יש את סטלמך, גלזר, מכנס, שפיגלר, רומנו, מלמיליאן, אוחנה הוא טופ 5 ואפילו 3... יכול להיות פשוט להגיד שהוא הכי טוב כשיש לך שחקנים כמו שהזכרתי, זה עוול לדעתי לשחקנים האלה
כול מי שהזכרת הוא שחקן גדול ואפילו ענק..(סטלמך הוא פשוט האלוהים שלי) אבל בכול מקרה, אלה שחקנים גדולים אחד אחד, אבך מה לעשות שמלך שערים יש רק אחד והוא כבש כמות מטורפת, אם כבר אז מהחינה הזאת רק מכנס קרוב אליו אחי. אין מה לעשות, רוב הרשמיה שלך הייתה מוכשרת מאלון מזרחי, אבל האיש הוכיח את עצמו מעל המצופה ולא הפסיק לכבוש.
לא החלוץ הכי טוב (מכנס ) , אבל אחרי מכנס הוא החלוץ הטוב ביותר בהיסטוריה של ישראל , אל תסתכלו על השנים האחרונות אלא על שנות ה90
אני אסכם את הכל בתמציתיות..אני לא אתגעגע אליו.. לטעמי הוא סימל את כל מה שרע בכדורגל ובכדורגלן הישראלי, פשוט אם רציתם לשים במילון תמונה ליד המונח כדורגל ישראלי אלון מזרחי היה מתאים בול.. שיילך לשלום ולא רוצה לשמוע עליו יותר..
סקורר עצום. מהבודדים שהיו אי פעם בארץ, אבל לא הגדול מכולם כחלוץ. אם מסתכלים על המשחק של מזרחי, רואים שהוא חלוץ מטרה נטו שרק מחפש את השער, אנוכי מדי, ובגלל זה הוא לא הצליח להתרומם באירופה.בסך הכל, מדובר בעוד שחקן ישראלי שלא פיתח את עצמו והשתמש רק בכשרון שהוא נולד איתו, וחבל, כי עם מוסר עבודה יותר גבוה הוא היה מגיע יותר רחוק בקריירה שלו. לא החלוץ הישראלי הטוב בכל הזמנים, אבל בהחלט בחמישייה הראשונה.
שמעתי שאחרי הפרישה הוא הולך לעסקים :aaarofl: איזה עסקים הוא כבר יכול לעשות ? למכור קסטות מחוץ לקרית אליעזר ?
זה מדהים כמה שחקנים גדולים פרשו ואני לא ראיתי את השנים היפות שלהם אלא רק את הסוף שלהם. לחלק אני אתגעגע מאד (עטר,זוהר,וסביר להניח שגם לקורנפיין ולאמסלם ) ולחלק ממש לא.
אתמול בלילה דברתי איתו והוא נשמע לי מאוד עצוב. אלון אמר שאם לא יקבל הצעה מליגת העל בשבועיים הקרובים בסכום של לפחות 60 אלף דולר נטו-הוא תולה את המדחפים. מזרחי היה גם מאוד אמפטי לחיפה והצטער מרות עבורה על הדחתה
הייתי נשאר לפחות עד גול ה200, לא חבל לפרוש על הסף? תגידו מה שתרצו עליו כבנאדם, אבל הוא הסקורר טבעי הישראלי היחידי שהיה לנו פה מזה הרבה שנים, הוא בקושי רץ ועדיין כובש מרוב המצבים שהוא מקבל.