חבר'ה, רק לזכור שזה בכל זאת, וואלה ספורט... כל עוד לא אראה ראיון עם הבחור שיאשש את הספקולצייה - לא מאמין לזה.
חייב לשחק בנבחרת גם עם ניפחו אותו למימדי סופרסטאר עדין שחקן מעולה שיכול להיות מה שיוביל אותנו למונדיאל
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חלק ממכם נורא מצחיק פה.... ניפחו אותו?עשו ממנו יותר מדי? כאחד שאוהד שרוף של איאקס ואחד שראה כמה משחקים של איאקס מהיציע בחיים שלו זה שניפחו זה שעשו ממנו סופרסטאר מילא אולי נכון למרות שלא שמעתי אפחד שעשה אותו רונאדליניו,נגיד, מה שלא יהיה אחד כמוהו עד כמה ש"ניפחו אותו" מעל הליגה שלנו ומעל הנבחרת שלנו ב4 -5 דרגות. אין ישראלי אחד שמתקרב לקרסוליים שלו אולי חוץ מבניון. ובנוגע לעניין,לא חושב שהוא יצטרף לנבחרת.
רגע לא הבנתי, הוא לא הצהיר מיליון פעם כולל בשידור ישיר מול כל המדינה אחרי ההפסד למכבי שהוא רוצה לשחק רק בהולנד?? המניאק כנראה הבין שדרך ישראל יהיה לו יותר קל לעלות את המחיר של, מאשר ממשחק וחצי בהולנד.. טוב נו, שיגיע, סה"כ אני תמיד תמכתי בו לא לשחק בישראל (הוא אפילו לא יליד הארץ, מה כולם כועסים שהוא רוצה לשחק עבור מולדתו?) אבל אם הוא רוצה ,סבבה..
ידידי היקר, מרקו בלבול טוב ככל שיהיה במקרה המצויין יהיה עוזר מאמן בכיר,לא יותר מזה. שיימן הוא המאמן הראשי ושלא נותנים לו להתערב ראה את התוצאות (פרדי עזב אחרי עונה גדולה,ברמכר שנה שעברה פוטר אחרי המחזור ה2!!) דרך אגב,תודה שאתה מבין ללבנו חח....מעטים האוהדים שמבינים כאב של אוהדי קבוצות קטנות. אבל אני כבר סוטה מהנושא של האשכול הזה.אז נמשיך הלאה.
לטעמי,אם כל הספקולציות שמסביב וזה... ישראל זקוקה לשחקן כזה שנמצא לפחות בחצי רמה מעל כולם,ואם הוא מוכן לשחק בישראל אז למה לא?!? wellcome כל הוא זה יועיל ולא יזיק אז אין בעיה..........
יש מצב שהחוקים של פיפא אומרים ששחקן ששיחק בנבחרת צעירה אחת בזמן שהיתה לו אזרחות כפולה יוכל לשחק בנבחרת אחרת. אני מתבסס על מקרה מוראד מגמדוב שהופיע במדי נבחרת רוסיה הצעירה,אבל לא החזיק באזרחות ישראלית ולכן לא יכול לשחק בנבחרת ישראל. לגבי דה רידר,נדמה לי שאין לו פספורט ישראלי.
אמא שלו מישראל, והבנאדם בארץ מינימום פעם בשנה, אני די בטוח שהוציאו לו פספורט ישראלי רק בשביל הנוחיות של הטיסות לכאן.
אני יודע שכל המשפחה שלו בישראל ידידה טובה שלי בת דודה שלו (הם משפחה של יפים/יפות זה מה שבטוח) דרך אגב הוא ישחק בטוטנהאם בסוף??
אני אישית לא כועס. אני רק כועס על זה שהוא משנה את דעתו... אם מהתחלה הוא היה אומר "אני יהודי, אני אוהב את הארץ אני רוצה לשחק בנבחרת" הייתי אומר סבבה, יפה יהודי טוב. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/biggrin.Xxx אם הוא היה אומר "אין לי קשר לישראל, אני מעדיף ליצג את הולנד, שם נולדתי" הייתי אומר גם סבבה לא חייב... יפה שהוא מרגיש פטריוטיות למדינה שלו. אבל כשהוא אומר בהתחלה לא אח"כ כן (כמובן אם הידיעה באמת נכונה), מתחיל לשגע ומראה שהמניע היחידי שלו הוא פיתוח הקרירה ולא איזשהי אהבה למדינה ורצון ליצג אוכ' ותרבות כלשהי- זה כבר לא מקובל מבחינתי. לדעתי הוא ראה שהנבחרת יכולה להגיע למונדיאל ושהוא יכול להגיע לבמה הגדולה בעולם ופשוט קפץ על ההזדמנות.
הוא מגן, לא? גם אם הוא היה רוברטו קרלוס, זו לא עמדת המפתח שתשדרג את הנבחרת המצחיקה שלנו. וחוץ מזה, אם יש לנו בנבחרת שחקן אחד בקנה מידה אירופאי זה קלמי סבן, שהיה פנומנלי במדי הנבחרת לכל אורך הקמפיין, שחקן פשוט פנטסטי- לא להחליף בפלייבוי ההולנדי!