דיון ASOCCER למשחק העונה: תיקו 0-0 בין מכבי ת"א לב"ש - ב"ש מתקרבת לתואר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏1/5/16.

1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מכבי של היום קבוצה חזקה מאוד, שונה לגמריי ממכבי שפגשה את באר שבע בבלומפילד עם יוקאנוביץ׳. במשחק בטרנר מכבי הייתה טובה יותר, השאלה היום אם זה יבוא לידי ביטוי בתוצאה

2. סמואל אטו Member

ההימור על יצחקי לגיטימי וכבר בסכנין ראו למה.
    יצחקי השחקן היחיד שמספק למכבי יצירתיות באיזור הרחבה וזה סופר חשוב נגד בונקרים מהסוג שמכבי פוגשת בכל משחק.
    מעבר לכך, הוא גם שחקן שמתעלה תחת לחץ לעומת אחרים שנופלים תחתיו. הוא לחלוטין יכול להיות זה שעושה את ההבדל עבור מכבי היום.

3. alexshw Member

קו ההגנה שלהם יותר גבוה ואפשר להגיע נגדה להזדמנויות לא מעטות במתפרצת. יש לב"ש כלים לנצל את זה.
    המשחק הקודם נגד מכבי ת"א היה אחד הגרועים של ב"ש העונה גם כן.

4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

למה כך ? דווקא רואה את זה קורה.

טוב, אולי לא רגועים, אבל פחות לחוצים ממכבי.

5. Ajax Amsterdam Member

לבנתיים מכבי לא מתעסקים בכדורגל ולנו זה טוב את החימום שלהם הם עושים בבית המשפט

6. yedidel Member

אני די בטוח שכרגיל, יהיה שער ב10 דקות הראשונות

7. gilad16 Member

נכון, וגם בו למצבים טובים הצלחנו להגיע.
    אני עדיין חושב שהסיכוי שננצח לא גבוה, אבל בכר עשה את השינויים הנדרשים ואני קצת יותר אופטימי

8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

החולשה שלהם זה קרלוס, שלא מצליח להסתדר בקו הגנה גבוה, אבל מנגד הנעת הכדור שלהם והיציאה להתקפה השתפרה משמעותית.

9. alexshw Member

נכון אבל נגד סכנין ברגע שהם עזבו את מערך 3 בלמים כדי לנסות ולהשיג את השער אז כל ההגנה שלהם נחשפה. גם היום הם חייבים להשיג שערים. תיקו לא יעזור להם.

10. עידן444 Member

אני מסכים וגם כתבתי את זה לגבי היום.
    מצד שני מכבי ת"א כבר 2 משחקים ברצף לא כובשת. אני לא יודע אם עם סה היא כן היתה כובשת אבל אני חושב ששחקן עם משחק ראש טוב ונוכחות כמו שלו יכול להועיל לא פחות מזריזות מול משחק צפוף. בוא נגיד שחלוץ רחבה אמיתי עדיף מול משחק צפוף מאשר שחקנים שזקוקים לשטח.
    גם סה וגם יצחקי לא מתבססים על שטח ומהירות ויכולים להיות אפקטיבים- אבל כל אחד עם האיכויות שלו.
    מרגיש לי שיותר נכון היה ללכת במחזורים האחרונים עם סה ולשלב את יצחקי כסופר-סב.
    בכל אופן המאמן מרגיש הכי טוב את השחקנים שלו ואולי הוא מרגיש שיצחקי מאוד חד ומקומו בהרכב.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  11. ייא Member

אני דווקא הולך על הימור משוגע יחסית. 4-1 למכבי.
    אני מעריך שמכבי תוליך 2-0 מהר מאד או שיהיה 1-1 ואז כבר מכבי תחגוג.
    לא רואה את ב''ש יוצאת מהתדמית המרה שלה והלוואי ואטעה.

