ספרטק-אינטר, אינטר ניצחה וזה מאוד טוב ועכשיו אני מאוד רגוע כי כמעט הבטחנו עלייה לשמינית הגמר המידה ולא יהיה הפתעות. זלטאן חזר לשחק!!!!, הוא בישל את השער של קרוז וזה מאוד הפתיע אותו כי הוא תמיד מנסה שהוא יבקיע מהמקום שהיה בו, וקרוז תמיד עושה את ההעבודה שלו, כשנותנים לו לשחק הוא מבקיע וזה מה שאנחנו צריכים. המשחק של באיירן נגד ספואטינג הסתיים בתיקו , וזה מאוד יעזור לאינטר כי היא עכשיו במקום השני, והעלייה לשמינית הגמר תלויה בקבוצה, נצחון לאינטר על ספואטינג ישלח את הקבוצה לשמינית הגמר.
תראה רובין, אין ספק שברצלונה של השנה היא לא של העונות הקודמות. אין לי הסבר ודאי לזה, כמובן שיש ישנן מספר סיבות כמו כושר רע של דקו (עד למשחק הזה, שבו דווקא היה טוב) ורונאלדיניו, פציעה של אטו ששיבשה לגמרי את המשחק ההתקפי של ברצלונה, חוסר תיאום מוחלט של זאמברוטה עם שאר הקבוצה אבל בתכל'ס אלו דברים יותר לכיוון התירוצים. בארסה לא משחקת מספיק טוב ואין מה להתחמק מזה. הצהוב כביכול השני של ASSHOLE היה בעצם הראשון כשהקודם היה ללמפארד. הדריכה של מארקז על הביצים היתה לא מכוונת והיה ניתן לראות את זה בבירור כיוון שהיא קרתה בגלל המספרת של אסיין, לעומת שאר התרגילים המלוכלכים של צ'לסי שדווקא כן היו מכוונים. זולה, כמו לירן אתה מתעסק בתפל. במקום להתייחס לתוכן ההודעה שלי אתה מעדיף לכתוב על כך שאני כותב אותו הדבר כל הזמן וגם את זה אין לי מושג מאיפה הבאת. בינתיים מי שכותב אותו הדבר כל הזמן (התעסקות בשטויות ובתפל) אלו אתה ולירן. רק חסר את קירק והפנסיונר פה ותהיה חגיגה של דמגוגיות. אולי תתייחס כבר לתוכן של הודעה ולא למה שמסביב?
לא יודע תפל לא תפל. ברגע שאתה אומר שצ'לסי ביצעה עבירות מלוכלכות, אני מחזיר לך קונטרה ואומר שהדריכה על הביצים של אסיין כן הייתה מכוונת. אם אתה מחשיב את זה לתפל או שאני אומר שברצלונה עושה הצגות (צ'אבי אחרי תיקול של אסיין, רונאלדיניו לפחות פעמיים, מסי כנ"ל) וזה גם תפל אז אני לא יודע מה אתה בדיוק רוצה ממני.
רואים שאתה בנאדם אמיתי.. אומנם אני רציתי צ'לסי לפני המשחק כי אני שונא את ברצלונה אבל גם לפי המשחק עצמו נוכחנו לראות שצ'לסי השנה קבוצה יותר טובה, ואין מה לעשות.. בארסה אתמול לא שיחקה טוב.. בבית מול צ'לסי אחרי המשחק לפני שבועיים ציפיתי לקצת יותר מהקבוצה של רייקארד אבל מוריניו הכין מצוין את השחקנים שלו, שברוב שלבי המשחק פשוט שלטו, והיו יותר טובים מברצלונה, תיקו לא שדד פה את ברצלונה כי היא פשוט לא הייתה טובה וצ'לסי הייתה ראויה לשוויון. כל הכבוד למוריניו שנראה שסוף סוף השנה צ'לסי תעשה את זה סוף סוף, היא הקבוצה הטובה בעולם, נקודה.!!!!!!!! נ"ב-המהלך של השער השני של צ'לסי נהדר, להסתכל ולהנות.
