אל תזכיר לי את ראול באותה נשימה עם אטו. אטו הרבה יותר צעיר ממנו, הרבה יותר מהיר, ולא נעלם במשחקים כמו אדון ראול ה"נהדר". זלאטן עוד יהיה אחד הגדולים, בינתיים הוא לא. אם אטו לא ברמה של האחרים אז למה ריאל דאגה להחתים אותו בגיל 14??? אפילו המנדרילים ראו איזשהו פוטנציאל טמון בו. אז תפסיק לבלבל במוח.
אלו חמשת החלוצים הטובים בעולם לטעמי : 1. אנדריי שבצ'נקו 2. סמואל אטו 3. אדריאנו 4. רונאלדו 5. תיירי הנרי
כל הכבוד, הזכרת לי אובר-רייטד ענק. זלאטן איברהימוביץ' - שחקן עם כשרון עצום, אבל ראש חלול. יש לו את כל הכישורים הדרושים להיות ענק, אבל במקום לשחק עם הראש, הוא עושה את זה עם הטמפרמנט. אין שום מחשבה מאחורי המשחק שלו, ואלא אם זה ישתנה, הוא יהיה החמצה אדירה. תיקו 3-3 ביתי בשיניים. ואני טוען כנגד, שתפקידו של אטו במערך חשוב מכדי שיהיה ניתן לוותר עלו עבור אופציה אווירית. אפשר לשים שם את דרוגבה, למשל, אבל ההפסד יהיה גדול מהרווח. ברגע שימצא סמואל אטו עם משחק ראש מצויין (ואגב, של הקמרוני סביר. לא טוב, אבל גם לא גרוע), אז הנה החלוץ הבא של בארסה. עד אז, הקמרוני בהחלט יספיק.
לדעתי(אצל כל אחד בסדר שונה) 3 שחקנים בטוח בחמישייה(הנרי, שבה ואדריאנו) ו2 האחרים משתנים מפעם לפעם(אצלי זה אטו ומקאי).
רונאלדו לדעתי כבר לא אותו שחקן ענק של לפני כמה שנים, בחמישייה הוא בטוח לא. ואן ניסטלרוי הוא שחקן מצוין, אבל לא יותר מחלוצים אחרים שלא הזכרת. ורוני? הוא לא עשה כלום עדיין ,אני בספק אם הוא בעשירייה. לדעתי החמישה צריכים להיות: 1. שבצ'נקו 2. אדריאנו 3. הנרי 4. מקאיי 5. אטו
מה אתה אומר...אמרתי את שלי כבר על ראול.ראול שחקן משכמו ומעלה(עזוב את שתי העונות האחרונות רגע) אפילו אוהדי בארסה ספרדים היו אומרים שאתה חוצפן על המשפט הזה. ובקשר לחלק השני של מה שאמרת,אתה מביא טיעון ממש דפוק כי אתה אומר שאטו יותר צעיר ויותר מהיר,אני יכול להגיד שראול יותר טכני,יותר רואה משחק,יותר מנוסה.... או למשל אדריאנו,יותר טכני יותר פיזי,יש לו בעיטות יותר חזקות,משחק ראש יותר טוב,והוא יותר צעיר. אז אל תיתן לי שתי תכונות דומיננטיות ולפי זה תקבע ששחקן יותר טוב
יופי לך. ראול מזמן לא הראה את התכונות שאתה אומר שהוא מחזיק בהן, ככה שהטיעון שלך לא שווה לכלום. ראול עבר זמנו בריאל, אולי מעבר לקבוצה אחרת יעשה לו טוב, בינתיים הוא משחק בצילו של רונאלדו.
[/quote] מתי בפעם האחרונה ראית את זלאטאן משחק עם הטמפרמנט? היה משחק אחד העונה שזלאטאן התחמם מול אינטר. זלאטאן עשה העונה קפיצת מדרגה אצל קאפלו. לכבוש 16 שערים בעונה הראשונה באיטליה כשעונה קודם לכן בהולנד הוא כבש רק שישה זה מרשים אמוד. לא ברור לי על סמך מה אתה קובע שהוא ראש חלול?
איברהימוביץ תוך שנה עד שנתיים שייך לטופ של החלוצים בעולם! עם מאמן כמו קאפלו וכישרון כמו של זלטאן השמיים הם הגבול.....
אני מודה שאמנם אינני ראיתי הרבה משחקים של יובנטוס בעונה שעברה, אבל בכל אלה שכן צפיתי בהם הבעיות של איבהימוביץ' בלטו. בעיקר, במשחק הגומלין מול ריאל מדריד, כאשר הוא הגיע ל- 3 מצבים מול קסיאס אבל במקום לכוון פשוט בעט בכל הכוח לאן שיצא לו, והחמיץ.
זלטאן ורוני יהיו כוכבים ענקיים בעתיד, אבל בינתיים אטו מרשית ונותן לנו את כל הסיבות להכליל אותו ב-5 הטובים בעולם.