האוף טופיק הישראלי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/4/11.

1. Number 8 Member

גמר חתימה טובה וצום קל ומועיל לכולם! סליחה ומחילה אם פגעתי במישהו.

2. Ice Cream חסה

אל תיתממו, ברגע שיתגלה מי זה השחקן הזה הוא יאכל מרורים בכל מקום שבו הוא ידרוך. אם אלירן עטר, ליאור אסולין, כפיר אדרי וערן לוי נתפסו בגלל דברים הרבה פחות "מיוחדים", אז השחקן הזה לא יעביר משחק אחד בלי שהקהל של 2 הקבוצות יאמר את כל מה שהוא חושב עליו, שחקנים יפחדו ממנו בחדר ההלבשה והיחס בהתאם ומאמנים גם לא יקבלו אותו בדיוק. מציע לשחקן הזה (ניחוש שלי: אסף מנדס) להישאר עמוק עמוק בארון, כמה שפחות לחשוף את נטיותיו בפני כלי תקשורת ובפני אנשים ברחוב.

3. Don Joan Roman Member

לא יתגלה מי זה לפחות עד שהוא יפרוש.
    בארץ שלנו הרבה מאוד אנשים לא מקבלים הומואים באופן כללי, אז כשאתה כדורגלן אחד ויחיד על אחת כמה וכמה.

4. סטפן שאלוי Member

כבר פורסמה באחד העיתונים כתבה על "יחסים מוזרים" בין שחקן בליגת-העל, לבין "זמר צמרת".

האם לבכי שלו בנכר, ולגעגועיו לארץ יש קשר לזה? כנראה שכן.

אני גם מכיר סיפור על דובר של קבוצה, שגם הוא בארון, ויש לו פטיש להיכנס לחדר ההלבשה של קבוצתו ולהציץ לבולבולים של השחקנים במקלחות.

5. blurros Member

האם מישהו יודע הכנסות המועדון כמו

http://www.stadiumzone.weebly.com

הפועל תל אביב עושה טוב מבחינה כלכלית

6. Ice Cream חסה

http://one.co.il/Article/189516.html
    נו באמת...
    אולי גם יאסרו על שחקנים להבקיע בדקה ה-88? אפשר לחשוב שהמספר 88 הוא מספר שמזוהה רק עם הניאו-נאצים (ות'אמת, לא ידעתי על זה, ולא ידעתי על המקרים של בופון וגיא צרפתי). המטרה של הפורום הזה אמורה להיות דיכוי של של הניאו-נאצים, לא לתת להם כותרות באתרים בכירים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

7. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

סטולר לא יחליף את 88
    מרגע פרסום הכתבה פנו אליו עשרות אוהדים ואמרו לו שלא יעיז להחליף את החולצה בגלל השטויות האלה

נו באמת 88 הופך בנאדם לנאצי? מדינה של מפגרים באמא שלי חולי נפש.

נערך לאחרונה ב: ‏30/10/11
  8. Mellow29 Kopite

האם בעולם יש אח ורע לתופעה המטומטמת הזאת שקיימת במדינה שלנו, לפיה מושמע ההמנון הלאומי בכל משחקי הבית של בית"ר ירושלים, גם בליגה? ולמה לעזאזל לא מפסיקים את הביזיון הזה, לא פחות?

9. Ice Cream חסה

רוסיה (יצא לי לראות בדרבי של מוסקבה), טורקיה (עומר אמר), צרפת (במשחק כדורסל של אראס נגד רמלה). לא מספיק?
    לא ידעתי שההמנון הוצא מחוץ לחוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx...

10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

מה כואב לכם שמשמיעים את ההמנון של מדינת ישראל במשחקי כדורגל?

11. Ice Cream חסה

יש פה פגיעה ברגשות הערבים שאומרים את המילים "נפש יהודי" או "עין לציון" בלי להזכיר "נפש ערבי" או "עין למכה". ואפילו מעזים לומר ירושלים במקום אל קודס...

12. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

בית"ר משחקת בבירת ישראל (! )
    בית"ר קבוצה יהודית (! )
    אין שחקן ערבי שצריך לשיר את ההמנון (! )

מי שיושב ביציע ולא מתאים לו לשיר את ההמנון יכול לסתום את הפה
    אין שום מניעה לנגן את ההמנון המדינה במשחק כדורגל

13. Mellow29 Kopite

אין קשר בכלל לערבים או לפגיעה ברגשותיהם.

DLH - ברוסיה לא יצא לי לשמוע על זה. אולי במשחק גביע כלשהו. אראס נגד רמלה? ברצינות? זה משחק בין לאומי. מבחינתי בכל משחק בין לאומי של קבוצה או נבחרת ישראלית יש להשמיע את שני ההימנונים. לא במשחק ליגה רגיל, ולא בכל משחק ליגה. מעבר לעובדה שיש פה זילות של ההמנון, זה נראה לי כמו נסיון לאומני פושר של בית"ר לנכס לעצמה בעלות על כל מיני דברים לאומיים.

crazy - מה כואב? למה משמיעים את המשחק בכל המנון של בית"ר כאילו היא מינימום נבחרת ישראל, ומכריחים את כל השחקנים והשופטים להיתקע עם הטקס הזה במקום להתחיל לשחק כדורגל? לא ידעתי שכל משחק ליגה זה מינימום גמר גביע. יש סיבה שבמדינות נורמליות לא משמיעים את ההמנון בכל משחק כדורגל אקראי.
    מה זה שייך לכך שהיא משחקת בבירת ישראל? במה היא ישראלית יותר ממכבי חיפה, מכבי ת"א, הפועל ת"א או צפרירים חולון?

זה טקס מגוחך ואידיוטי שלא יצא לי להיתקל בו באף מדינת כדורגל נורמלית. בגמר גביע, במשחקים בינלאומיים - בבקשה, זה מכבד. כשתוקעים את ההמנון בכל משחק כאילו בית"ר היא נציגת ישראל והעם היהודי בליגה - זה לא מכבד לא את ההמנון, ולא את בית"ר.

14. Ice Cream חסה

ולהשמיע את השיר "מאמינים בני מאמינים" של לי פישמן מותר? או שזה לא מכבד לא את השופטים ואת הקהל, לא את לי פישמן והשיר הזה ולא את בית"ר?

וברצינות יותר: נגיד שזה לא בסדר (ואני לא מבין למה), איך תאכוף את זה, תאסור להשמיע את ההמנון במשחקים? זה נראה לך רציני?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/10/11
  15. Mellow29 Kopite

שיר זה לא המנון לאומי. שכל קבוצה תשמיע את מה שהיא רוצה, למרות שאני חושב שהשיר והתוכן מטומטמים, אבל מי אני שאשפוט. באנגליה לכל קבוצה שנייה יש המנון שהם שרים ויש שירים שמושמעים במערכת הכריזה של האיצטדיון לפני משחקים. לא ראיתי ששרים שם את GSTQ במשחק ליגה רגיל.