דליו רוסי נחשד בניסיון להטיית משחק

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י Kiko, ‏17/7/06.

1. משוגע בירוק Member

אממ יש מצב לאליפות של רומא חח?

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין מצב, ואת האליפות הם לא יקחו מאינטר כי אינטר בסך הכל עשתה עבירה על פרטיות בן אדם ולא קנתה משחקים ולא עשתה משהו כזה.

3. J-C-I Member

באמת היית רוצה את האליפות הזו ככה?
    אינטר לא הוכיחו כלום ב"זכיה" הזו שלהם...

4. מיכל3 Member

לא, לא הייתי רוצה שהיא תנתן לאף קבוצה..אם יובה זכתה בה לא ביושר, זה לא אומר שקבוצה אחרת
    צריכה לקבל את האליפות, פשוט צריכים לפסול אותה וזהו.

5. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שיובה זכתה בה ביושר,כל האישומים הם על עונת 04/05.זה כל האבסורד פה.

6. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא שם לב על המגרש שיש לה עדיפות. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/dry.Xxx
    זה מרגיז שמדברים על זה ככה, כאילו יובה לא עשו כלום על המגרש וזכו באליפויות...
    תאמינו לי, אוהדי מילאן ואינטר היקרים שכל השחקנים הוציאו את מיטב יכולתם... חבל כל כך שמוג'י קלקל הכל...

7. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתם עוד מתלוננים? תגידו תודה שהורידו לכם למינוס 15 ונתנו לכם סיכוי לצאת מהסריה B כבר השנה, שחיתות בכדורגל צריך להשמיד ולמגר, ואם מחר מוראטי יתפס על קניית שופט מצידי שגם אותנו יזרקו במדרגות. תבוא בטענות לאנשים האחראיים ביובנטוס ולא להתאחדות הכדורגל, אינטר, או כל גוף אחר שאתם מעדיפים להאשים במקום לשבת ולהתבייש על זיהום המשחק הגדול בעולם.

גם שחקני אלבינולפה נותנים תלב במשחקי הסריה צ'י, מקצועית אי אפשר לדעת כמה התקדמתם לא בגלל היכולת המקצועית שלכם, ככה שאי אפשר לקבוע אם הייתם זוכים בכל מקרה או לא.

8. saviola Member

אלבינולפה בסריה B http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/multi.Xxx

9. ADP משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא בא לאף אחד בטענות. יובה רימתה, באופן לא מורגש בכלל, ויובה שילמה. אני מדבר על הזלזול, כאילו יובה לא שיחקה בכלל כדורגל ובכל זאת זכתה באליפות במשך שנתיים רצופות. אז מה, טרזגה כבש 23 גולים בפנדלים שלא היו? נבדלים שלא שרקו? שבופון ספג עשרות שערים אבל כולם נפסלו ולכן יובה לא הפסידה?
    מה שאני מנסה להבהיר זה שהשחקנים נתנו הכל, ההנהלה הרסה הכל.
    http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx

אובאפמי, זאת לא האליפות שלכם. כמו שאומרים, "מה שבא בקלות הולך בקלות", ככה לא איכפת לאף אחד ממכם אם ייקחו אותה.

אין קשר לאלבינולפה, ודיברתי על שתי העונות הקודמות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏12/10/06
  10. 159 Member

האליפות של אינטר
    אוהדי יובה דיי כבר להתבכיין
    האליפות היא של אינטר וכדאי לכם לשים את זה טוב , טוב בראש

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטענה היא לא שהורידו אותנו לסריה בי,אבל עם אנחנו פה גם מילאן פיורנטינה ולאציו היו אמורות להיות פה.
    לא יכול להיות שרק בגלל ההיפ שנוצר סביב יובנטוס כי הייתה הראשונה להיתפס ומוג'י היה במרכז אז היא תענש גם הכי בחומרה,יובה תופלה בצורה אחרת.אם מחליטים להוריד נקודות,מורידים לכולם בצורה הגיונית.מילאן נתפסה ובכל זאת קבלה עונש מגוכח,לא לקחו לה אליפות,לא לקחו לה את ליגת האלופות,בעצם לא לקחו לה כלום את השמונה נקודות היא מחקה אחרי שלושה מחזורים.אם מורידים ליגה מורידים את כולם.צריך להיות פה הגיון אתה לא יכול להעניש אחד ככה ואחד ככה רק בגלל שזה מתוקשר יותר וכביכול יוציא שם של צדק בתקשורת.חוץ מזה שאם האשמות הם על 04/05 למה לקחו את האליפות של 05/06 ואם כבר לקחו,למה נותנים אותה לאינטר?

12. משוגע בירוק Member

כל הכבוד עכשיו תוציא את הצעיף ותצא לחגיגות האליפות שלך... מצידי שכל עונה נזכה באליפות וזה יירשם לאינטר... אני לא שם שיט על הרישום יובנטוס חגגה אליפות כי היא סיימה במקום הראשון עם הכי הרבה נקודות... אינטר סיימה שלישית, רשמו לכם אליפות אבל לפחות איןלך הרגשה של שמחה (שאתה בטח לא מכיר, מן הסתם אתה אוהד אינטר) של אליפות אמיתית....

13. צ'וצ'ו קמביאסו Member

אנחנו אלופים ומחזיקי הגביע עד הודעה חדשה.

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אינטר לקחה את האליפות דרך בית המשפט ולא על המגרש למרות שהיא שיחקה כדורגל ולא רימתה בכלל, אבל את האליפות לא מגיעה לאינטר בכלל והם היו חייבים לפסול אותה , ואל תשכח שאותה אליפות עשתה הרבה בעיות לאינטר והגדילה את הלחץ סביב הקבוצה ובגלל זה אנחנו עלולים להפסיד את האליפות של 2006/2007 שאינטר חייבת לזכות בה.

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

בבקשה אל תשווה את חלקה של יובנטוס לשאר הקבוצות. אני מבקש מכם,אוהדי יובה לפני שאתם פורקים תסכול אז שימו לב לעובדות ולראיות הרבות שבגללן נאשמה יובנטוס והורדה ליגה. העונש של מילאן ויובנטוס לא יכל להיות דומה בגלל השוני בין ההאשמות.