וואלה.. לא ידעתי, תודה שהארת את עיני http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/smile.Xxx . בכל מקרה, עדיין כשאתה מארח טורניר ונותן בו הצגות לא מהעולם הזה, אתה לא צריך להיות מודח ע"י נבחרת כלשהי בפנדלים.
כן.. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx . הקפטן פרנק דה בור עם פנדל אחד, עם השני פטריק קלוייברט. דה בור הספיק גם להחמיץ את הפנדל שלו בבעיטות ההכרעה, מה שהשלים סיפור ממש טראגי מבחינתו (בהולנד סלחו לו http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx ). הנה הפנדל המוחמץ בבעיטות ההכרעה (משתי זוויות שונות, זאת של דה בור וזאת של טולדו): http://img485.imageshack.us/img485/2408/frankdeboer557ws.Xxx http://img485.imageshack.us/img485/291/nb5sc26l04straffsak3kq.Xxx
אני רציתי לעבור נושא ולשאול אתכם שאלה אחרת:: מה המשחק הגדול של ריאל מדריד בשיא? מה המשחק הגדול ביותר של ריאל מדריד לדעתכם בעונות 1999-2004? ישנם כמה אופציות:: 1)הניצחון 3-1 על מנצ'סטר יונייטד בברנבאו במסגרת רבע גמר ליגת האלופות בעונת 2002-2003. צמד לראול במשחקו הטוב בקריירה לדעתי. הגול הראשון היה לאחר סיבוב גדול על ריו פרדיננד, והשני היה עם בעיטה יפה לרשת מ16 מטר. את השערה ראשון של ריאל כבש פיגו בבעיטה לחיבורים. ריאל הובילה 3-0 אחרי 51 דקות וקירקסה את מנצ'סטר יונייטד. 2)הניצחון 3-1 על מילאן בברנבאו במסגרת שלב הבתים בעונת 2002-2003. ריאל הייתה צריכה ניצחון במשחק. ראול נתן צמד במשחק מצויין שלו, הגול השני שלו בהחלט זכור כאשר הוא מטעה שני שחקנים עם הטעיית בעיטה ויורה בעיטה ליד החיבורים. גוטי הוסיף את השלישי. 3)הניצחון 7-0 על לאס פאלמאס בברנבאו במחזור ה-26 בעונת 2001-2002. ריאל מדריד נתנה משחק טוב מאוד ברשותו של מוריינטס שבמשחקו הגדול בקריירה כבש חמישה שערים. זיזו הוסיף אחד במשחק טוב מבחינתו עם שער ו2 בישולים, ואחד היה גול עצמי של לאס פאלמאס. ראול החמיץ את אותו משחק. 4)הניצחון 7-2 על ויאדוליד במחזור השלישי בעונת 2003-2004. ראול במשחק מדהים כבש שלושער, אחד בעקב!!! לאחר מבצע של פיגו באגף ימין, אחד בהקשתה מעל השוער, ואחד לאחר ריבאונד מבעיטה של פיגו(ראול חטף את הכדור מעל השוער והרים אותו מעל השוער ששכב בעזרת 2 הרגליים!). פיגו כבש בפנדל, זיזו כבש מבעיטה גדולה לאחר מהלך נדיר של ריאל, בקהאם שלח כדור ארוך מ50 מטר וזיזו מהאוויר ירה פנימה. רונאלדו כבש גם לאחר שהטעה את המגן וירה פנימה. אחד השערים, היה מגול עצמי של ויאדוליד. 5)הניצחון 6-0 על גנק בשלב הבתים של ליגת האלופות בשלב הבתים בעונת 2002-2003. ריאל הביסה 6-0 את גנק משערים של ראול, גוטי, סאלדס, סאלגדו,מוריינטס וזיזו. משחק שוטף של ריאל נגמר בשישיה בלבד, ויכל להיגמר ביותר. 6) הניצחון 3-0 על דפורטיבו לה קורוניה בברנבאו בעונת 2000-2001. ראול פיגו והיירו כבשו לריאל במשחק גדול שיכל להיגמר ב5-0. 7)הניצחון של ריאל 3-1 בברנבאו על לה קורוניה במחזור ה-19 בעונת 2001-2002. ראול כבש שער ענק לאחר שהשתלט על הכדור מהאוויר, הפקיץ מעל שחקן, העביר לרגל שמאל, הקפיץ שוב מעל שחקן, וירה פנימה בגול ענק... מוריינטס כבש כמה דקות לאחר מכן לאחר מהלך גדול של דאבל פס בינו לבין ראול. זיזו במחצית השנייה כבש שער מדהים!!!! אי אפשר לתאר אפילו. הוא עבר את המגן של לה קורוניה עם העקב, הזיז את הכדור שמאל וירה לפינה הימנית! *אתם רשאים לבחור משחק גם שלא מצויין ברשימה, הרי זה רק על קצה המזלג.
אוקי תודה על המידע . אני זוכר רק את הרביעיה של קלוייברט נגד יגוסלביה והיום במקרה ראיתי משחק משנת 99 שנגמר בתוצאה 5:5 . להגיע לחצי גמר זה לא כישלון ,ואופייני שהולנד תשחק התקפי עם מאמן כמו רייקארד.
