דיון ASOCCER למשחק העונה: תיקו 0-0 בין מכבי ת"א לב"ש - ב"ש מתקרבת לתואר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏1/5/16.

1. עידן444 Member

ענה לכמה אנשים כאן...

2. קשר שמאלי Member

קיבל מצנציפר ציון 4 בידיעות

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  3. עידן444 Member

לא מאמין לך!!!

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

טיבי היה נהדר אתמול, זה לא משנה את הדיעה שלי לגביו שהוא בלם בינוני+, לא יותר מזה. לרוב הוא עושה טעות של גול במשחק. אתמול אכן היה נקי מטעויות.
    גם גארסיה היה נהדר, פיצה על החיסרון במהירות עם המון חוכמת משחק.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  5. South Boy Member

כן, אני ערכתי את הכתבה ושיניתי את מה שהוא אמר שאתה אומר שהפורום הזה חי בשביל לסלף ציטוטים.
    אתה יודע, זה שהוספת את המשפט שהוא אמר לדברים שאתה בעצמך אומר שהוא אמר לא משנה את הבכי וחוסר הכבוד ליריב שנוטף ממנו בדיבורים האלה, זה שהוא ניסה לעדן את זה במשפט האחרון לא משנה את המסר שלו ולא מוסיף לו כבוד.
    ואם אתה אומר שזה אמת שזה היה משחק של מעמד צד אחד ושרק קבוצה אחת באה לשחק אתה מבחינתי נתת לי חותמת לדעה עליך שהתגבשה אצלי בזמן האחרון, אתה פשוט בוחר צד באופן מובהק גם אם זה סותר את העובדות וההיגיון.
    אתה רשאי לחשוב מה שתרצה, אבל להגיד שזה סילוף כשאפשר לשמוע אותו אומר את הדברים האלה שחור על גבי לבן זה פשוט מביך. באמת.

6. DRORIKO Member

בכלל פרגן לב״ש בציונים הרבה יותר גבוהים מלמכבי. מי שיקרא יחשוב שב״ש היתה שווה 0:3. פופוליסט.

7. סמואל אטו Member

מזמן למדתי שמי שגיבש את הדעה שלו לפני, הוא תמיד ימצא את מה שהוא חיפש(בטח שבטח לא יוריד מהאגו שלו כדי להבין שהוא טעה).
    אתה מדבר על חוסר כבוד וכל מיני שטויות אחרות על סמך משפט אחד נכון, שאחריו זהבי אמר את כל מה שרצית שהוא יגיד - זה נקרא לסלף.
    אם הבן-אדם אומר שרק הם אשמים במצב שלהם וכשהם כקבוצה לא מצליחים לכבוש ב-3 משחקים אז הם אשמים, איפה כאן החוסר כבוד ושאר הירקות שהמצאת כדי לעשות רצח אופי?

וכן, קבוצה אחת באה להתגונן אתמול ולהעביר את המשחק בשלום.
    הם עשו את זה מצויין, ואני במקומם הייתי עושה בדיוק אותו דבר.
    איפה הבעיה פה? למה צריך לחפש בכוח?

orimor2212 אוהב/ת את זה.
  8. DRORIKO Member

מה זה ״ענה לאנשים כאן״? מה אנחנו מחפשים אותו בכח? מה אנחנו שונאים אותו בגלל שהשם משפחה שלו זה טיבי?
    טיבי בעונה רעה, וברור לכל בר דעת שאם הוא היה נראה כמו אתמול ברוב המשחקים מכבי היתה במקום גבוה יותר. אז התפלק לו משחק טוב, זה קורה לו פעם ב
    על חוסר יציבות שמעת?

