דה רידר בכל זאת יותר קרוב לישראל מהמצב שתיארת, תשמע, אני לא אומר לרדת לו ולהגיד לו תודה שהוא בכלל מסתכל עלינו, אבל אם הוא רוצה לייצג את המדינה, בכיף.. רק לא לתת לו להרגיש שאנחנו חייבים לו משהו
מצד אחד דה רידר הוא יהודי ולדעתי כל יהודי שרוצה, מתאים ויכול לשחק בנבחרת צריך לשחק אבל מצד שני, יש מלא שחקנים ישראלים שלא עשו צבא והיו יכולים לשחק בנבחרת ולא שיחקו, וזה לא יהיה בסדר ששחקן אחר שלא עשה צבא בכלל פתאום יוכל לשחק בנבחרת.
לפי חוקת מדינת ישראל זה בסדר, כל עוד הוא לא עובר לגור בארץ מותר לו לנסוע לשחק ואז לחזור להולנד אז מה עכשיו, כל ילד בן 15 ומטה שנוסע לקבוצות ילדים באירופה צריך לחזור בגיל 18 לארץ ולדפוק תקריירה?
אני עדיין בדעה שהוא לא צריך לשחק נבחרת. עם זאת, לאור המצב בכדוגל שלנו אני לא ירתח מזעם אם זה כן יקרה. בואו נקווה שיגיע היום בו זאת תהיה הבעיה הגדולה של הכדורגל פה. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/angel7.Xxx
באשר למקומות שבהם ישחק: הוא עשוי להישאר באייאקס אבל המקומות שהוא הכי קושר אליהם היה מארסיי הצרפתית וטוטנהאם האנגלית...
היום וואלה כבר מפרסם שנערכו מס' שיחות בין השחקן למאמן הנבחרת,כמו כן כפי שחשבתי לשחקן אין פספורט ישראלי אבל הוא יכול לקבל אחד,ואז לפנות לוועדת החריגים של פיפא שיכולה לאשר לו לשחק בנבחרת ישראל,על אף שהופיע במדי הולנד הצעירה.
גם הסקאוטים של נבחרת הולנד בטח אמרו לו שעדיף שירגיש ישראלי http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
המרגיש ישראלי מוגזם באמת, בראיון בתחילת השנה כשהם הפסידו למכבי הוא לא דיבר ככה, עדיף שייכנס לנבחרת בשקט ולא ידבר.