מה אתה רוצה שנעשה? גבר מחפש כוסיות נקודה זה ממש לא קשור לחברה המערבית, זה משהו בטבע של הגבר ואני מאמין שבכל מקום זה ככה. אישה גדלה ומתחנכת לפי האידיאל הזה בגלל טבע הגבר. וזה לא שבצד השני יש משהו אחר, דוגמנים וחברה שעובדים על עצמם לא נראים טוב בשביל להביא ביד על עצמם, אלא בגלל שזאת הדרישה בצד השני גם.
מה זה אידאל היופי? החברה המערבית לא המציאה אותו. זה טבע האדם. גם אצל החרדים יש השפעה ליופי, ושלא יספרו אחרת. אנחנו לא חיים בעולם שבו אין אנשים הם צלליות חסרות צורה שאפשר להתעלם מהשפעות נוירולוגיות של מראה של אנשים (נשים וגברים כאחד) על אנשים אחרים. לוקחים שבט באפריקה שמעולם לא ראה נורה חשמלית או אדם לבן ואישתו של ראש השבט היא האישה הכי יפה בכפר. מי שיש להן בעיה עם דוגמניות בוואן הן בדרך כלל נשים שכולם היו מעדיפים אילו היו צלליות חסרות צורה. הפמיניסטיות פוגעות בנשים בהרבה תחומים בטענה של מעמד האישה, ובדרך כלל נשים שמפצות על זה שהמראה שלהן לא יכול לעזור להן.
בעיקרון אתה צודק, אומנם לא הייתי קורא לזה דיכוי אלא יותר כמו לחץ שהחברה לא מקבלת שום פשרה וזה מעמיד את האדם כלוא בפינה (בכוונה כתבתי אדם כי זה נכון אגב גם לגברים). יש לא מעט בחברה החרדית שזה לא מספיק להם ורוצים לראות יותר מקרוב http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/402859_2901173454432_1413308362_33202307_51400130_n.Xxx
הוא נותן לה בראש כמה פעמים בשנה, היא משריצה 8 ילדים מינימום כל חייה, הוא מביא לה כסף וקורת גג, והיא צריכה רק לטפל בילדים. זה היעוד שלה ולכן היא מאושרת. אין לי בעיה עם הדרך חיים של הדתיים. אני יכול להבין למה הנשים שם מאושרות, וזה בידיוק מאותה סיבה שהגברים מאושרים-הדרך חיים הזאת מביאה להם משמעות, היא מביאה להם ילדים, דרך חיים ברורה וחוקים מאוד פשוטים. הם אוהבים את זה, הם מאמינים בזה. אל תתחילו לזבל את המוח, כי אי אפשר לדעת למה אישה מאושרת, כל אחת והחיים והאושר שלה. יש נשים בעולם החילוני שמחפשות את עצמן שנים ולא מאושרות, וגם בצד החילוני יש נשים מוכות ומשופלות. אבל, וזה אבל גדול-אני לא אוהב ולא מכבד את הניסיונות שלהם לכפות את השטויות האלה עלינו ועל הנשים החילוניות. אל תגידו לבחורות איפה לשבת באוטובוס ובאיזה צד של רחוב ללכת. תחיו את החיים שלכם ואל תכפו את הטירוף שלכם על הנשים שלנו. למעשה, לדעתי, הכי טוב לתת להם מדינה משלהם-אם ממשלה משלהם. נראה כמה זמן הם יחיו. טפילים, הם הסרטן של המדינה הזאת. גם לוקחים לנו כספים וגם מכתיבים לנו איך לחיות.
אני בהחלט יכול לכבד בחירה של אישה לחיות בצורה הזאת. הבעיה עם החרדים זה שהם לא בחרו להיות כאלה בשום שלב. לכן כל הקנאות. הרבנים שלהם יודעים שברגע שלאנשים יהיה יותר ידע, תהיה להם בעיה לשמור את כולם עמוק בדת.
אני לפעמים לוקח טרמפים חרדים בדרך מירושלים למודיעין עלית(תודה לאל, רק בלילה) ויצא לי לדבר עם כמה מהם שטוענים שהם לא יודעים מה זה דינוזאורים. הבורות שלהם בנושאי חול מדהימה.
רק אני מוצא בסרטון חיקוי מדהים של הקהל בפיוניר ארינה? השניות הראשונות פשוט מדהימות. אם הם רק היו מנתבים את הטירוף הזה למשהו טוב באמת ולא השפלת האישה.
זה הדבר הכי מחריד וגרוטסקי שראיתי בחיים שלי. איך, איך האישה הזו מסכימה לעמוד שם מכוסת פנים ולתת לאפס הזה בשטריימל להוביל אותה בחוט שהיא מחזיקה? איך אף אחד בקהל לא מפסיק פאקין לקפוץ וחושב לעצמו 'מה האישה הזו חושבת עכשיו?' גועל נפש, פאקין גועל נפש. מה המטרה של המפגן הנורא הזה בכלל?
וואלה יופי, הדרת חרדים עאלק. לא מדירים אותם מהPAYROLL, זה מה שבטוח. והרשו לי לנבא, גם ההפגנה הזו לא תגרום לאף אחד בממשלה שלנו לחשוב פעמיים על התיקצובים שלהם.
אני חושב שדברי 'צ'רלטון' נכונים. מדובר בכת של ממש. התמונות האלו כל כך מרתיחות אותי שאני כרגע לא אגיב לעניין הזה. מבחינתי הגיע הזמן שבישראל יתחילו לחוקק חוק אחד: הפרדת דת מהמדינה. יותר מדי שנים המפלגות החילוניות (ימין ושמאל כאחד) רודפות אחרי אנשים שאפילו לא מכירים במדינה שלנו. הטמטום הזה חייב להפסק לאלתר.