האוף טופיק הישראלי

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/4/11.

1. סטפן שאלוי Member

http://images.globes.co.il/Images/NewGlobes/Misc_2/2011/ligatalhoze%5B5.Xxx http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000683454

יואב זיו, אפסדוביץ', ויניב קטן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

חסרים כמובן ברשימה המנכ"לים המליונרים: פינוקיו קורנבלוף, ותומר סיני, המומחים להרס קבוצות, תוך שוד הקופה לאור היום.

2. סטפן שאלוי Member

בתוקף תפקידי כזקן הפורום, אני מתכבד כמו בכל שנה, לפתוח את דיון האיחולים לשנת התשע"ב באה עלינו בעזרת-השם לטובה:

שתהיה לכולנו שנה טובה, שנה מאושרת, שנה שמחה, שנת בריאות, שנת צמיחה, שנת שיגשוג, שנה גשומה, שנת דיונים פוריים וסוערים בפורומים השונים אצלנו, שכל מה שנירצה יקרה.

שנהיה סוף סוף בספורט לראש, ולא לזנב!

הלוואי!

3. zloof1 Member

עושים מטמוז צחוק מגיע לו יותר!

4. Ice Cream חסה

חיים, מה דעתך להחליף את התקליט? השכר של קורנפיין כרגע עומד על 100 אלף שקל... בשנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/9/11
  5. האיש והאדום Member

תמוז ועטר כרגע היחידים שמצדיקים משהו בשכר שלהם, בעצם גם אדל בכל זאת שוער שהגיע מפ.ס.ז וספג רק 2 שערים בליגה עד עכשו, אבל קולאוטי? זה בדיחה על חשבון גולדהאר הוא הבקיע עונה שעברה 10 שערים 560 אלף שקל על כל שער!

6. סטפן שאלוי Member

מה פתאום, לא הבנת: פינוקיו תורם כל חודש לבית"ר 120,000 ש"ח, רק בזכות זה בית"ר מתקיימת.

7. Ice Cream חסה

בוא נראה: הוא העלה את השכר שלו למיליון וחצי ודחה מיליון מתוכו לשנה הבאה, וכשהיה צריך להחתים את פורטיז'ו, עמרם, קריאף ובן סימון הוא קיצץ 400 אלף שקל. מתמטיקה פשוטה...

8. סטפן שאלוי Member

לא לא, אתה הוא זה שפשוט לא מבין:

הוא הרוויח רק 900,000 ברוטו, מתוך זה הוא דחה מליון נטו, קיצץ עוד 400,000 נטו, הוא פשוט מוציא אוכל מהפה של אשתו וילדיו, מכר את ביתו, נסע לעבודה בבית"ר על אופניים, והכל כדי להציל את בית"ר, ולהחתים את פורטילו, ולדאוג שגם לדוד אמסלם יהיה מה לאכול כשהוא יושב בבית מובטל.

אין צדיק כמו פינוקיו.

חג שמח, שנה טובה ומאושרת לכולם, תכלה שנה וקללותיה, תחל שנה וברכותיה.

9. Ice Cream חסה

ובנימה זאת אני אאחל גם לך שנה טובה, נטולת ציניות וסרקזם מוגזמים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/9/11
  10. סטפן שאלוי Member

אני מאחל שנה טובה לכולם כאן בפורום, במיוחד לאלו שקיללו אותי כל השנה, ויקללו אותי גם בשנים הבאות. בזכותם אני קיים.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כדורגלן הומו מחוץ לארון - בקרוב?

"אני לא אשם שהגעתי למצב הזה. כדורגל זה החיים שלי, ואם זה אומר להישאר בארון – אז כנראה שזה הגורל שלי".
    במילים אלה מתוודה א' (השם המלא שמור במערכת), שחקן כדורגל ידוע בליגת העל, שחושש מאוד מחשיפה וביקש לשמור על עילום שם.
    ▬▬▬▬▬
    ספקולציות, חברים. אני אומר - אור פישביין.

12. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

וזה משנה, כי...? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

13. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

לא שזה כזה מעניין אותי, אבל יציאה מהארון של כדורגלן ישראלי זה לא דבר מובן מאליו, אצל זמרים למשל זה הרבה יותר שכיח.
    תחשוב על הרעש התקשורתי שיהיה אם וכאשר זה יקרה, הנזק (או שלא) התדמיתי לשחקן עצמו. אור פישביין עוד מילא, שחקן אלמוני עד לא מזמן, זה יכול להיות שחקן בקליבר של אלירן עטר או אייל גולסה.

14. Gianluigi Buffon Campione d'Italia

הרעש התקשורתי שיהיה מזה יבוא רק בגלל שהתקשורת בארץ והתקשורת-ספורט בפרט היא ברמה של המיץ של הזבל, ומתעסקת בדברים צהובים לא חשובים ומעניינים.
    אם זה יפגע\יתרום לשחקן זה תלוי בו והוא צריך לקחת את זה בחשבון, סה"כ אני מניח שבאיזשהו מקום דבר כזה במצב כזה מקל עליך בסופו של דבר.

15. אלי מתחן Member

אפשר לחשוב מעניין אותי עם איזה פרחות ברק יצחקי ואלירן עטר שוכבים, למה שיהיה אכפת לי עם איזה ערסים א' המסתורי שוכב.
    לצורך הדיון, הגיוני שלא יהיו כמעט כדורגלנים הומואים. בהתחשב בעובדה במקצועות מסויימים יש אחוז גדול יותר של הומואים, הגיוני שבמקצועות אחרים יהיה אחוז נמוך יותר.