דרוגבה משתיק את קאמפ נואו בתוספת הזמן

Discussion in 'פורום כדורגל עולמי' started by Obafemi, Oct 31, 2006.

1. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את המשחק מול מדריד וגם מול ברמן. והרבה פעמים ראיתי את מסי בועט מאותו מצב לרשת החיצונית.

לגבי השנאה או וואטאבר, מאז שהגיע רונאלדיניו לברצלונה, הקבוצה מסמלת את הכדורגל היפה, הנאור וכו'...ברצלונה הפכה להיות הקבוצה של אירופה. שלא נאמר על הקבוצה של ישראל.

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אין מה להודות.. אני לא שונא ואף אחד לא שונא את ברצלונה, נכון.

יש ששונאים את הכדורגל של צ'לסי. נכון, אוקיי. אז? מה הפואנטה שלך?

אם אתה חושב שזה מפריע או מזיז אתה לא בכיוון. זה אפילו כיף.

3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאתה שואל את זה ככה, זה מקבל משמעות אחרת. תקרא את התגובות לפני כן.

התגובות האלה של "זה אפילו כיף", "זה מצחיק לראות את אוהדי X" לא מוסיפות עומק לדיון הזה.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לדעתי אבל אין שום סיבה לשנוא את צ'לסי ואת המשחק שלה. במיוחד אחרי המשחק אתמול. צ'לסי אתמול שיחקה כדורגל שאני בטוח שהרבה אובייקטיבים נהנו ממנו. לא מבין את הטענות.

5. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים איתך, צ'לסי אתמול שיחקה כדורגל יפה. אני הייתי גאה אם הקבוצה שאני אוהד הייתה משחקת חכם כמו שהיא שיחקה אתמול.
    אמרתי שבאופן כללי, אוהדי הכדורגל למדו לשנוא את צ'לסי בגלל צורת המשחק שלה בכמה שנים האחרונות. אבל זה ממש לא הנושא כאן, זה התגלגל איכשהו וקיבל משמעות אחרת.

6. .::Daniel::. Member

וכאן אני ראיתי את המילה "שנאה".

Last edited: Nov 1, 2006
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

נכון אני התכוונתי ליהלום שסתם הכניס את המילה שנאה לדיון הזה. מילה שאין לה מקום בכדורגל

8. Robin Member

לא הייתי משתמש בו בשביל לייצג את שאר אוהדי בארסה, הוא סתם אידיוט.

למה אין מקום למילה הזאת בכדורגל? אני בהחלט שונא את טוטנהאם וגם את מנצ'סטר.

Last edited: Nov 1, 2006
  9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

* לא מאוהביי ברצלונה. בסדר? אני לא רוצה שהדיון הזה יגרר לרמה הזאת, כי זה לא מה שהתכוונתי אליו, זה קיבל משמעות אחרת והתגלגל סתם אחרי כמה ציטוטים.

10. .::Daniel::. Member

ותרסנו את גונזילה שלא יקפוץ עלי סתם ככה.

11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

לשחקני ברצלונה יש נטייה להתגלגל על הדשא אחרי עבירות לגיטימיות כאילו הם חטפו כדור בוובוס. הso called כניסה ברברית של קרבאליו במסי היתה בסך הכל חסימה עם רגל גבוהה (למעשה נמוכה, אבל כשאתה בגובה של מסי...). בולאהרוז? הייתי מנשק את כפות רגליו גם אם לא הייתי פנסיונר. שחקן ההגנה הראשון שלא נותן שמץ של כבוד לברזילאי עם הסרט. מתייחס אליו כאילו היה סלים טועמה.

כששחקני בארסה נופלים מדובר בעבירות מלוכלכות, כששחקני צ'לסי נופלים מדובר בהצגות (כשצ'לסי בפיגור, להזכירך). הבנתי.

3) סלטה ו-3 גילגולים על הדשא כל פעם ששחקן בלבן נושף לכיוונך. אכן, כל קבוצה בחרה בדרך בהתאם לאופיה.

