האוירון כבר לא ממריא

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י נדב מיכאלי, ‏3/8/05.

1. קינג לדלי Member

אני ראיתי את עודד מכנס מקפיץ כדורים בתוך החמש לפני שהוא שם גול.
    האוירון היה חולם על כשרון כמו של מכנס ואת זה אומר אוהד של כפר סבא שסבל בילדות שלו מפיפי בלילה בגלל עודד מכנס...

2. נדב מיכאלי Member

חשוב גם לזכור שאוחנה לא היה בארץ 5 שנים כמעט וזה המון ,אם הוא היה נישאר אין לי ספק שהוא היה בין המקומות הראשונים

3. הפועל פ"ת אימפריה! Member

הכול זה אם ואם, ואם פה ואם שם, בכול מקרה, מכנס היה ענק, פשוט ענק. והיה לו כישרון גדול, הרבה יותר גדול מאשר לאלון מזרחי, אבל אין מה לעשות, אפשר להעלים ולהתעלם מאלון מזרחי, עם ההכוחות והעובודות קשה להתווכח ולהתעלם.

4. בית"רי מלידה Member

תיק הוצאה לפועל נפתח נגד אלון מזרחי

חברת 'ולנברג' טוענת שאיש העסקים החדש לא עמד בהחזר הלוואה בסך 214 אלף שקל. האווירון: "איני מכיר את החברה הזו"

זהר שחר לוי, זמן ת''א
    4/8/2005 8:00

חברת "ולנברג ניהול והשקעות בע"מ" פתחה תיק בהוצאה לפועל נגד אלון מזרחי, בטענה שלא עמד בהחזר הלוואה בסך 214 אלף שקל. המקומון "זמן ת"א" מפרסם מחר כי החלוץ, שהפך לאחרונה לאיש עסקים, החליט לפתוח יחד עם שותפים, עסק לייבוא ברזל. לטובת העסק לווה מזרחי כספים מגורמים שונים, בהם החברה המדוברת. לדברי עו"ד תומר ברנס, המייצג את חברת ולנברג, החוב לא נפרע ולכן נפתח התיק.

פרקליטו של מזרחי, עו"ד בן-ציון באיער, ביקש מבימ"ש השלום לעכב את הליכי ההוצל"פ, ובתצהיר המצורף טען מזרחי כי אינו חייב דבר: "הודעתי לערב מראש כי החזר הכסף תלוי במימוש עסקאות‭."‬ ראש ההוצל"פ בת"א, משה כהן, הסכים לעיכוב. מזרחי הוסיף: "לא מכיר את הסיפור הזה, לא לקחתי הלוואה כזו ואיני מכיר את חברת 'ולנברג'".

http://www.nrg.co.il/online/3/ART/966/811.html

5. יוגב אסולין Guest

אווי ואבוי עסק פרטי של מזרחי!

לעניין השחקן. אין ספק הוא שחקן גדול. נכון אין לו כישרון כמו לאוחנה ולעודד בשליטה בכדור. אבל יש לו מיקום מצויין ברחבה יש לו דברים שאין לאף שחקן ולא היה לאף אחד..

אני סתם יזכיר לכם פה קטע שמי שיצליח ליזכר יבין אותי:
    לפני משהו כמו 7 שנים היה משחק של חיפה.. ניראה לי נגד הפועל פ"ת.. הרימו כדור הוא פגע למישהו ביד.. מזרחי רץ דיבר עם השופט..ותוך כדי הסתובב ראה את הכדור בעט מהאוויר לשער..

זה רק מראה על זריזות ומקום נכון של שחקן דבר שלאף אחד אחר אין.. 200 גולים זה לא דבר שבא לך סתם ככה.. בעונות הטובות של היו לו מעל 30 גולים לעונה.. דבר שהיום אין בעולם בכלל..

קשה לי להשוות אותו לעודד שראיתי רק קטעים מהקלטת להטוטים שלו אבל זה לא חוכמה..

6. TariboWest Member

החלוץ הכי גדול שהיה פה בכל הזמנים.
    היה השחקן האהוב עליי בישראל, עד שעשה את הצעד המטומטם ההוא כשעבר לליגה הצרפתית השניה ונטש אותו בשיא המסע באירופה (מה לעשות, אלוהים לא נתן לו שכל). מכאן הקריירה שלו התדרדרה. אם הוא לא היה עוזב הוא היה מסיים את הקריירה במכבי חיפה, ולא עם 210 שערים, עם 240 שערים.

אבל, לדעתי, קם לו יורש-שלומי ארבייטמן, חלוץ עם עוד קצת שפשוף ושכל (אבל בואו נהיה ריאלים, שכל אף-פעם לא יהיה לו) הוא יגיע רחוק.

7. Melixon 15 Member

נכון אתה צודק...

