דרמה במיטבה: צ'כיה ויוון מעפילות לרבע הגמר

הנושא בפורום 'פורום יורו 2012' פורסם ע"י לירן, ‏15/6/12.

1. Milevskiy Member

באמת, שלשוברי צלחות האלה יש השגחה מהאולימפוס, מצד אחד כל הכבוד להם שהם עולים שלב כנגד כל הסיכויים, מצד שני זה כל כך מגעיל שהם עולים עם כדורגל כזה בדיוק כמו שקרה ב2004.

2. ראיין אדלי Member

ככה גם אמרו ב2004 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
    ובוא נהיה קצת יותר ריאליים, זה כדורגל ואין 'לי מגיע יותר', היוונים ניצחו ובצדק ואני בטוח שהם לא ישמשו כתפאורה גם מול הקבוצה הכי חזקה באירופה

3. Civil Anti Madridista

לא מאמין ששוב יוון עושה את זה. לא מאמין שרוסיה בחוץ, איזה בית מטורף

4. skyday20 Member

זה היה היום המפתיע עד עכשיו ביורו, זה מתפתח טוב הטורניר הזה, מבחינת כך שתמיד אפשר להפתיע.
    נס פח הוודקה היוונים עשו לרוסים.
    זה מדהים מה שהיוונים עשו, ציפו מהם לאבד את האמונה שלהם מול הנבחרת הטובה בבית, אבל
    הם שוב פעם מראים שהם לא נשברים.
    המשחקים מאוד צמודים וזה עובד לרעת הקבוצות היותר איכותיות שנלחצות מכך שכלום לא הולך,
    מבחינת הנבחרת היותר חלשה זה מצוין ומאפשר לה לעקוץ כמו שצ'כיה ויוון עשו היום.

נערך לאחרונה ב: ‏16/6/12
  5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוון מעפילה ובצדק :aaa021: במשחק הראשון אדום לא מוצדק ושער גבולי שנפסל, משחק שני שער חוקי שנפסל... יוון לא נופלת מהיריבות בבית הזה והיא הוכיחה את זה בכל משחק

6. שער 7 Member

אני מקווה שעכשיו הפרשנים הישראלים לא יחשבו שיש לנו סיכוי מול רוסיה רק בגלל שהם לא עברו את הבתים. סנסציה עצומה שרוסיה, שהייתה מועמדת עבורי להגיע לחצי הגמר, לא מגיעה לרבע. גרמניה שמחה עכשיו, מקומה בחצי הגמר מובטח, המזל של יוון ייגמר מול הנבחרת עם הכי הרבה מזל (ויכולת)

7. uri מנהלים

אני רוסי שאמור לרצות, וגם רוצה בהצלחת הנבחרת. אבל לא אסתיר - שמחתי בהצלחתה של יוון. למרות שהשופטים התנכלו להם לאורך שלב הבתים, הם הצליחו להעפיל שלב.
    קראגוניס http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wub.Xxx סמאראס :aaa8:

8. בונקר מפואר Member

וואו! פשוט וואו!
    ולפי הסטטיסטיקה הרשמית מאתר אופא, הרוסים בעטו 10 פעמים לשער והיוונים בעטו פעמיים. לפעמים בכדורגל כל מה שצריך לעשות זה לנצל את ההזדמנות שקיבלת וזהו-אתה מנצח.
    הנבחרת של 2004 יכולה להיות גאה בנבחרת של היום http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx.

ופולין ממש איכזבו אותי, חשבתי שהם שווים מינימום רבע גמר. במחצית השנייה (כנראה אחרי ששמעו על השער של יוון) הם פשוט לא היו קיימים.
    צ'כיה יכולים לעבור את השניה מבית "ב" (לא משנה מי) וזאת לא תהיה ממש הפתעה אם נראה אותם בחצי.

9. XabiAlonso Member

מי היה מאמין. רוסיה ופולין (איזה לוזרים) שהיו פייבוריטיות ברורות לעלות מהבית כשלו ברגע האמת.
    צחוק הגורל שהצ'כים שקיבלו רביעיה מהרוסים לבסוף עולים מהמקום הראשון!
    כל הכבוד ליוונים, שעם המלחמה, הנחישות ואופי הברזל שלהם עשו את העבודה בסופו של דבר.

