בNBA יש משחק כל יום. הנקודה שלך ברורה ואני מסכים, אבל עדיין אני חושב ששבוע מלא בשואו וסטארים לא יכול להזיק יתר על המידה ובמיוחד עם ההכנסות יתרמו למקום ראוי. בסופו של דבר אנחנו אוהדי הכדורגל גם מחפשים שואו.
מחפש להנות מכדורגל במסגרת תחרותית בו עומדים מול הקבוצה יריבים שגם עושים את המקסימום כדי לנצח בדרכם. לא מחפש שואו בוא קהל מצביע לשחקנים על פי שיקולים זרים ובו כולם באים לעשות פעלולים.
פעם התווכחתי עם דוד שלי. הוא אמר לי שכדורגל זה בידור בלבד, אז אמרתי לו שהוא אוהב לראות שערים ולא לצפות בכדורגל. יתכן שרוב האנשים שאין להם קבוצה אהודה שאחריה הם הולכים באש ובמים, למעשה מעדיפים לצפות בבידור, כלומר בשערים, לא במהלך המשחק. אם כדורגל הוא בידור ועסק כלכלי בלבד, ואם העסקים (כלומר המועדונים) יתייחסו לאוהדים כאל לקוחות, אז כדורגל באמת יהיה בידור ריק מתוכן ואהדה אמיתית.
Galatasaray 'banned from Europe for one year' | Football News | Sky Sports העיקר שפ.ס.ז' וסיטי תמיד עמדו בתקנות
סאו פאולו מתקשה במחצית הראשונה מול סאו ברנארדו אבל יורדת למחצית ביתרון 1-0 מגול נהדר של גאנסו (בוידאו). כרגיל, בסאו פאולו בנו קבוצה חזקה מאוד וגם צירפו מאמן בכיר (באוסה) עם ניסיון ותארים ביבשת. בינתיים, כרגיל(?), זה לא זורם הכי טוב עם גמגום בליברטאדורס ומהמעט שאני רואה גם יכולת לא סופר משכנעת בפאוליסטה (שורה תחתונה - 7 מ' 13 נק'). אז קבוצות של באוסה הרבה פעמים זכו בתארים בלי יכולת מרשימה, אבל לי זה מרגיש כמו עוד אכזבה לאוהדי סאו פאולו. בלי קשר, צריך לראות איזו קבוצה תישאר שם לכלל הברזילראו, קלארי צפוי לעזוב ואני מאמין שלא רק הוא עריכה: למרות האיכות של הסגל, עושה רושם שלסאו פאולו הולכת להיות בעיה קשה בעמדה ספציפית, זו שרוג'ריו סני השאיר... ההחלטה להמר על דניס, להבנתי לא הביאו שוער ראשון במקום סני, נראית לי בינתיים טעות. זאת בהסתמך על 3 משחקים בלבד אני מודה.
Franco, מה יהיה עם גאנסו? הוא לא ינסה את מזלו באירופה? הכסף של סין? איך הוא עדיין בברזיל? דיברו עליו הרבה בתור יורש של קאקא במילאן ובכללי בשחקן שיגיע רחוק.
חלון ההעברות בסין ובאירופה סגור אז בכל מקרה זה לא רלוונטי לעכשיו. יש לו חוזה לעוד שנה וחצי בערך בסאו פאולו. זה מה שאני יכול לכתוב בהקשר של השאלות הנ"ל, אני לא עוקב אחרי מאחורי הקלעים של הכדורגל הברזילאי או קורא יותר מדי ראיונות עם השחקנים כדי לדעת מה השאיפות של גאנסו. הוא כבר זכה בליברטאדורס שזה מוצ'ילה ענקית שכוכב דרא"מ יכול להוריד מהגב שלו, אבל אולי הוא יותר בעניין של לזכות באליפות ראשונה בברזיל (ברזילראו), לא יודע... באופן אישי אני חושב שהוא יתקשה למצוא מועדון גדול באירופה שיהמר על מספר 10 שעם כל היתרונות הגדולים שלו הוא עדיין כבד מאוד ונעדר מאוד ממשחק ההגנה.
לפני כמה שנים חשבתי שהוא יכול להתאים בצורה מושלמת לאיטליה ולמערך היהלום המפורסם. כיום עם הנהירה ל4-3-3 על שלל סוגיו באמת שהוא יתקשה למצוא קבוצה שתהמר עליו.
מזפזפ (מסך מפוצל יותר נכון) בין משחקי ה-MLS והסופרקלאסיקו ומפספס את הגול של דאלאס לפי הדיווחים שער של קאסטייו ( @idans10 ) ובישול לדיאס. הנוסחה המנצחת של אחת מהקבוצות הטובות של 2015 שמבטיחה גם השנה לאיים על התואר. הם צריכים את הקולומביאני חד ואת דיאס כשיר ויהיה להגנות היריבה מאוד קשה לעצור אותם. העונה גם הצטרף אורוטי שהוא אולי לא חלוץ מרשים, אבל מהיר והרבה יותר מתאים לסגנון המתפרץ של דאלאס מאשר בלאס פרס הוותיק שעזב אחרי שנים מצוינות בדאלאס.