אתה מדבר על דמגוגיה וממשיך להתייחס בצורה שונה לדברים שקרו בשני הצדדים, מזכיר עבירות וכניסות מלוכלכות כמפתח לניצחון של צ'לסי, מדבר על מצבים של רונלדיניו וגודיונסן (עם איך שטרי חסם אותו לכדור לא היה סיכוי מבחינה פיסיקלית להיכנס לשער) ומברבר שעות על הגועל שגרמה לך צ'לסי. אתה שוכח שמה שקרה בפועל הוא שליטה כחולה בפרקי זמן בלתי מבוטלים, דבר שלא היה בשנתיים הקודמות, אתה שוכח החמצות שגם האפס בשכונה שתמיד תוקעים אותו בשער היה מכניס, אתה שוכח את הביצים של מוריניו שהכניס קיצוני במקום מגן ימני למרות שגם הפסד לא היה סוף העולם (מישהו מוכן להמר עד כמה רייקארד היה גאון אם המצב היה הפוך?), ובשורה התחתונה, אתה שוכח שבפעם הראשונה בשלושת השנים האחרונות, צ'לסי יוצאת מצמד המשחקים האחרון כשאין ספק לגבי זהות ה'מנצחת'. יחסי הכוחות השתנו. בשנה הראשונה זה היה קולינה, בשנה שעברה הייתם יותר טובים ועל כך קבלו את כל המחמאות, השנה צ'לסי היתה עליונה ללא צל של ספק ואת זה קשה לך לקבל. אין טעם לצאת בהצהרות איכות ועליונות ארוכת טווח כיוון שאת הכסף נספור באפריל-מאי ולא כעת, אבל לטוב ולרע, כשהקבוצות ייפגשו שוב בסוף העונה כשזה באמת יהיה משנה, העליונות הזו תהיה צרובה טוב טוב במוחותיהם של השחקנים והמאמנים.

12. Barcik Member

יוני, הגזמת. אין ספק שהמשחק של ברצלונה נפגע, ואת ההסבר לכך נתתי עשרות פעם - סמואל אטו. אבל היה יותר מאותו מהלך אחד לשאבי. אותו כדרור של מסי באגף שבסיומו רוני בעט מעל השער במקום פנימה התחיל בדאבל פס באגף עם זאמברוטה. שני המסירות של רונאלדיניו לגודיונסן (הגול והבעיטה הגבוהה) היו מהלכי בארסה קלאסיים. לצורך העניין, גם בברידג' ראינו די מהלכים ברסאיים אופיינים שפיצחו את ההגנה הביתית (זאמברוטה מפספס את הכדור, שאבי שוב מחמיץ). זה לא אותו משחק, ושוב, הסיבה ברורה - אטו, אטו, אטו. סמואל הוא השחקן החשוב ביותר של הקבוצה, העדרו פוגע בכל אספקט במשחק. המחליף הראוי היחיד עבורו נמצא בצד השני של לונדון. כעת, נותר רק לקוות שעם הזמן גודי ימשיך להשתפר (מסתבר שהפציעה בכלל לא רצינית) ויזכיר לפחות שליש מאטו. אנחנו רק חודש אחרי פציעתו הנוראית, עם מצב טוב בליגה ומצב סביר באירופה. תנו זמן. כעת, אני מסכים שצ'לסי הייתה הטובה יותר בשני המפגשים (בנקודות, לא נוק-אאוט), אבל עוד יש עונה ארוכה מלפנינו.

ראיתי עוד כמה פעמים את הגול של למפארד; מ- 10 היפים שראיתי בחיי. פנומנלי.

13. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוריס, המשחק של ברצלונה לא יכול לרוץ אותו דבר בלי אטו. וזה כלכך ברור שזה מדהים. שני שערים מטעויות של בלמים ולאו דווקא ממשחק פרופר של ברצלונה. בגול הראשון - ריקי באופן מוזר מאוד לא יצא אל דקו (מי משאיר את הבחור לבד 20 מ' מהשער?), ובגול השני טעות של בולארוז אחרי כדור ארוך (לא כדורגל של ברצלונה). חוץ מזה? רונאלדיניו מקבל מחמאות על זה שהוא פינה את הבמה למסי? WTF?!, שעשה בדיוק אותו דבר, והלך עם הראש בקיר, אחרי שדיבר ודיבר לפני המשחק על כך שהוא הולך לסרס את אשלי קול. בליגה - ניחא, יש הצטרפות של מגנים ואדמילסונים למיניהם. מול צ'לסי כל הצטרפות של מגנים להתקפה להפעלת המשחק השוטף והקטלני של הקטלונים - מהוסס במעט. ג'יו היה עסוק כל המשחק בעבודות הגנה, זמברוטה עלה למעלה, ומתי שעלה - חטף.

14. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין מנסה להבין על איזה "בזבוזי זמן" רייקארד מדבר? צ'לסי יכלה לבזבז זמן רק ב-3 הדקות הראשונות וב5-6 דקות שהפרידו בין שער השוויון ליתרון המחודש של בארסה. לעומת זאת אי אפשר להתווכח שמסי ובמיוחד דקו (שקפץ ממש מהר על הרגליים אחרי שטרי בעט בו את הכדור, למרות שרגע לפני זה הוא נראה על סף גסיסה) עשו תיאטרון כל המשחק. 6 דקות באמת הייתה תוספת מוגזמת, אבל מצד שני בכל מקרה השער של צ'לסי הובקע בדקה ה-93, אפשר עדיין להאשים את עודף הזמן גם במקרה כזה, אבל זה כבר פשוט קטנוניות לא אופיינית מצד רייקארד.

15. Raulito Madridista

התיקו שהיה אתמול בקאמפ נואו אחרי שעה של דרוגבה ממש בסיום טוב מאוד לליגת האלופות לטעמי, אבל כמובן שלא לאוהדי ברצלונה. וורדר ברמן בקאמפ נואו שבוע הבא ויהיה משחק מעולה. למרות הפער של ברמן מברצלונה אי אפשר להגיד שהיא עלתה בטוח, ברצלונה בקאמפ נואו עדיין עדיפה על וורדר ברמן, שהשמיטה נקודות יקרות בגרמניה נגד ברצלונה, אם היא הייתה מנצחת היא הייתה מובילה על ברצלונה לא ב2 נקודות אלא בחמש נקודות והסיפור דיי היה סגור. אני חושב שצ'לסי לא תשחק בהרכבה המלא נגד ברמן מן הסתם, אבל עם כל השינאה לברסה לפתוח רגליים, היא לא תעשה. לא ראיתי את כל המשחק אתמול, אבל ממה שראיתי: מיקאל אסיין היה מהבודדים שהגיע למשחק במחצית הראשונה של צ'לסי, כל מהלך שלו היה נהדר. לאמפרד היה חלש מאוד במחצית הראשונה, באלאק לא הצליח לחטוף כדורים לבד. רובן כחלוץ לא תרם כלום חוץ מבעיטה אחת ונגיחה בפתיחת המחצית השנייה, מוריניו היה צריך לפתוח לדעתי עם 4-5-1 שרובן באגף שמאל וג'ו קול או פיליפס באגף ימין, או עם חלוץ טבעי מצויין, קאלו. מסי היה טוב מאוד, גם שאבי הגיע למצב מעולה. השער של דקו היה נפלא ונתן לו ביטחון, שער ראשון שלו העונה.

צ'לסי עלתה למחצית השנייה אחרת, רובן החמיץ פעמיים ולאמפרד כבש שער אדיר, מאיזה זווית הוא הבקיע, אולי טעות של וואלדז אפילו לדעתי. כדור אדיר רונאלדיניו סידר לגודיונסן, אחת משלושת המסירות הנהדרות שלו במשחק, חוץ מזה הוא לא עשה הרבה. פעם יחידה שרונאלדיניו הסתדר מבולארוז, וגודיונסן כבש סוף סוף לבארסה. טעות אדירה של מארקז בשער השיוויון של צ'לסי, איך הבלם שהיה נפלא בשנה שעברה, משחק העונה בינוני מאוד. דרוגבה שחקן ווינר. היה יפה לראות את החילוף ההתקפי של מוריניו.