אבל תזכור שמזרחי בעונות האחרונות היה פשוט גרוע, ובמקום "לפרוש בשיא" ושנזכור ממנו קריירה מפוארת הוא התעקש לשחק (בעיקר עם עצמו) רק בשביל תואר מלך השערים בכל הזמנים, והספיק לעשות מעצמו צחוק עוד כמה פעמים

8. הפועל פ"ת אימפריה! Member

מזרחי היה גרוע בשנים האחרונות, ועם כול זה שהיה גרוע, בכול השנים האחרונות הוא שם שערים, אני לא יודע מספרים, אבל כול עונה הוא נתן לפחות 8 שערים, ככה שכמה שהוא גרוע אין חלוצים כאלה, וגם לא יהיו, וכמובן שבימים הגדולים שלו, אין ספק שהוא מספר אחת בישראל, גם אם למכנס היו כישורים שלו אין.

ארביטמן כישרון ענק, באמת שענק, ואם יתפתח נכון הוא יכול להיו תאחד הטובים שצמחו פה, אבל מזרחי הבא? לכבוש באותם כמויות? לא נראה, אבל לך תדע.

9. יוגב אסולין Guest

לא יהיה מזרחי הבא.. אולי מבחינת יכולת כן מבחינת כמות שערים ממש לא. בכל מקום בכדורגל המודרני אנחנו רואים יותר ויותר קשרים ושחקני הגנה שכובשים את השערים.. בתקופה של מזרחי היה כל שנה מלך שערים עם 30 שערים ויותר.. בכל הליגות בעולם זה היה מקובל גם הסגנים שלהם היו בכמויות כאלה. היום חלוצים כובשים פחות הקבוצה כובשת יותר..

10. Melixon 15 Member

כן... כמו שכל למשל..

אתה קורא ל8 שערים בעונה לחלוץ סקורר עם כזה רזומה מוצלח?
    יותר קרוב לכישלון... הצלחה זה לא בטוח...

11. הפועל פ"ת אימפריה! Member

שכל לא היה לו, אבל שילמו לו כידי שישים גולים ואת זה הוא עשה מעולה, בכול מקרה שכל אף פעם לא הייה לו וזה יפגע בו בעתיד.

ולא 8 שערים זה לא הצלחה, אבל אם אלה השנים הממש גרועות שלו ובעונה הכי גרועה שלו בארץ הוא שם 8 שערים אז זה בסדר גמור. הבנאדם כבר מבוגר מאוד, לא מה שהיה פעם ואם כול זאת הוא שם 8 שערים, אין הרבה ששמו כמוהו,גם השנה.
    בכול מקרה הוא אחד הגדולים שהיהיה ויהיה, והוא ללא ספק השפיע רבות.

12. hoffman Member

לפי דעתי יהיה מזרחי הבא יש לנו שני חלוצים צעירים מאוד:
    1. עומר גולן- שכבר בנבחרת ולדעתי יהיה לו עתיד ורוד מאוד והוא יכול לשבור את השיא של מזרחי.
    2. שולמי ארבייטמן- שעכליו אני יותר שםם את ההימור פשוט חלוץ מדהים והוא כל כך צעיר, במשחק גומלין נגדד מאלמו אחרי שש דקוןת שהוא נכנס אג זאת היתה הופעת בכורה שלו בקבוצה במסגרת אירופית הוא הבקיע גול כל הכבוד. לפי דעתי לשחקן הזה מצפה עתיד ורוד מאוד והוא יהיה בטוח ברשימה של הכובשים המצטיינים ואולי אפילו יעבור את מזרחי.

13. hoffman Member

בקשר לארבייטמן אמ רתי שזאת הופעה בכורה שלו בקבוצה הבמסגרת האירופית אז אני לא בטוח אני חושב ככה תקנו אותי אם אני טועה.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

צודק צודק, גם הפועל פ"ת וגם בית"ר לא היו באירופה בשנתיים האלה

15. Riki Member

נחייה ונראה, אני דוקא מהמרת הפוך ממך http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
    אבל יותר ממה שמזרחי הוא שחקן ענק
    האיש אגדה מה הינו עושים בלעדיו
    אני מעדיף לשחק או בספרק או באירופה :aaarofl:
    התראיינתי גם בתקשורת וגם בטלויזיה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
    חחחחח האיש פשוט אגדה מהלכת בתחום הזה
    אבל אני חושבת שהגיע הזמן שהאוירון יפרוש עשה את שלו ובכבוד אבל לא רואה מקום בשבילו בליגת העל
    או קבוצה שהוא יוכל להשתלב שם
    עם כל הכבוד לכישרון שלו הוא צריך לדעת לפרוש בשיא שעבר לפניי כמה שנים אגב

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/8/05