תמיד שרים את זה כמה בודדים שבאמת לא מכבדים את ההמנון אבל רוב הקהל מכבד אותו ושר אותו בגאווה. לגביי שירי בית"ר: אתה צודק והלוואי שהיו מנגנים אותם בכל משחק ביתי, זה היה עושה ייחוד מסויים, אבל גם אי אפשר לאסור השמעת המנון.
מחקר: נגיחות בכדורגל גורמות לפגיעה מוחית משחק כדורגל? כדאי שתשתמש רק ברגליים: חוקרים אמריקנים שסרקו את המוח של 32 כדורגלנים מצאו כי נגיחות כדורגל גורמות לפגיעה מוחית הדומה לזעזוע מוח. די במספר נגיחות במשחק יומי, כדי לגרום לפגיעה מוחית משמעותית ובלתי הפיכה בדומה למה שקרה למתאגרף מוחמד עלי שאושפז ושוחרר היום מבית-חולים. הוא לקה לפני הרבה שנים בפרקינסון.
אני מאוד אוהב לראות מה עובר על השופט במהלך משחק. לא כל יום יוצא ללירן ליאני, אחד השופטים הסימפטיים בליגה שלנו, לשפוט דרבי תל אביבי.
האמת שזה באמת מעניין. סתם מעניין אותי, מי זה שצועק לו באוזניה "לירן זה צהוב. תן לו צהוב. כל הכבוד לירן". זה אחד הקוונים או השופט הרביעי?