לא ייאמן. מישהו ראה את יוון? קרגוניס מעלה את היוונים בדקה ה-45 ליתרון. אני ציפיתי בפולין נגד צ'כיה ולדעתי גם פה יש הפתעה באוויר. פולין פתחה חזק, אבל צ'כיה לא נבהלה ויצאה קדימה. ברור שבמחצית השנייה הלחץ יעלה ואז נראה מי ימצמץ ראשון.
מדהים ש 0:1 ליוון במחצית, למרות פתיחה נהדרת של היוונים הרוסים שלטו לאורך כמעט כל המחצית ולקראת הסוף עקיצה של היוונים שמה אותם במצב שהם ברבע הגמר כרגע... רק שישמרו על היתרון
משחקים די חלשים, מאוד לא מדוייקים, אבל רוסיה משלמת את מחיר הכנראה זלזול ואדישות, ויוון מבקיעה שער אדיר מבחינתה. אם צ'כיה או פולין מנצחות, ויוון מנצחת, רוסיה בחוץ?
יששששששש! מחצית די משעממת נגמרת בגול יפה של קרגוניס 45 דקות מפרידות בין יוון לשמינית הגמר, רק עוד 45 דקות בלי לספוג שער! לירן- כן
עכשיו כשיוון מובילה שתי הנבחרות חייבות ליזום ולחפש לנצח, במידה ויוון מנצחת אם אין הכרעה בין פולין לצ'כים שתיהן עפות
איזה ווינר קרגוניס! מעניין האם הרוסים יצליחו עכשיו לעבור את הבונקר היווני שיודעים שהם עולים בתוצאה הזו. אני רואה את שני המשחקים באותו הזמן והאמת ששניהם היו די משעממים, אבל אני בטוח שעכשיו יהיה הרבה יותר מעניין.
אני מה זה אצחק אם רוסיה תעוף. קשה לי להאמין שזה יקרה, אבל יוון פשוט ממשיכה להראות אופי מדהים. נבחרת מאד בינונית, אבל יש משהו בנבחרת הזאת שמסרבת להכנע.
אם נחמיץ את הרכבת לרבע הגמר בגלל הטעות הפטאלית של איגנאשביץ' (היוונים בעטו לשער בסך הכל פעם אחת עד לאותו רגע!), הרי שזו תהיה עילה מוצדקת לסקילת הבלם באבנים. איזה שמוק, בחיי.
זה לא קשור לכל שחקן יכול להיות רגע פחות טוב. לדעתי כל התיאורי הווינר ולוזר הם אובררייטד, לא רציני הדבר הזה.
אני לא מבין איך במצב הנוכחי יוון עולים. אם הם מנצחים והצ'כים עושים תיקו אז צ'כיה אמורה לעלות בגלל המאזן הפנימי.