הצלחות?!?!? באירופה? מתי? איפה? למה??? עם כל הכבוד לכל הרעש וההמולה, מבחינה מקצועית נטו מכבי חיפה לא הצליחה בצ'מפיונס ליג. לא יודע מה איתכם, אני לא רואה במקום שלישי בבית המוקדם כהצלחה. הצלחה זה מה שבאזל עשו (עבור סיבוב בצורה מעוררת פליאה), מה שמילאן עשו (לקחו את הטורניר. נקודה.) הצלחה לדעתי זה לא הזכות להגיע במקום השני - זה כישלון מכובד, לא מעבר לכך. לכן ההצחלה היחידה בעשור האחרון של קבוצה ישראלית באירופה שמורה להפועל ת"א של גביע או"פא - מי שחושב שהוא יראה הרבה הצלחות מהסוג הזה משלה את עצמו לדעתי. זה היה דבר חד פעמי שיכול להתרחש פעם בכמה שנים ולא דבר שיהפוך לבסיס קבוע ולהישג שנראה שוב ושוב. לכן לדעתי אין שום צורך לכוון קבוצות ישראליות לצ'מפיונס ליג. בטח ובטח אם הדבר הזה פוגע בליגה הישראלית...
חחח... על זה דיברתי... נראה לך שבאמת הייתי קורא למסע של חיפה מול הנוער של מנצ'סטר הצלחה באירופה? אני? מחמאה על חיפה? ואותה ההצלחה באה בגלל הזרים - מילאן אוסטרץ, פישונט וקלשצ'נקו. זה מה שניסיתי להגיד.
המסע של חיפה בליגת האלופות הוא כן הצלחה בהתאם לסגל שלהם.. חיפה היא לא מילאן..היא לא יכלה לקחת את הטורניר. חיפה עשתה מעל ומעבר , אף אחד לא ציפה שמכבי חיפה ינצחו את היונייטד ואת אולימיקוס ולא ייפלו מלברקוזן ולבטח שבשביל קבוצה ישראלית או קבוצה שזו השנה הראשונה שלה במפעל מקום שלישי בסיבוב הבתים הראשון היא הצלחה גדולה.
שוב, זו לא הצלחה. בשביל זה לא שווה להשקיע כסף. "ההישג" של הקבוצה הוא בזה שלא סיימה אחרונה בבית ושניצחה את הנוער של חיפה - בשביל זה שווה היה להפסיד בארץ את האליפות? בשביל זה צריך להשקיע עוד ועוד כסף כדי להגיע לסגלים רחבים ומפוצצים במשכורות עתק? לא יודע, אני לא חושב שיש הבדל גדול בין המקום האחרון בבית למקום השלישי, או אפילו בין ההישג של חיפה לנפילה עוד לפני שלב הבתים. עם כל הכבוד הצלחות נמדדות יחסית למפעל ולא יחסית לקבוצה.