כן, רק שאתמול זה היה על בארסה, ולכן זה סופר יפה! בכל מקרה, צ'לסי כל הזמן רדפו במשחק אחרי בארסה, וזה כי לא ראו יותר מידי דקות שלא היו בפיגור. לכן, זה חייב את צ'לסי לתקוף. המהלך לגול של לאמפרד לא היה יפה, אבל ההברקה האישית שלו הייתה יפה. צ'לסי אכן שלטו בלא מעט דקות, אך זה לא היה יפה כמו שזה היה מרגש ומשמח. הם עדיין היו יעילים, ולא ניסו לשחק כדורגל מהיר או מרהיב.
זה מה שיש לאוהדי ברצלונה להגיד- לצחוק כמובן מאומללות ולהגיד- "אני מוכן לחתום לך שנעלה ובלה בלה בלה" כל האפסים פה תקראו את התגובה של בוריס ותלמדו איך להגיב נכון ולא כמו ילדים שלא שווים התייחסות.
וברצלונה כן שיחקה כדורגל מרהיב ומהיר? נו בטח, כי יש לה את רונאלדיניו ומסי! רק חסר להם עוד איזה דריבליסט כמו אלי קרימי, ויש לנו את קרקס מדראנו בברצלונה! אתה בא? צ'לסי שני שליש מהזמן עמדה וראתה איך כל התקפה של ברצלונה מהאמצע נעצרה אצל השחקן הטוב בעולם (מקללה, למקרה שתהיתם). הגול של דרוגבה לא היה מלהיב? בטח שכן, הוא הראה פיזיות, טכניקה, מהלך מצד לצד. אבל ברור, אם אין איזה דריבל של איזה לוליאן, זה לא מספיק. צ'לסי לא רצתה להפסיד, אבל גם לא הייתה מחוייבת לנצחון. נגיד והיא שיחקה על תיקו, אדרבה, שיהיה כזה תיקו כל שבוע. על כל הזדמנות של ברצלונה, היו שלוש של צ'לסי, ההחטאות של באלאק, רובן, רובן, רובן, רובן, רובן, מנעו מהמשחק הזה להגמר הרבה יותר מוקדם. צ'אבי הגיע למצב מול שוער, המהלך היחיד שאפשר לקרוא לו יפה במשחק של ברצלונה. ככה הם שיחקו לפני שנה ושנתיים. במקום שהאיש והסרט יילך לבד באגף עם הקניבל, הוא נתן פס גדול, וצ'אבי החטיא. מיד אח"כ, צ'לסי תקפה ותקפה. וברצלונה? חזרה ללכת אל רונאלדיניו ומסי, והם הלכו חזרה אל הקיר. עריכה - מזל שיש לכם סמיילים. כי מילים כבר אין. יאללה בוריס - תשתלט על העסק, הקופים ברחו מהכלוב.
צ'לסי גם לאחר שער השיוויון של לאמפארד לא שינתה דבר מסגנון המשחק שלה לפרק הזמן ההוא במשחק,כלומר תקפה, ההרגשה היתה שהיא הולכת על הנוק-אאוט,השער המהיר של ברצלונה קצת עצר אותה בתחילה אבל חילופים נכונים של מוריניו וצ'לסי חזרה לעצמה והמשחק התאזן. לגבי רונאלדיניו,בהחלט היו אתמול כמה פעמים שכל נגיעה ולו הקלה ביותר בו גרמה לו לעצור ולחפש את השופט שישרוק,חבל,מנסים/ניסו להשוות אותו למארדונה אז מארדונה שבתקופתו היה מקבל בעיטות על ימין ועל שמאל היה ממשיך בלי יותר מדי דאווינים.
דיי זולה, זה באמת מביך. התגובות שלך ממש מצחיקות. צ'לסי ביצעה כמעט פי 2 עבירות מבארסה (29 לעומת 15) ושיחקה מלוכלך מאד. החל מהקטנות של טרי (איזה פרצוף נאצי יש לו) למסי בקרנות, בעיטה של טרי על דקו, כניסות ברבריות של קרבאליו במסי ודקו, בעיטה של בולארוז ברונאלדיניו מחוץ לקווי המגרש ועוד ועוד. אבל אתה כועס על נפילות (לגטימיות) של מסי אחרי שהברברים שלך נכנסים בו. וכן, מוריניו בא לשחק על תיקו, דרוגבה נפל 4 פעמים בתוך 17 דקות כאילו ירו בו והוא עוד מעז לעשות את זה אחרי שהוא נכנס בשחקן של בארסה. פיכס. אגב, הריצה של רייקארד לשופט בסיום המשחק מראה כמה השופט היה רע היום שכן רייקארד הוא המאמן הרגוע ביותר באירופה.
