לא רק שהיא עולה, היא לדעתי תהיה ראשונה כי ניצחה את רוסיה, אבל זה ניחוש בלבד. תארו לכם שיוון תסיים ראשונה, כהולנדי אני עוד אשמח לסיים שני ולשחק מולה...או שלא... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx התפתחות חשובה! יריצ'ק מעלה את צ'כיה ליתרון מוצדק ושולחת את דיקי הביתה...לא ייאמן שאחרי המחזור הראשון רוסיה הגיעה למצב שהיא עלולה להיות מודחת.
1-0 לצ'כים, כרגע הם מקום ראשון. למרות שהם לא כך הרשימו במשחקים הראשונים, הם טובים היום מול הפולס, בעיקר בהגנה ואז זה נותן להם קצת יותר ביטחון לצאת קדימה מדי פעם. זה חדשות רעות לאנגליה לדעתי במידה פולין יעופו, כי יש לחץ גבוה על אחת מהמארחות לפחות להתקדם, לא רוצים שהמארחות יעופו כל כך מהר ויצפו יותר מאוקראינה לעשות את זה.
זה שהוא החטיא את הפנדל לא אומר שהוא לא ווינר, גם שבצ'נקו בזמנו החמיץ פנדל מול ליברפול בגמר הצ'מפיונס, אבל עדיין הוא מצטייר לי כשחקן ווינר. אותו הדבר עם קרגוניס, מאז הזכייה שלהם ביורו 2004
היוונים מגעילים אותי היום עם הנפילות וההצגות שלהם, יחד עם כל המחמאות. לשחקנים הרוסים יש כל זכות להתעצבן.
מדהימים היוונים עם האופי הזה שהם הקנו לעצמם מאז 2004. מדהימים! לא האמנתי שאלה יהיו 2 העולות מהבית מתחילת היורו ובטח לא אחרי המחזור הראשון.
איך לעזאזל צ'כיה ויוון עולות?! כישלון מהדהד של רוסיה ופולין, יוון ברבע הגמר... נשמע כמו סרט רע מ-2004. אם הייתי הגרמנים הייתי חושש מאוד מהמפגש הזה.
ישששששששששששששששששששששששששששששש כרגע ראיתם את הקבוצה הכי מרגשת באירופה, עם הכי הרבה לב ונשמה, קבוצה שלמרות כל הקיפוחים והסיכויים הקלושים הצליחו לעשות את הבלתי יאומן ולהעפיל לשמינית הגמר. ממזמן לא הייתי מאושר יותר, פשוט הגיע ליוון לעלות וזה מה שהיא עשתה
לפני שהיורו נפתח חשבתי שצ'כיה תעלה. באמת שליוון לא נתתי צ'אנס. אבל אחרי המחזור הראשון בבית א' הייתי בטוח שיוון וצ'כיה הולכים להיבעט בקלילות הביתה... מהפך ענק במחזור האחרון... בכל מקרה חבל שיוון עלו במקום רוסיה. לא בגלל שאני לא יכול לראות אותם אבל הם סתם יהוו תפאורה ברבע בעוד שאני בטוח שרוסיה הייתה עושה לנו רבע גמר מעניין
לא ייאמן שהרוסים עפים אחרי מה שראינו מהם במחזור הראשון. לא ייאמן שצ'כיה מסיימת ראשונה אחרי מה שראינו מהם במחזור הראשון.... פולין הסריחה את הדשא היום וכנראה הכניסה את מי שצריך לפרופורציות לגבי היכולת שלהם, משחק עלוב, צ'כיה לא הבריקה, כרגיל, אבל שער מספיק לראשות הבית. רוסיה... לוזרים.
לא יודע מה איתכם, אני ממש לא מופתע שיוון עלתה וניצחה את רוסיה, יוון נבחרת שבנוייה לשחק בדיוק נגד נבחרות יוזמות כמו רוסיה, נגד צ'כיה למשל יוון נבחרת בינונית אבל נגד קבוצות יוזמות כמו רוסיה היא תמיד עושה חיים קשים. הכשלון הבאמת גדול זה של פולין שמארחת את הטוניר ולא הצליחה לנצח את צ'כיה החלשה.
מרוצה מזהות המודחות: פולין - עד כמה צריך להיות נואש כדי להציע למליקסון לשחק בנבחרת? חצי הרכב חיזוק מבחוץ כאילו זה מועדון. הביאו שחקנים שבאו להגלח על טורניר גדול בשביל הרזומה. בוניש לפחות נולד בפולין(אולי המגן הכי גרוע בטורניר, שגם לא שיחק שנתיים כמעט), אבל היתר? רוסיה - מדינה יהירה שחושבת שהיא אימפריה גם בכדורגל. אחת מאומות הכדורגל האוברייטדיות, מאז יורו 88 עברו שלב הבתים רק בטורניר אחד - יורו 2008, כמובן כולל ברה"מ. אבל הסיבה האמיתית למה אני שמח לאידם זה העובדה שאדבוקאט דפק פארטייה לנבחרת בלגיה כשעזב אותה בתחילת החוזה כי רוסיה הציע לו כמה בוחטות טובות.
יש לה הישגים בכדורגל נבחרות פחותים מהאנגלים ובכלל הגמר של יורו 88 כל הנבחרת שם הייתה דינמו קייב + דסאייב.