אויייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה טור נדיררררררר!! חחח צודק בכל מילה ומילה! בעיקר בליברפול וריאל... וזו לא הסיבה היחדיה לשנוא את שתיהם!
שאלה- האם ידוע אילו משחקים ישוחקו ביום שלישי ואילו משחקים ביום רביעי ברבע גמר ליגת האלופות? תודה מראש!
יום שלישי מילאן נגד באיירן מינכן איינדהובן נגד ליברפול יום רביעי רומא נגד מנצ'סטר יונייטד צ'לסי נגד ולנסיה
על פי מה קובע שופט כשהוא שורק לעבירה ,שזה כדור חופשי או בעיטה בלתי ישירה ? (אני מניח שרק לירן בעקבות עברו בתחום השיפוט יביא את התשובה המדוייקת)
אני לא בטוח, אבל ממה שאני יודע שאם שחקו מבצע עבירה על שחקן אחד השופט שורק לכדור חופשי, אבל אם שחקן נוגע בכדור בידו השופט שורק לבעיטה בלתי ישירה.
לא נראה לי שזה הולך ככה , כי אתמול במשחק של סכנין היו איזה 2-3 עבירות (לא נגיעות יד) שהשופט תומר כהן הרים את היד (ז"א בעיטה בלתי ישירה) ושחר סימן טוב לא עשה מהבעיטות האלה כלום
דוגמאות לבעיטה בלתי ישירה- נגיעת יד, חסימת שחקן, הרמת רגל, כל משחק מסוכן אחר. בעיקרון כדור חופשי ישיר זו עבירה רגילה.
הסיכויים שהרעיון ההזוי הזה יצליח אולי שואפים ל0, אבל תמיד נחמד להביא סיפורים כאלה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3391359,00.html
בקשר לנגיעת יד- נגיעת יד זה כדור ישיר, אחרת יד בתוך הרחבה לא הייתה פנדל אלא כדור לא ישיר מתוך הרחבה (כמו במקרה של משחק מסוכן או חסימה)
הסיפור הזה זה עוד סיפור יפה של הכדורגל,גם אם הוא לא ייצא לפועל זה רעיון נחמד ומקסימום אם מסי לא יגיע שלפחות יקנו שחקנים אחרים בסכום שהם יקבלו. אם הוא כן יגיע [כן אני יודע שזה סיכוי של 1 למיליון אז לא להסביר לי את זה]זה יהיה מדהים.