9. South Boy Member

לא יודע מה אתה חושב שחיפשתי, מי שהגיב לכל העניין הזה זה אתה כך שמי שמחפש פה מה לא בסדר זה בטח לא אני.
    אני לא חושב שמה שזהבי אמר זה נכון, המשחק לא היה בשליטת מכבי ואנחנו לא באנו להתגונן אלא פתחנו טוב גם מבחינה התקפית וככל שעבר הזמן באופן טבעי נסוגנו כי יש לנו הרבה יותר מה להפסיד. באר שבע נתנה משחק טוב ואני לא מצפה למחמאות אבל זה מקומם שמישהו מהצד המאוכזב מנסה תמיד לגמד אותנו לא משנה מה נעשה, אחרי כל משחק הוא אומר את אותם דברים. זאת הבעיה של אנשים כאן, מכבי אולי חושבים שבגלל שהם החזיקו יותר בכדור במחצית השניה והיו יותר דומיננטים אז היה משחק במעמד של צד אחד, מכבי היו לא טובים בשביל קבוצה שמשחקת על עונה שלמה ולא סיכנו כמעט את השער, בטח שלא יותר מבאר שבע. זאת חוצפה להגיד שהייתה רק קבוצה אחת, זאת פשוט משאלת לב של אדם קטן שלא יודע מהו כבוד אלמנטרי לקולגה.
    הבעיה שלי היא לא מה שזהבי אמר, הבעיה שלי שהוא בכלל מתייחס ליריבה שלו ומשמיץ אותם כי הוא לא הצליח לנצח. זה לא מכובד ולא אמור להיות תפקידו של זהבי לדבר על היריבה שלו שהוא לא מצליח לנצח.
    כשבכר ענה לבוס באנגלית אמרת שזה פאתטי, לדבר על הקבוצה היריבה ועל סגנון המשחק שלה בלשון ביקורתית זה לא?

10. סמואל אטו Member

מי אמר שהיה משחק במעמד צד אחד?
    מי אמר שמכבי הייתה דומיננטית?
    הוא אמר שקבוצה אחת באה לתקוף ולנצח והשנייה באה להתגונן. זה נכון, וזה היה בסדר גמור מבחינת ב״ש.
    אחרי זה הוא אמר אנחנו אשמים ולא אף אחד אחר, אז איפה החוסר הכבוד ליריבה? איפה ההתעסקות ביריבה?
    הבעיה שזה לא נגמר רק בזה ומהבחירה הסלקטיבית הזאת גם פיתחת תיאוריה שלמה על האופי שלו. זה חסר בסיס.

נ.ב.
    מה שבכר אמר היה פאתטי כי זה היה באנגלית. בעברית זה היה בסדר גמור.

11. South Boy Member

אני מבין, אתה פשוט לא שמעת את הריאיון איתו אחרי המשחק.
    תשמע אותו אומר בפירוש ״ראינו קבוצה אחת על המגרש״, ובכלל עצם ההתעסקות שלו בקבוצה היריבה כי הוא עצבני משיטת המשחק שלהם זאת פאתטיות לשמה, זה מביך במיוחד כשהוא עושה את זה על בסיס קבוע ולא רק מול באר שבע.

12. סמואל אטו Member

ראיתי את הראיון של זהבי ובגלל זה התגובה שלך הייתה מוזרה לי.
    ״ראינו קבוצה אחת על המגרש״ - אולי הזיכרון שלי מתעתע בי, אבל הוא לא אמר דבר כזה, וזה אפילו לא מופיע באינטרנט, אז מומלץ לגבות את מה שאתה אומר.

זהבי שיחק מול ב״ש ושאלו אותו על המשחק. ממש פשע לענות מה שהוא חושב.

