דליו רוסי נחשד בניסיון להטיית משחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Kiko, ‏17/7/06.

1. Jose Mourinho Member

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני אוסיף ואגיד כי אופא תכנס מחר(יום חמישי) ישיבה מיוחדת על הקבוצות האיטלקיות שישתתפו במפעלים של אופא שנה הבאה.לאופ"א יש את הזכות לשלולל מקבוצה מסוימת או להרחיקה לכמה שנים מהמפעלים השונים דבר שקרה פעם עם מארסיי הצרפתית שנמצאה אשמה במה שנמצאו קבוצות הקלאצ'יופולי - סידור משחקים,נקרא לזה כך.אם זאת אני לא מאמין שאופא תבטל את ההשתתפות של מילאן,מקסימום ובאמת מקסימום תחליף בינה לבין פאלרמו.כלומר מילאן באופא ופאלרמו בצ'מפיונס,אבל שוב אני ממש לא מאמין שזה יקרה.

3. Robin Member

אמנם מבחינת הסגלים יכול מאוד להיות שהם היו זוכות באליפויות אבל זה לא ה"טבע" שלהם. עובדה שההנהלות עבדו קשה בשביל לבחור שופטים שיתאימו להם. אינטר (ואולי רומא) היו זוכות באיזה אליפות בתקופה הזאת. אבל מה זה חשוב, העיקר שמילאן ויובה במילא היו זוכות באליפויות ככה שזה לא משנה שהם רימו (וכן מילאנזי, גם הקבוצה שלך לא טלית שכולה תכלת, עובדה שהורידו לה 15 נקודות בהתחלה ואחרי זה 8 נקודות וכן, ברלוסקוני הוא אכן מושחת ואני לא קורא וואן או ספורט 5 אז אל תזיין ת'שכל) כי הם במילא היו זוכות באליפות. אולי צריך אפילו כבר לתת להם את האליפויות של השנים הבאות כי אנחנו יודעים שזה מהטבע שלהם לזכות בהם?

4. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

השופטים לא שינו שום תוצאה כך או כך יובנטוס הייתה דורסת.כך או כך מילאן הייתה יוצא תסגנית וזהו.זה לא מה ששינה באמת.

5. Pirlo59 Member

נגיד והועדה מחליטה (מחר) להוציא את מילאן מהמפעל האירופאי שנה הבאה- למילאן תהיה אפשרות לערער? הרי כבר צריך להרשם לזה ונסגרת ההרשמה היום!

מתי הגרלת משחקי מוקדמות ליגת האלופות?

6. Robin Member

היו כמה (בלשון המעטה) החלטות שנויות במחלוקת. הכמה האלה היו יותר מהממוצע שיש בדרך כלל. כמה פנדלים יובה קיבלה? נו באמת, אני לא אומר שיובה לא הייתה זוכה באליפות אבל התמונה הייתה שונה לגמרי אם דל פיירו לא היה מבקיע את הגול מהבעיטה החופשית מול אינטר (שהיה ספק לגביה) אם היו נותנים לאודינזה פנדל בדחיפה של קנאברו וכו'. אלה רק מקרים שאני זוכר ואני לא עוקב אחרי הליגה האיטלקית כל-כך הרבה (ז"א רואה הרבה משחקים אבל שוכח אותם על-מנת לפנות את המקום בזיכרון למה שחשוב - הכדורגל האנגלי כמובן).

7. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגרלה ביום שישי,ולכן הועידה תהיה מחר.היום היה הדדליין של ההתאחדות לתת לאופ"א את שמות הקבוצות שייתחרו שנה הבאה במפעלים השונים.ואני מאמין שאולי תהיה למילאן אפשרות לערער אבל אני לא בטוח וגם אם כן קשה לי להאמין שאופ"א יזוזו מההחלטה.

8. Robin Member

אני לא יודע ב-100% אבל אני מניח שאין אפשרות לערעור כי לאופ"א יש את הזכות לדחות כל קבוצה מתחרויות שלה וזה לא כמו הליגה האיטלקית שההתאחדות היא בעצם ארגון של כל הקבוצות ביחד כך שלכל קבוצה יש זכות מסוימת, כשאופ"א מחליטה משהו אז זהו אלא אם מילאן תחליט ללכת לבית משפט אזרחי ולתבוע את אופ"א על אובדן הכסף מליגת האלופות (ואז בכל מקרה מילאן לא תשתתף בעונה הבאה בליגת האלופות כי ההליכים המשפטיים ימשכו הרבה זמן, אחרי שליגת האלופות כבר תתחיל). אה וגם ישנה העובדה שברלוסקוני לא יכול לקנות את האופ"איסטים בקלות כמו את האיטלקים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/06
  9. FelaKaT Member

לא הבנת אותי נכון-יובנטוס ומילאן היו ראויות לעונש(ואפילו עונש קשה יותר)שהן קיבלו ואמרתי את זה מהתחלה.
    מה שאני מנסה להגיד זה שמעצבן אותי שמוג'י רימה בכדי להביא ליובנטוס אליפות. מרגיז אותי שמילאן, אותה אחת שלא הייתה זקוקה להטבות של אף אחד בכדי להפוך לקבוצה הטובה באירופה, השתמשה בשופטים בזירה המקומית.

זאת כבר סתם השערה-גם כשהדבר היה תלוי באינטר עצמה, היא פישלה.

10. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן רק חבל שכל המשפט מתנהל על עונת 04\05 ולא על העונה אשתקד.
    ודרך אגב כל קבוצה גדולה(מילאן,אינטר,יובה באיטליה) מקבלת הנחות משופטים וזו כבר בעיה גלובלית וחוץ מזה שלדעתי שני המקרים שכתבת בתגובה היו החלטות נכונות חוץ מזה ששופט גם יכול לטעות הקטע הוא שהוא טועה לטובת יובה עושים מזה סיפור.וזה כבר לא מעט זמן ככה וכנראה שתמיד יהיה.

כמו שכתבתי בדיון של אינטר,ההתאחדות העניקה לאינטר באופן רשמי את הסקודטו לשנת 06/05 והיא הדאבליסטית של שנה שעברה,יאללה נראזורים צאו לחגוג. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏26/7/06
  11. Paolo Maldini שחקן ותיקים

בפסק דין הראשון לקחו ליובה את 2 האליפויות הקודמות.
    היום נתנו לאינטר את האליפות הקודמת.
    מה נסגר עם האליפות של לפני שנתיים?

12. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

תיחשב כריקה.

13. משוגע בירוק Member

מה שהיו צריכים גם לעשות לגבי העונה האחרונה... אבל כנראה נתנו לאוהדי אינטר סיבה לצאת לרחובות ולחגוג

14. Jose Mourinho Member

למי שרוצה, טבלה "עדכנית" של עונת 2005/2006. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx

15. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמית העונה הקרובה תידחה ל10 בספטמבר במקום ה27 באוגוסט ותיגמר ב27 במאי(סריה אה)
    הסריה בי תחל ב9 בספטמבר ותיגמר ב10 ביוני.