אתה ראית את הנפילה של רפאל מארקז, הוא נחת רע. אתה ראית איך פויול נמחץ בין ויקטור ואלדז לפרנק לאמפארד ונחת רע. למה להגיד סתם דברים? אתה מציג את זה כאילו שהייתה לה ברירה. חמוד, היא פיגרה מהדקה השלישית, למקרה שלא יצא לך אחרי המשחק לעיין בלוח התוצאות. שכחת שרונאלדיניו החטיא מול שער די חשוף אחרי המסירה ליונל מסי, שכחת את הכנסת הכדור של רונאלדיניו לאיידור גודיונסן שבעט לשמיים. שכחת, או שלא רצית לזכור. זה בדיוק ההבדל בין ברצלונה לצ'לסי. ברצלונה מתעסקת בעצמה, צ'לסי מתעסקת בברצלונה. כל אותם אנשים שחושבים שאם הם שונאים את רונאלדיניו וליונל מסי, אז הם נקראים חכמים, כי הם לכאורה לא הולכים שולל אחרי הכדרורים שלהם, רק מאדירים את השניים האלה. כל השמחה הזאת לאיד של שונאי ברצלונה, רק מאדירה יותר את ברצלונה. כששונאים אותך, סימן שאתה שווה משהו (בתור אוהד מכבי נתניה, שמתי לב שהקבוצה שלי השנה לומדת את זה על בשרה).
הראת לי מזה. רייקארד מאמן טוב. ברצלונה לא ניצחה כי האוהדים של צ'לסי הם אוהדי הצלחות. סקימן, נראה לי שהבנתי מה אתה אומר, אבל אני לא מסכים. ברצלונה שיחקה מלוכלך בדיוק כמו צ'לסי. ברצלונה העבירה זמן במקום ללכת ולשים את השלישי (להזכירך, ג'ואי קול נכנס במקום בולהרוז). היו הרבה מרפקים במשחק בין דרוגבה לבלמים הקטלונים, הרבה משחקי כוח במרכז המגרש, הרבה פיזיות בין מקללה, דקו, צ'אבי, אסיין ובאלאק. שחקנים של שתי הקבוצות ראו הרבה דשא. הנתון הסטטיסטי שאתה מסתמך עליו הוא 29-15 עבירות של צ'לסי מול ברצלונה. אחרי שאמרת שצ'לסי שיחקה אגרסיבי, והתבססת בין היתר על הנתון של ההעבירות, אל תבוא אח"כ ותגיד שהשיפוט היה רע ותקע את ברצלונה.
אז חביבי, אפשר לסגור הכל - צ'לסי הקבוצה הטובה בעולם. יהלום - את המהלך של רונאלדיניו לנסיך שכחתי. לגבי המהלך של מסי מוסר לרונאלדיניו - לא מהלך יפה, שוב דריבל עם הראש בקיר עד שהגמד ראה שאין לו מה לעשות יותר, והשכיל למסור. בראבו. אל תשווה את זה בכלל לדאבל פאס המרהיב בהזדמנות של צ'אבי. ודניאל עם הרבה סימנים - רד ממני, בחייאת ראבאק.
את מסי אתם שונאים? את רונאלדיניו? אז אני אומר לכם, שכל מי ששונא את אחד מהשחקנים האלה או שניהם לא מבין כדורגל בשיט! כל השנאה לשניהם זה רק מקנאה.
אנשים לא שונאים צ'לסי, אנשים שונאים את הכדורגל שלה. על ברצלונה אי אפשר להגיד את אותו הדבר. תהיה אמיתי ותודה שזה ככה. זה לא ממש משנה איך זה התחיל, אלא איך זה הסתיים. כשרונאלדיניו בעט, הוא למעשה היה מול שער שברובו היה חשוף. ואי אפשר להגיד שליונל מסי הולך עם הראש בקיר, כי הוא עושה את זה כמעט בכל משחק וזה תמיד עובד לו. אם ראית את המשחק מול ריאל מדריד וורדר ברמן, אתה בטח תבין למה אני מתכוון.