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אתם מדברים תגידו לי? כאחד ששם דגש על עמדת השוער בכל משחק בגלל האהבה אליה, מדובר בהצלה נדירה, לא פחות.
    ראיתי את השידור החוזר של המשחק בטלוויזיה, וההילוך החוזר של ההצלה עושה איתה עוול גדול. אומנם מדובר בערוץ 1, אבל מאוד חובבני להראות את ההצלה רק משתי זוויות, שתיהן רחוקות מהשער ואף אחת מהן לא מאחורי השער.
    במקרה הייתי לא רק ביציע מאחורי השער אלא בדיוק מאחורי הפינה שהכדור הלך אליה, ומהזווית שלי זה נראה שהכדור הולך פנימה, אבל לא פחות חשוב, היה ניתן להבין עד כמה ההצלה הזאת גדולה.
    ההתקפה התנהלה בצד שמאל של הגנת מכבי, כשראיקוביץ' ממקם את עצמו בפינה השמאלית כדי לצאת לכדור (התמונה הראשונה למטה).
    לאחר מכן, כשהכדור מורם לנואקמה, ראיקוביץ' חוזר לקו השער כשהוא מנסה למקם עצמו באמצע אבל בגלל שההרמה הגיעה מצד שמאל הוא לא מצליח לחזור לאמצע אלא עמדת המוצא שלו נוטה בבירור שמאלה (התמונה השנייה למטה).
    עכשיו החלק הכי חשוב ולמה ההצלה הזאת נדירה (נואקמה כבר כבש כמה שערים כאלה השנה, כולל מול מכבי חיפה בחצי גמר הגביע), ראיקוביץ' בהתקפה הזאת נדרש להגיב לכדור שהלך מהאגף השמאלי, ולא רק שהוא היה צריך עם עבודת רגליים מהירה לחזור אחורה לקו השער, אלא לאחר מכן היה צריך לדחוף את עצמו עם הרגליים לפינה הנגדית תוך כדי שהוא מותח את כל האיברים כדי להגיע לכדור (התמונה השלישית למטה היא ממש לפני שראיקוביץ' נוגע בכדור).
    שימו לב עד כמה הנגיחה של נואקמה מדויקת, ולא פחות חשוב איזה מרחק ראיקוביץ' היה צריך לעשות בין התמונה השנייה לתמונה השלישית כדי להגיע לכדור, עצרתי את התמונות אבל זה יכולת תגובה של מאית שנייה.
    מאחורי השער זה היה מרהיב, ראיקוביץ' עם עבודת רגליים ברמות הכי גבוהות פשוט דחף את עצמו מכמעט פינה אחת של השער לפינה שנייה.
    הזווית של הטלוויזיה עושה עוול עם ההצלה הזאת, כמו גם הניתוח שאם הנגיחה של נואקמה לא הייתה חזקה במיוחד אז קל לשוער להציל את הכדור במהלך שהוא התחיל אותו מפינה אחת של השער, היה צריך לצמצם לאחור ואז לדחוף את עצמו ממש לקצה של הפינה הנגדית, וכל זה בפחות משלוש שניות.
    אם היו מראים את ההצלה מהזווית מאחורי השער, והייתם רואים איך ראיקוביץ' דחף את עצמו עם הרגליים, הייתם מבינים עד כמה ההצלה הזאת גדולה.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/v/t34.0-12/13140594_1007725832630358_2124564550_n.Xxx?oh=4e082b87eb54f707a92df4b0eca97633&oe=572AFD1E&__gda__=1462443898_67b947a9b715e8da30029b7b6806abaf

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtp1/v/t34.0-12/13141138_1007725899297018_688765251_n.Xxx?oh=388b595c1b3d4329c158b1bd4a33bc1a&oe=572B1215&__gda__=1462449402_d9c3a384043965a706522bc177e7dd38

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfl1/v/t34.0-12/13153473_1007725929297015_968290020_n.Xxx?oh=aeeb840495e9ba778ceaffb2e7d5a9e3&oe=5729E4AD&__gda__=1462415327_014c32a49db12bf980589faeb70388db

hbs7, yakar, zivmay ו-4 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  14. South Boy Member

לא יודע מה ראית אני ראיתי את המשחק המוקלט ואת הריאיון איתו אחרי המשחק וזה מה הוא אמר, דיבר עוד על הסגנון ויצא לו אפילו משהו בסגנון ״באר שבע לא באה לשחק כדורגל״.
    אל תתפוס אותי על חודה של מילה, זה לא משנה בכלל מה הוא אמר מילה במילה כי המסר שלו היה ברור לכולם ואני מוצא את הדיון הזה מגוחך ומיותר. אני חושב שערן זהבי שחקן פאתטי כשהוא מסכם את המשחק מנקודת המבט המעוותת שלו ואתה חולק עליי, אף אחד לא יצליח לשנות את דעתו של השני.

15. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

טיבי לקח אתמול שני כדורים של גול. כדור רוחב אחד של מליקסון לסהר שהיה לבד מול שער ריק וכבר עשה את התנועה לדחוף את הכדור פנימה וטיבי הצליח ברגע האחרון לגלוש ולהציל לקרן. כדור שני של ראדי ששיחרר טיל ממש מקצה הרחבה והוא הצליח עם הגוף לבלום את הבעיטה לקרן.

Civil אוהב/ת את זה.