ואו אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם בלארוס היתה מדיחה את ספרד והייתה עולה לגמר. ומי יודע איך הגמר היה נגמר?
שער של גמר, מחמדי מעלה את שוויץ לגמר בדקה ה-114! הצדק נעשה, 2 הקבוצות הטובות בטורניר, עלו לגמר ושימו לב למאזן של השתיים: שוויץ - 4 משחקים 4 נצחונות ספרד - 4 משחקים 3 נצחונות - 1 תיקו 2 מאזנים מעולים ובהחלט 2 קבוצות ראויות שגם ניצחו את המשחקים שלהן, ולא במקרה. הגמר בשבת, במגרש באורהוס, אני מאמין שיהיה מלא בכ-20 ומשהו אלף איש. עוד בשבת: צ'כיה ובלארוס יאבקו על הכרטיס האחרון של הנבחרות האירופאיות לאולימפיאדת לונדון 2012 באלבורג.
אדריאן יכול לכבוש גם 10 שערים, אני עדיין יהיה באותו דעה שהוא חלוץ בינוני ומטה, ולא יתפתח להיות חלוץ ברמה גבוה. קודם כל רוב הגולים שלו הם אותו גולים, מצבים פנטסטים שהחברים שלו מיצריים לו, הוא משחק תחת קישור סופר יצרתי, עם שחקנים כמו תיאגו אלקנטרה, אנדר הררה, חאבי מארטינז, שלא מפסיקים ליצר מצבים והזדמנויות. חוץ מיזה, עם כל הכבוד לאליפות הזאת, זה עדיין לא הגנות רציניות, נגד הגנה רצינית אחת שאדריאן שיחק של אנגליה, הוא היה השחקן הכי גרוע במגרש. תאמין לי עומר, אני רואה אותו על בסיס כמעט קבוע בספרד, הוא לא יותר מחלוץ בינוני, והסטיסטיקה שלו בדפור הוא ממוצא של 5 שערים בעונה לחלוץ, מה שהוא כבש כל הטורניר. בסופו של דבר ספרד מנצחת 3-1, היא הייתה צריכה לגמור אתזה לנבחרת של מייה יש הרבה נאיביות, ועם קצת יותר מחץ היא הייתה מביסה כל משחק בטורניר הזה, הכשרון שיש לספרד הוא עצום. נגד שוויץ לא יהיה קל בכלל.
מבלי שאני מכיר את הנבחרות בצורה טובה אני בהחלט חושב ששווייץ יכולה לקחת את התואר. אם לא שמתם לב, השוויצרים עדיין לא ספגו בטורניר... ספרד הצליחה בשן ועין לצאת מהפלונטר הביילרוסי, אבל ייצטרכו יותר יכולת כדי לזכות בתואר. בשביל הכדורגל יהיה נחמד ששווייץ תזכה, אבל קשה לי להמר נגד ספרד. בכל מקרה, נראה שווייץ עומדת בשנים האחרונות לקבל מבחר של שחקנים שיחזקו את הבוגרת. אותה בוגרת שאולי עדיין לא נבחרת גדולה מדי, אבל בהחלט נבחרת שעושה רושם שמתחזקת והופכת למסוכנת לכל הנבחרות הגדולות ביבשת.
כבר שנים מדברים על שווייץ ככח הבא של הכדורגל האירופאי. זו נבחרת שבאופן מסורתי מצליחה בצעירות ונכשלת באופן קבוע בבוגרת. מישהו זוכר את הנבחרת שהיתה להם עם סנדרוס ובארנטה?
בינתיים בלארוס ניצחה את צ'כיה באיצטדיון הריק של אולבור משער של איגור פיליפנקו בדקה ה88. אולח ווראצילה מצא את הבלם שצעד אחורה ובעט באוויר ובמדויק לפינה הימנית של תומאש ואצליק. הכרטיס הצהוב השני של לוקאש ואחה הגיע בדקה ה75 לאחר שנגע ביד. המשחק לא התעלה לרמה גבוהה, הנבחרת של גאורגי קאנדראצייב ניצלה זאת ולכן תרשום הופעה היסטורית בטורניר של המשחקים האולימפים בלונדון עוד שנה, בניגוד לצ'כיה עם המסורת שלה. הרכבים רשמיים: שוויץ - זומר; קוך, קלוזה, רוסיני, ברארדי; שאקירי, דז'אקה, לוסטנברגר, פריי, אמגארה; מהמדי. ספרד - דה חאה; מונטויה, בוטיה, אלברו דומינגס, דידאק וילה; מאטה, טיאגו אלקנטרה, חאבי מרטינז, איקר מוניאין ; אדריאן לופס.
הוא למד ממסי, לבעוט כשהשוער מחוץ לשער מהר. גאון מלוכלך, כיאה לשחקן ברסה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
כי הוא הבן האובד בלה בלה בלה הוא ממש רוצה לבוא אלינו בלה בלה בלה הוא מתאים כמו כפפה בלה בלה, ובכנות-פפ לפעמים מפגר. ססק צריך להישאר איפה שהוא. האידיוט הקטן בגלל שברח בגיל צעיר עוד יעלה לנו ב-50 מליון. למה המועדון צריך להיענש על החוסר נאמנות שלו? חמורים שם בהנהלה, כולם. העונה זאת תהיה השנת מבחן של תיאגו, ויותר מזה-של פפ. או שהוא נותן לו לשחק או שלא. עם בויאן זה נגמר רע, ותאמין לי אדון סטיבי ג'י-מה שתיאגו עושה בנבחרות הצעירות, זה כלום לעומת מה שבויאן היה עושה בזמנו. תיאגו גם בניגוד לבויאן חכם-הוא דרש מההנהלה סעיף שחרור של 10 מליון בלבד, בכוונה-כדי שהוא יוכל לברוח במידה ולא ישחק. לא פראייר הילד.
:aaarofl: :aaarofl: :aaarofl: זה לא השחקנים שלכם שכבר יותר משנה מלבישים עליו חולצות ברצלונה ומדברים בכל מקום על ה-DNA של בארסה אצל פברגאס, מן הסתם לא כי חשוב להם לומר את זה אלא כי מישהו מלמעלה ביקש מהם כי הוא קיווה שזה ישפר את הסיכויים שלכם להצליח לרכוש אותו. "להיענש" זאת מילה לא כ"כ מתאימה לסיטואציה שבה אתם כבר קיץ שני מנסים לחזר אחריו כמו משוגעים.