* קרז'אקוב אחד החלוצים היותר גרועים שראיתי בשנים האחרונות. פשוט שחקן טיפש ומחמיצן.

10. Gunner_ForeveR Member

גועל נפש איך שהפולנים שיחקו היום, לא הגיע להם לעלות והצ'כים היו הרבה יותר טובים. ה-20 דקות הראשונות היו הדקות היחידות בהם פולין שיחקו טוב, הגיעו למצבים וזה היה נראה כאילו שהם די בברור ינצחו היום. אבל מאותו רגע פשוט חושך. הצ'כים השתלטו על המשחק וגם עלו ליתרון בהמשך וניצחו בצדק.
    העלייה של יוון זאת בכלל הפתעה גדולה וכמה שדיברו על רוסיה שיכולה ללכת חזק עד הסוף, בסוף מוצאת את עצמה מודחת כבר בשלב הבתים. מי היה מאמין. אפשר להגיד שהם בהחלט יצאו לוזרים. פאקינג תיקו היה מספיק להם היום, מול יוון, לא משימה קשה, אבל אפילו את זה הם לא הצליחו לעשות. בתחילת הדיון כולם פיקפקו ביוונים אבל אני ידעתי שזה לא בשמיים שיוון תנצח והנה זה קרה.

בכל מקרה, כמשסתכלים לשלב הבא, קצת מדכא אותי לחשוב על רבע גמר של גרמניה-יוון (כנראה)... למרות שלכו תדעו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

11. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שהסטטיסטיקה היום אומרת משהו... במחצית השניה יוון היתה פשוט יותר טובה והרבה יותר מסוכנת

12. Ricky van Wolfswinkel Member

מי ישמע, זכייה אחד לפני מאה שנה.

תזכיר לי כמה יורויים טובים הם נתנו?

13. ראיין אדלי Member

רוסיה שלטה במשחק אבל יוון הייתה מסוכנת הרבה יותר! מי שראה את המשחק היה יכול לראות במחצית השניה את יוון מגיע ל3-4 מצבים ממש טובים שיכלו לגמור את המשחק עוד הרבה לפני ומנגד, רוסיה ב90% מהמצבים בעטה ליציעים ולא סיכנה את המסגרת של היוונים

14. VAR Member

פשוט נבחרת גדולה מהחיים. שאפו. מעניין מה אבי לוזון, איתי שכטר, תומר חמד ושאר הקשקשנים חושבים לעצמם עכשיו...

15. M_T_A Member

וואו, מי חשב שבסוף יוון וצ'כיה יהיו אלה שיעלו מהבית הזה.
    רוסיה נראתה היום נבחרת מסכנה לכל דבר והגיע לה לעוף. כל כך חבל לי אבל שזה אומר שיוון עוברת שלב והסיוט מ2004 מאיים לחזור..
    למרות שהיא כנראה תפגוש את גרמניה שאמורה לפרק אותה, אני כבר לא אומר על שום דבר בלתי אפשרי כשמדובר על הנבחרת הזאת. כם התחת הכי גדול בהיסטוריה של הכדורגל.
    לגבי רוסיה - אני לא חושב שלמישהו יש הסבר למשחק העלוב הזה אחרי ההצגה סך הכל לפני 8 ימים נגד צ'כיה. יהירות? יכול להיות. ובמקרה כזה פשוט לא הגיע להם לעלות ולפחות נעשה כאן צדק.
    אני רק מקווה שלא יתחילו לקפוץ כל הטמבלים בתקשורת הישראלית ולהגיד שאפשר לעבור את רוסיה במוקדמות המונדיאל בגלל זה..
    צ'כיה לא נבחרת גדולה אבל אני שמח שהם עלו, כדורגל הם יודעים לשחק. נבחרת שיודעת ליזום וליצור מצבי הבקעה כשהיא צריכה גול, בניגוד לכמה אחרות בבית הזה.
    פולין - מה זה הדבר הזה? תצוגה מביכה שלא מתאימה למארחת ולנבחרת ברמה שהיא עשתה רושם שהיא נמצאת בה. הביתה ובצדק