הולנד: קסדות נאציות נמכרו כאביזר עידוד למונדיאל http://www.nrg.co.il/images/archive/gallery/124/765.Xxx לא נראה לי שאלה הקסדות... "אין כאן כל מסר פוליטי. אנחנו עושים צחוק מהגרמנים כמו שהם עושים צחוק מאיתנו." "אוהדים מנבחרות שונות מתכוונים להגיע למשחקים בגרמניה בלבוש שיכלול פריטים נאצים, כדי לעצבן את הגרמנים" nrg
טוב אז הנה עוד כמה שאלות שמעניינות אותי,, אשמח למי שיענה:: 1)במשחק של ספרד נגד דרום קוריאה במונדיאל 2002, דיברו על שערוריית שיפוט לטובת הקוריאנים, שפסלו לספרד 2 גולים ולאיטליה גול, במשחק הקודם. מה בדיוק היה שם עם השופטים? 2)היה לריאל מדריד לפני עשור חלוץ גדול בשם איוון זאמורנו.. הוא שיחק גם באינטר לפי מה שהבנתי... איפה הוא נמצא עכשיו? 3)כריסטיאן ווירי..... הוא עבר במהלך הקריירה איזה 10 קבוצות כמו אלון מזרחי... איזה תארים הוא קטף? 4)היכן משחק החלוץ\קשר התקפי המוכשר, קיקי מוסאמפה. הוא היה פעם בספרד בסביליה אני חושב, היכן הוא היום? 5) ___________________________________________________________ זה שאלות על כדורגל, שהם להם אותו נושא:: 1)מה המשחק הגדול ביותר של ראול בקריירה ? 2)מה המשחק הגדול ביותר של פיגו בריאל מדריד ? 3)מה המשחק הגדול ביותר של זיזו בריאל מדריד? 4)מה הסיבה של הכשלונות החוזרים של ספרד בטורנירים כמו מונדיאל ויורו? 5)תרשמו בכל עמדה את 10 השחקנים הכי טובים ב5 שנים האחרונות... הנה שלי: שוערים::אוליבר קאן, בופון, טולדו, קסיאס, צ'ך, דידה, קניסארס, ניגמטולין. בלמים: אלסנדרו נסטה, מונטרו, מאלדיני, קנבארו, תורהאם, לוסיו, פויול, קמפל, פרדיננד, טרי. מגנים: רוברטו קרלוס, א.קול, זאמברוטה, קאפו, נוויל, סניול. קשרים אחוריים: פטריק ווירה, מקללה, ג'רראד, לאמפרד, אמרסון, פירלו, דוידס, צ'אבי, באלאק(אני שם אותו פה). קשרי אגף: לואיס פיגו, זינדין זידאן, רונאלדיניו, ראיין גיגס, פאבל נדבד, חואקין, קאקא, פירס, איימאר וטוטי. חלוצים: ראול גונזאלס, רונאלדו, סמואל אטו, זלאטן איברהימוביץ, תיירי הנרי, דויד טרזגה, כריסטיאן ווירי, אלסנדרו דל-פיירו,ג'ובאני אלבר, רוי מקאיי.
אתה מדבר בקשר לספרד ב-2002 על מורנו שבא מאקוואדור נדמה לי או מקסיקו, שופט מושחת מאין כמוהו(הוכח לא פעם והוא גם הורחק מהליגה המקומית שלו), הדיח את איטליה בעצמו שנתן לקוריאנים פנדל שלא היה, הרחיק את טוטי ועוד מספר דברים שיכלו לשנות את התמונה, את ספרד הוא הדיח שפסל לה שער נדמה לי וגם איזה פנדל או שניים. ספרדים טיפשים כמו שבזמנו בשם המשחק היה כתוב, הם היו צריכים לבקש שופט בכיר יותר אחרי שאיטליה שילמה על כך בגדול.
סתם שאלה שאלתה לי לראש... מה לדעתם המשולש ההתקפי הכי טוב באירופה? וכשאני אומר משולש אני מתכוון או לקשר יצירתי ואחריו 2 חלוצים, או 2 קשרים התקפיים וחלוץ מטרה. לגעתי הקרב העיקרי פה מתנהל בין צ'לסי מילאן ובארסה (מן הסתם שלושת הקבוצות שכבשו הכי הרבה העונה באירופה). בצ'לסי אלה הם דרוגבה, רובן ולאמפארד(למרות שהוא נחשב קשר אחורי), שעושים עבודה התקפית נפלאה. במילאן אלו הם קאקה ש'בצנקו וגי'לארדינו שכמעט כל משחק הם מסיימים ב4-3 גולים לרשת של היריבה (אבל גם סופגים בהתאם). ובבארסה איך לא אלו הם רונאלדיניו, מסי ואטו, כשברור לכולם שרונאלדיניו פה הוא המוח העיקרי מאחורי כל פעולה במגרש. יש גם עוד שילובים מוצלחים כמו רוני כ. רונאלדו וואן ניסטלרוי ביונייטד, או זלאטן טרזגה ונדבד ביובה. יאללה, הביעו את דעתכם..