האווירון גם היה המכשול הכי גדול של עצמו להתקדם מעבר למה שהוא עשה.. היה מחכה חודשיים וסוגרבקבוצה בינונית בליגה האנגלית או הספרדית או הגרמנית.. משם רק חבל שלא יצא לנו לראות איך הוא היה מצליח...
אלון מזרחי מלך, אין מילה אחרת לתאר אותו.. הוא הצליח להשחיל גם במשחק למען ילדי עמותת גדולים מהחיים את העובדה שהוא פנוי ושהוא מלך השערים בכל הזמנים.. פשוט קרע אותי מצחוק..
זה רק אני או שנראה כאילו עודד מכנס ויתר ובעט בעיטה קלה לאובארוב בגלל שהוא ריחם עליו ? ומזרחי באמת היה מצחיק, שאלו אותו אם יש סיכוי שמכנס יעקוף אותו בתואר מלך השערים בגלל הפנדלים ומזרחי לקח את זה רציני ולא הבין אם זה באמת יכול לקרות...
מזרחי מבחינתי תמיד ישאר דפקט לא משנה מה הוא יעשה,הוא היה חלוץ גדול (בשנות ה-90 בעיקר) ויהיה מאד קשה לשבור את שיא ההבקעות שלו. אני בכל אופן יותר אוהב את מכנס.למרות שלא ראיתי את מכנס משחק ,אני יותר אוהב אותו.
תראו שלא יובן לא נכון, אני אוהב את מזרחי באמת אבל הוא מצחיק אותי כל פעם מחדש, ראבאק אתה מגיע למשחק שכולו קודש לילדים חולי סרטן ואתה מדבר על זה שלא נראה לך שמישהו יעקוף אותך במלכות השערים... זה שהוא רוצה לשחק זה לגיטימי, שירים טלפון לאחד מהעתונאים מלחכי הפינכה בעתונות שלנו והוא יקבל כתבת אמצע ענקית..