגלל כמות השערים שהוא כבש בליגה הספרדית ובגלל סגנון המשחק הכביכול יפה לעין שלו, מה שנותן מימד בולט לכישרון שלו. אני טוען שבוריילו למשל כבש לא פחות ממנו העונה (גם טענת הפנדלים של בוריילו לא רלוונטית פה כי גם רוסי הוא הפנדליסט של ויאריאל). למה הוא לא ורוסי כן? יאקווינטה, קוואליירלה (הבעיטות שלו ממרחק יעילות מאוד כשרוצים לפתות הגנות לצאת החוצה) ודי-נאטלה - כולם מושלמים לתפקיד החלוץ שמצטרף מהאגף, מה שמתאים לשיטה של דונאדוני.
יאקווינטה הוא בכלל יתרון טקטי נפלא,כי הוא יכול לשחק גם על המשבצת של טוני אם צריך.אבל בכל זאת אני חייב להגיד שלכשרון של רוסי יש עדיפות על קווליארלה ובוריילו.
הכוונה היתה שבמערך של שני חלוצים הוא יכול להשלים את טוני יותר טוב מאשר די נטאלה, יאקווינטה וקוואליירלה כקיצונים במערך הנוכחי. בוריילו הוא חלוץ מטרה כמו טוני ומן הסתם שעדיף לא לשחק אותם באותו המערך.
הערב האצוריני יכולים להבטיח את העלייה כשישחקו נגד אזרבייג'ן בבאקו, כדי לגשת בראש שקט לשני המשחקים האחרונים נגד קרואטיה השנייה ויוון השלשית. בחוד האיטלקי צפויים לפתוח ג'ובינקו ורוסי שיבואו מהאגפים כשאקוופרסקה יהיה חלוץ המטרה.
ITALIA (4-3-2-1): Consigli; Motta, Marzoratti, Bocchetti, De Ceglie; Dessena, Cigarini, Marchisio; G.Rossi, Giovinco; Acquafresca (A disposizione: Sirigu, De Silvestri, Capelli, Pisano, Morosini, Lanzafame, Osvaldo) זהו ההרכב כולל הספסל. בדקה ה-18 איטליה עולה ל0-1 על אזרבג'אן כאשר ג'ובניקו מבשל לג'וזפה רוסי שמבקיע. המשחק בתחילת המחצית השנייה.
2:0 בסיום בין איטליה לאזרבייג'ן מצמד של ג'וזפה רוסי. השער הראשון הגיע בדקה ה-18 מבישול של ג'ובינקו, שסחט גם את הפנדל אותו רוסי הבקיע בדקה ה-63. ניצחון חשוב לאצוריני שמבטיח את העלייה לאליפות אירופה 2008 עד 21.
ג'יובינקו ורוסי ממשיכים להיות ה-שחקנים של האצוריני במשך כל הקמפיין,אם זה עובד כלכך יפה בנבחרת,אולי כדאי להביא גם את רוסי אלינו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
הסגל שזימן פיירלואג'י קזיראגי, מאמן הנבחרת עד גיל ,21 לקראת טורניר הידידות הקדם אולימפי שיערך בטולוז בין ה-20 ל-29 במאי: Guarente (Atalanta); Pelle (AZ Alkmaar); Lanzafame (Bari); Acquafresca, Canini (Cagliari); Abate, Bassi, Giovinco, Marchisio, Marzoratti (Empoli); Osvaldo (Fiorentina); Bocchetti (Frosinone); Nocerino (Juventus); De Silvestri (Lazio); Cigarini, Dessena (Parma); Dellafiore, Motta (Torino); De Ceglie, Galloppa (Siena); Coda (Udinese); Alfonso (Venezia).
הגאזטה מציין שבסגל בולט חסרונם של מונטוליו וג'וזפה רוסי. ההשערה היא שקזיראגי התבקש ע"י ההתאחדות לא לזמנם כי אולי דונאדוני ירצה להשתמש בהם. בכל אופן, אם דונאדוני יוותר כל אחד מהם יהיה בנבחרת הצעירה באולימפיאדה עצמה.
כמובן שמדובר בטורניר טולון המפורסם ולא בטולוז. איטליה שובצה יחד עם חוף השנהב, ארה"ב וטורקיה. בבית השני ישחקו צרפת המארחת, הולנד, צ'ילה ויפן. לא מצאתי אישור רשמי לכך (גם לא חיפשתי...), אבל אני מניח ששתי הראשונות בכל בית יעלו לחצי הגמר בפורמט המוכר. המשחקים משוחקים לאורך 80 דקות ולא 90 כמקובל בגילאים אלה. על הנייר יש לנו סגל אדיר. כמו בבוגרת, יש מעט עומס בקישור המרכזי. עריכה: חבל העניין עם מונטוליבו ורוסי, כי אני מאמין ששניהם לא יסעו ליורו. היה נחמד לראות אותם בטורניר (כל שנה משודר ביורוספורט, כנראה גם השנה).
:aa1: חדשות רעות לנבחרת הצעירה. רוברט אקוופרסקה ומיקלה קאניני (הלוואי שיגיע לפיורנטינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx ) שניהם מקליארי, נפצעו במשחק האחרון של הקבוצה בליגה ולא יעמדו לרשותו של קאזיראגי בטורניר טולון.