ברמן כמובן ניצחה בקלות 3-0 את סופיה אחרי שהכריעה את המשחק לאחר 20 דקות אם אני לא טועה, ברמן בכושר נפלא והיא מוליכה על ברצלונה בנקודות כרגע, לדעתי בקאמפ נואו היא צריכה לשחק דיי בונקר, אם היא תשחק פתוח היא תפסיד, היא צריכה לנצל את ההיתרון שלה, ולשחק על מתפרצות, אני חושב שהיא יכולה לנצח את צ'לסי, שלה בכלל לא יהיה עניין במשחק מולה ותרצה לראות את ברצלונה עפה. ברמן קבוצה נפלאה, פשוט כך. הלוואי והיא תעלה במקום הקטלונים, חבל שהיא איבדה נקודות בגרמניה.

בבית ב' אינטר עשתה את העבודה עם ניצחון משער של קרוז. קרוז אשתקד הבקיע 20 שערים כמחליף ואפשר לומר שהוא סקורר, תמיד שהוא משחק הוא מספק את הסחורה, והוא מסכים להיות חלוץ רביעי באינטר, אינטר צריכה להגיד תודה שיש לה שחקן כמוהו, אינטר עם שש נקודות והיא תעפיל לשמינית הגמר מהמקום השני, היא צריכה לקוות להגרלה טובה כמה שאפשר לקרוא לזה ככה. איך היה פיגו? האם קמביאסו שיחק? מה עם אדריאנו? ....

באיירן דיי זיפה עם התיקו שלה בבית, אבל העיקר מבחינתה הוא העלייה לשמינית הגמר ומהמקום הראשון, בשנתיים האחרונות באיירן סיימה במקום השני ואשתקד זה עלה לה במפגש עם מילאן הגדולה שנגמר במפח נפש. שוושטיינגר לא שיחק אתמול וגם לא פודולסקי וגם לא לוסיו(אולי זה טוב), מישהו יודע איך באיירן נראתה? בליגה היא דיי מגמגמת אבל באירופה היא טובה מאוד השנה.

ליברפול ואיינדהובן עלו לשלב הבא, הם שמרו על רשת נקייה ועשו את עבודתם. לואיס גארסיה כבש צמד לליברפול וג'רראד כבש ובישל, מגיע להם לפתוח בהרכב. ליברפול קבוצה בינונית השנה אני חושב למרות החיזוק של קוייט, היא צריכה להיזהר גם מיריבות במקום השני, אשתקד בנפיקה הדיחה אותה אחרי ניצחון כפול, וליברפול לא כבשה נגדם ב180 דקות, בנפיקה עשתה צרות גם למנצ'סטר אבל.
    בקשר לאיינדהובן, גלטסראיי קיבלו אדום במחצית הראשונה, אני חושב שזה השפיע אבל איינדהובן קבוצה יותר טובה פשוט.
    בעצם, שתי הקבוצות יכולות לגמור במקום הראשון, אני מקווה שאיינדהובן תגמור ראשונה.

שתי הפתעות קיבלנו בבית ד'. וולנסיה לא הייתה צריכה את המשחק נגד שחטיור, שהובילה פעמיים, אבל וולנסיה הצליחה להשוות פעמיים, מוריינטס כבש את שערו הרביעי במפעל והוא פורח השנה בוולנסיה. וולנסיה עלתה כבר לשמינית הגמר מהמקום הראשון לדעתי, למרות שיש סיכוי שרומא תנצח אותה 2-0 באיטליה, אבל הסיכויי הזה לא גבוהה לאחר היכולת של רומא אתמול נגד אולימפיאקוס, שלמרות שהובילה לא הצליחה לנצח משחק חוץ ראשון באלופות. מזל שטוטי השווה לרומא, למרות שהחמיץ פנדל. אין מצב שרומא לא עולה, אבל אני לא רואה אותה ממשיכה קדימה אם תקבל את מרבית הקבוצות שיסיימו ראשונות. טוטי מחמיץ פנדל שלישי רצוף!