אז למה באמת מגרלשוילי לא יכול לשחק? אני מניח שגם לו הצבא ויתר. הוא לא יקבל צווי מילואים על כמה שידוע לי.
יש הבדל, למגרלשווילי וגם רבים אחרים כמו אנטבי ומסיקה לדוגמא הצבא לא וויתר אלא הם הורידו פרופיל או משהו כזה והשתחררו.. כאן הסיפור שונה, הבחור חי בחו"ל והגיע להסדר עם שלטונות הצבא..
נכון שהוא לא משחק תמיד בצורה הטובה ביותר, אבל יש לו הברקות מידי פעם, ואין לנו בארץ שחקן יותר טוב מיניב קטן בתפקיד שלו בינתיים. בקשר לדה רידר - זה יהיה מצויין לא משנה באיזה תפקיד הוא ישחק. מה התפקיד שלו בכלל ? קשר תוקף או חלוץ?
אזרח ישראלי שמעולם לא גר בארץ, למה הוא צריך בדיוק לעשות צבא? למרות שזה מעמיד בשאלה עניין הצברים שצריכים לעשות צבא, הרי למה לבנאדם שנולד בארץ צריך להיות גורם שיפגע לו בקריירה כדי לשחק בנבחרת ומישהו שלא גר בחיים במדינה לא מחוייב בצבא והוא בעצם מקבל עדיפות
כי אזרח ישראל מתוקף אזרחותו חייב לשרת בצה"ל. מעניין איך דה-רידר השיג את השיחרור שלו. כי יש מספר מוגבל של אפשרויות להשיג פטור, ועד כמה שידוע לי, שחקנים אחרים שהשיגו אותו לא ישחקו בניבחרת.
זה לא משנה בכלל. אזרח מתוקף אזרחותו חייב לשרת בצה"ל. לא משנה אם הוא חי בארץ או לא. שבוע שעבר פורסם שרוסו יקבל את האזרחות אם יביע נכונות להישאר בארץ אחרי שיסיים את הקריירה ואם יסכים לשרת בצבא אם ייקרא לכך.
נראה לך שהיו עושים רעש אם היה אסור? יש חוק שמאפשר, השאלה היא אם דה רידר עומד בקריטריונים שאין לי מושג מה הם.