888 זה הספונסר גם של סביליה לא? והבעלים של 888 זה אחד ישראלי? חבר שלי אמר משהו על זה שהוא קרוב של הבעלים או מישהו בכיר שם לא זוכר בדיוק, לא יודע אם להאמין.
שוטטתי בארכיון הפורום במטרה למצוא משהו, ובמקרה מצאתי את הדיון הזה. נחמד לראות מי סומנו אז ככוכבים הגדולים, יש שם כמה פגיעות גדולות של גל ואיתי לצד כמה נפילות מהדהדות.
האם יש עוד קבוצות שמוציאות שירים כאלה? השיר של אינטר בסוף העונה הנוכחית אחד המגניבים.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
שיר יפה אבל אני מעדיף את של ריאל, צ'מפיונס צ'מפיונס עולה עולה עולה... חח שאלה: לא ממזמן ראיתי כתבה בוואלה על שתי קבוצות מגרמניה שנדחה להם משחק האליפות מאיזה שנת(1910 או משהו כזה) והם קיימו אותו עכשיו 1.למה קיימו אותו רק עכשיו ולא פעם? 2.שיחקו עם השחקנים של הקבוצות מהיום נכון? (עם הן בכלל קיימות...)
1. לפי מה שהבנתי, פעם זה היה בעייתי להפגיש בין 2 הקבוצות בגלל המרחק או משהו כזה ולכן המשחק לא התקיים. 2. לא, עשו סיאנס המוני והעלו את הנשמות של כל השחקנים מלפני 100 שנה כדי לשחק את המשחק. ברור שהשחקנים של היום!
אני יודע.. סתם צחקתי ולגבי הסיאנס... חח ידעתי שעם השחקנים של היום פשוט התכוונתי, עם הקבוצות קיימות ועם לא אז בטח הביאו חבורת חובבנים פשוט הניסוח היה מוטעה