זאת המנטליות של היום. היום שחקנים כמו רונאלדיניו ומסי (ודרוגבה גם) מחפשים ישר את השופט וזאת בכיינות לשמה. אין מה לעשות.
משחק אדיר היה אתמול בקאמפ נואו . בניגוד למשחק הקודם בין 2 הקבוצות בלונדון המשחק הזה היה יותר טוב לדעתי. בארסה פתחה במחצית הראשונה בצורה מצויינת עם שער יפה של דקו,מצבים ליד השער של צ'לסי הבעיה היא שבארסה סיימה את המחצית ביתרון מאד קטן ושביר,אם היא הייתה מבקיעה עוד גול לפני המחצית השניה זה היה יכול להכריע את המשחק. אבל היא לא עשתה את זה וחטפה במחצית השניה משער אדיר של לאמפרד (סוף סוף הוא לא כובש כשזה פוגע באיזה מגן או בלם בדרך) . בארסה הגיבה עם שער יפה של גודיונסן אבל לחטוף שער מדרוגבה דקה 90 + זה מאד מדכא במיוחד אחרי שבארסה הובילה פעמיים והיתה טובה. אני מאמין שלמרות הכל בארסה תעלה לשלב הבא למרות ברמן,המשחק בין ברמן לבארסה עשוי להיות אחד המשחקים הכי חמים שיש,משחק שאולי יקבע מי תעלה לשלב הבא. לפחות ליברפול ניצחו אתמול בתצוגה משכנעת,שער יפה של גרסיה ושער ראשון של ג'רארד השנה בצ'מפיונס (הגיע הזמן שתיתעורר סטיבי).
איזה משעשעים אתם. במצב של 2-1 שחקני בארסה הם אלה שהיו עסוקים בלבזבז זמן. צ'לסי פיגרה לאורך כל המשחק לא הייתה לה שום סיבה לבזבז זמן ולעשות הצגות.
במצב של 1-2 ברצלונה העבירה מסירות בין השחקנים שלה. יש 2 אפשרויות לבזבוז זמן: 1) ניפול על הרצפה אחרי שנכנסנו בשחקן של היריב ונתפוס את הברך. 2) נתמסר באלגנטיות, אם צ'לסי כ"כ רוצה את השוויון שתעבוד ותוציא את הכדור מהרגליים שלנו. כל קבוצה בחרה בדרך שלה בהתאם לאופיה. לירן, אתה מסתכל על זה בצורה מאד מנותקת מהמציאות.
סקימן, הייתה לי אחלה תגובה לגיבובי השטויות שלך. אבל מייקרסופט החליטו לסגור לי את האקספלורר באמצע. בגדול - ברצלונה וצ'לסי שיחקו מאוד אגרסיבי, ברצלונה נפלה הרבה יותר. מצידו של השופט - הוא אידיוט. הוא שורק מתי ששחקן נופל.
זולה חמודי, עשה לי טובה: אל תקרא לדברים של אחרים שטויות אם אתה לא מתכוון לפרט ולכתוב למה. אם זה גיבוב שטויות תוכיח לי ואל תתרץ במחיקת התגובה. אני מצאתי תרופה לאיידס אבל מייקרוסופט הנבלות החליטו לסגור את האקספלורר http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx . בבקשה להימנע מהליצנות הזאת. לירן, אין לי יותר מה להגיב לך, ישנן עובדות בשטח אשר אתה בוחר להתעלם מהן ומהדוגמאות שנתתי ולהגיב באותו אופן דמגוגי. תהנה, יותר להודעות לא מבוססות שכאלו אני לא אגיב.
סקימן, לכתוב הרבה על אותו דבר כולם יכולים. גם לבכות על האגרסיביות של צ'לסי - הלו זה כדורגל, לא בלט. דרוגבה לא בזבז זמן כשנפל, הוא סתם טיפש. רייקארד הפסיד את המשחק הזה כי הוא מאמן רע. לא בגלל השופט.
ומארקז לא דרך לאסיין על הביצים? (לא שזה לא מגיע לחיה האלימה). מה שעוד לא הבנתי זה הקטע עם הצהוב (השני) של אשלי קול. כבר צהלתי שהשמוק מקבל את מה שמגיע לו ואז אחרי איזה 5 דקות של ויכוחים פתאום לא היה לו צהוב ראשון? סגנון המשחק של בארסה השתנה. איפה משחק המסירות? כמו שיוני אמר, כיום המשחק שלה בנוי על הברקות אישיות של מסי (או של רונאלדיניו) ולא על משחק קבוצתי. לא ברור לי למה אתם אומרים שהיה כזה משחק מצוין - כן היה מלהיב ואם היית בעד אחת הקבוצות אז בכלל היית נסחף אבל המשחק נעצר כל שנייה ככה שרובו היה עצירות בגלל פאולים וכו' ולא מהלכים יפים של שתי הקבוצות (שהבליחו מדי פעם).