12. Maudy Member

יש לי הרגשה שהיום מכבי ת"א מתפוצצת.
    למרות שאני בעד באר שבע בעיקרון.

13. Raulito Madridista

כבר הרבה זמן שלא היה משחק עונה כזה, כנראה מאז המאבקים ראש-בראש של מכבי חיפה ומכבי ת"א. אני בניגוד אליכם חושב שגם אם מכבי היא זו שתנצח אז כן היא תעשה צעד ענק בדרך לאליפות וממכה כזו באר-שבע לא תצליח לצאת. דיברו מספיק על כל המסביב, בואו נתרכז בכדורגל. זה משחק שהקהל של מכבי צריך לצאת קצת מהשובע שלו ולחזור לעודד את הקבוצה בטירוף כמו בתקופת האליפות הראשונה למשל עם אוסקר גארסיה, הם צריכים לגרום לבאר-שבע לשקשק. כלפי חוץ אני מניח שברק בכר לעולם לא היה אומר שבאר-שבע תשחק על תיקו כי גם לה יש איכויות רבות ומי שמתגונן בדרך-כלל חוטף, אבל כן ניצב סימן שאלה מבחינת הסגנון שלה. ההרכב שבכר מתכנן הוא נכון מאוד. ברדה נראה די עייף וחלוד ובוזגלו גם צריך לפתוח על הספסל, הם יוכלו לתרום בשליש האחרון של המשחק במידת הצורך. בן-שהר חשוב מאוד מבחינת המהירות מול ההגנה האיטית של מכבי שמשחקת עם מגן שכל הזמן תוקף - דסה ועם ריקן שהוא שחקן התקפי והוא בכושר חרא. נאווקמה שחקן עם קרח בורידים, הוא אף-פעם לא לחןץ, מסורבל או חסר ריכוז, מחזיק ממנו. גם אוגו יהיה דומיננטי מול הקישור של מכבי. מיותר לכתוב על ערן זהבי שניצח כל-כך הרבה משחקים כאלה. השילוב של ברק יצחקי מאוד מעניין. יצחקי יכול לקנות את עולמו. מאז הפציעה הוא אמנם כבש פה ושם כמו הגול נגד פלזן והיה לו גם וולה יפה אבל בגדול הוא כמו עציץ מהספסל ושחקן שלא שווה את השכר המופרז שלו. מסכים ששתי הקבוצות עושות עונה גדולה ומושכות אחת את השנייה למעלה וכל אחת שתזכה באליפות ראויה.

14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

שום התפוצצות, אם יהיה ניצחון למכבי זה איזה 2-1 דלוח.

סמואל אטו אוהב/ת את זה.
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

שגל אלברמן או מדוניאנין ינצחו אותי. או מיכה. או סה. זאת הגישה שלי אם אני ברק בכר היום.
    אני עושה הכל כדי לסגור את ערן זהבי. הכל. שלישיית הקישור צריכה להיות מתואמת כדי שבכל פעם אחד או שניים עם העין עליו. לא לתת לו את הכניסות, ללוות אותו בכל מבט.

לפני כמה שנים מכבי קרעו את אילת של קטש. הכתב בה לקטש ושאל איך הם לא טיפלו בבלו שהמטיר עליהם שלשות. הוא אמר שסופו היה מסוכן וטחן אותם בצבע אז כל פעם הביאו לו דאבל אפ. אז הוא אומר לכתב - אתה משחק נגד מכבי ת"א, תבחר את הרעל שלך. אז הביאו את השחקן של פניני וקיבלו שלשה מפניני והביאו מפארגו וקיבלו שלשה מפארגו והביאו פעם או פעמיים מבלו וקיבלו מבלו. אבל אתה צריך לבחור את הרעל שלך שאתה משחק נגד קבוצה כביכול טובה ממך עם מגוון כלים.

אז שדור מיכה או סה ינצחו את המשחק. אם הם יצליחו, סחטיין, אם לא, שח - מט. רק לא זהבי.