כמה שאני לא אוהב אותו אני מסכים איתך טיפש טיפש אבל אלון מזרחי הוא הגדול מכולם.. *מישהו ראה בפיספוסים את הקטע שעבדו עליו עם הנפט באצטדיון רמת גן? :aaarofl: :aaarofl:
זהו ככה חשבתי אבל בהודעה הראשית כתוב 196? חחח הקטע עם הנפט היה ענק, עבדו לא רק עליו, היה איזה 10 שחקנים, חצי מהם נפלו בזה, אבל זה היה ענק, איך אמרו לו שלא ייתנו לו 3 חביות אלא רק 2 כי הוא השווה את עצמו לנפוליאון http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/hahaha.Xxx
חחחח הם עושים לא בהתחלה אתה תקבל ב' (בגלל נפוליאון) אחרי זה לא יודע מה מי ומו החליטו דרג א' ופתאום ירדו ישר לדרג ג' חחח הוא היה המום הוא אמר להם נראה לי אחרי א' מגיע ב' אם אני לא טועה חחחחחחחחחחחחחחחח איזה אלון מזרחי זה חחחחחחחחחחחחח :aaarofl:
תיק הוצאה לפועל נפתח נגד אלון מזרחי חברת 'ולנברג' טוענת שאיש העסקים החדש לא עמד בהחזר הלוואה בסך 214 אלף שקל. האווירון: "איני מכיר את החברה הזו" זהר שחר לוי, זמן ת''א 4/8/2005 8:00 חברת "ולנברג ניהול והשקעות בע"מ" פתחה תיק בהוצאה לפועל נגד אלון מזרחי, בטענה שלא עמד בהחזר הלוואה בסך 214 אלף שקל. המקומון "זמן ת"א" מפרסם מחר כי החלוץ, שהפך לאחרונה לאיש עסקים, החליט לפתוח יחד עם שותפים, עסק לייבוא ברזל. לטובת העסק לווה מזרחי כספים מגורמים שונים, בהם החברה המדוברת. לדברי עו"ד תומר ברנס, המייצג את חברת ולנברג, החוב לא נפרע ולכן נפתח התיק. פרקליטו של מזרחי, עו"ד בן-ציון באיער, ביקש מבימ"ש השלום לעכב את הליכי ההוצל"פ, ובתצהיר המצורף טען מזרחי כי אינו חייב דבר: "הודעתי לערב מראש כי החזר הכסף תלוי במימוש עסקאות." ראש ההוצל"פ בת"א, משה כהן, הסכים לעיכוב. מזרחי הוסיף: "לא מכיר את הסיפור הזה, לא לקחתי הלוואה כזו ואיני מכיר את חברת 'ולנברג'". NRG
חלוץ שבישל 10 שערים בכל הקריירה מול 60 בישולים של מכנס שהיה מסתלבט בתוך הרחבה ונותן לאחרים להבקיע. עכשיו תחליטו אתם מי היה יותר גדול.
ברק,מזרחי לא הכי גדול . אוחנה ומכנס עוקפים אותו בסיבוב . זה שהוא הבקיע יותר מהם -כי הוא שיחק בתקופה שונה . אני רואה בקלטות שערים של אוחנה -מזרחי בחיים לא מגיע לרמה שלו . מזרחי בין הכי גדולים בגלל כמות השערים שלו לא בגלל היכולת שלו על המגרש. על המגרש הוא די עצלן.
כל הכבוד חלוץ מצוין הוא אחד מהמובלים בהשערים בכדורגל הישראלי כל הכבןוד לשחקן הזה אני מאחל לו הצלחה בכל תחום למרות שלא אהבתי את האשיות שלו.
מזרחי. סקורר רוצה לאסוף רשתות, מזרחי הכי גדול ואתה באמת חושב שאם מכנס היה יודע שתהיה תחרות כזאת(שהאוירון המציא אותה)הוא לא היה כובש עוד שערים ?
בכדורגל אין עיסוק ב"אם" ו"אם". יש את מבחן התוצאה-מזרחי מלך הגולים של כל הזמנים ובעל ממוצע ההבקעות הכי טוב בנבחרת-17 ב-37 משחקים, גם מלך שערי הקבוצות הישראליות במפעלים אירופאיפ, גם ניצח לבד את פארמה בחוץ, פאריס בית ועוד ועוד
חוץ מזה שמכנס שיחק פחות עונות ומשחקים מאלון מזרחי , זה ברור שביכולות אוחנה ומכנס הרבה הרבה יותר טובים ממזרחי , אני מאמין שהממוצע שערים של מכנס למשחק הרבה יותר גבוה ממזרחי