דיון ASOCCER למשחק העונה: תיקו 0-0 בין מכבי ת"א לב"ש - ב"ש מתקרבת לתואר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י הרצליה עד המוות, ‏1/5/16.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

המיקום של ראיקוביץ' גרוע. ראדי שיחרר כדור שבוודאות היה נכנס אם לא היה פוגע בשחקן והולך לקרן. ראיקוביץ' נראה לפעמים כמו שהייתי בתור ילד עומד בשער, זז יחד עם הכדור ואז מסתכל אחורה ומבין שהשער בכלל לא מאחוריי כאשר חשבתי שאני במרכז השער. המיקום שלו נוראי, אנחנו יכולים להרגיש פספוס שלא גרמנו ליותר כדורים להגיע למסגרת.

2. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה מאכזב, אני לא יכול לתאר כמה שיצאתי מאוכזב
    ציפיתי ליותר (ממכבי כמובן) במשחק שהאווירה הייתה לא פחות ממחשמלת, כן היה מקום לפתוח דווקא עם סה ולא עם יצחקי ואולי עם ריקן באגף במקום דור מיכה.
    ב"ש שיחקה את המשחק שלה וראו עליה שהיא לא בלחץ בכלל, מגיע לה כל הכבוד אין מה להגיד ואני לא מדבר על המשחק אתמול, אלא על הרמת הרמה מבחינה קבוצתית ומקצועית - שאפו.
    וואקמה לדעתי החזיק את הקבוצה אתמול בעניינים, שחקן מצוין שחבל שלא הגיע אלינו, אוגו טיפל'ה (לפחות במחצית הראשונה) היה אגרסיבי לא?
    בן ביטון שיתק ולא בפעם הראשונה את בן חיים.
    מה אני אגיד לכם? עכשיו זה רק להשתפר, לנצח ולקוות לטוב.

3. HBS2208 Member

אותו סנריו בכל סוף משחק. אותו חוסר כבוד ליריב. כל מי שלא פותח לך רגליים ונותן לך לעשות מספרות כמו בחוף גורדון "לא בא לשחק כדורגל".
    לא חושב שמסי מדבר ככה אחרי משחקים נגד אתלטיקו.
    היתה מחצית ראשונה של משחק פתוח לגמרי, באר שבע החזיקה בכדור, תקפה, הגיעה להזדמנויות. בשנייה הלכה ה
    אחורה וניסתה לתת במתפרצת.

לגיטימי, לה יש מה להפסיד.
    נמאס מהשחצנות המגעילה הזו. זה חוסר כבוד לקולגות, חוסר כבוד למקצוע.

מלך הביצה. תמיד תישאר מלך הביצה. קפטן נבחרת עלאק

oranfu, hbs7, South Boy ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  4. Butragueño מנהלים

אני אכול קנאה ומאחל גם לי לראות בקבוצה שלי 2 שחקנים שאין שחקן ישראלי שיכול להוציא להם את הכדור מהרגליים. נאקוומה ואוגו מעל הליגה.

Sir Alex Ferguson, hbs7 ו-לירן אוהבים את זה.
  5. xArtur Member

הם פשוט לא הצליחו לעבור את החצי מול באזל ובליגת האלופות.

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk

6. Raulito Madridista

מכבי צריכה להפסיק את הבכי, ואתם יכולים ללכת לארכיון פה בפורום ולמצוא תגובה שלי אחרי הדרבי שכמעט חיסל לנו את הדאבל וגרם לכל שער 5 לבכות - "שמכבי ישחקו איך שהם רוצים, זה לגיטימי, במשחק כל-כך חשוב היינו חייבים לכבוש ולא חשוב איך", זו הייתה הגישה שלי. זהבי הגיע למצב אחד טוב בתוך הרחבה אתמול וחוץ מזה הוא בעט ברגל שמאל מעל השער, קצת פחות פירגן מבדרך-כלל. רוצה לומר שגם אם באר-שבע שיחקה רע במחצית השנייה - מכבי לא באמת יצרה הזדמנויות. אני חושב שבוס עשה יותר מידי ניסויים בשביל משחק כזה. הייתי מחליף את דור מיכה למשל למרות שהוא כביכול השחקן האינטיליגנט בסגל של מכבי וזה שמשחק יותר עם השכל גם במחיר של להאט את ההתקפה.

לא חושב שעם ברדה באר-שבע הייתה טובה יותר התקפית וכולם חשבו שבן-שהר יהיה קצת יותר טוב בהתקפות המתפרצות שלו. אגב, ראו במחצית הראשונה את התרגיל הקבוע של באר-שבע - מליקסון מדרבל בנף וממש ליד הקרן מוסר כדור רוחב חזק לרחוק, כמו שנאווקמה כבש נגד רעננה\סכנין. נאווקמה שחקן גדול והוא לדעתי השחקן הכי טוב בבאר-שבע העונה, יותר מברדה שכבש יותר ממנו. אגב, לא כתבתי את זה - מגיעות מחמאות לדוידזאדה שהציל גול במחצית הראשונה כששם את היד צמודה מאוד לגוף. שחקן ישראלי טיפוסי היה מהפאניקה כבר שולח את היד וגורם לפנדל מיותר.

7. South Boy Member

הרבה פה מתייחסים לספסול של ברדה ובוזגלו ומחמיאים לברק בכר על האומץ, למה מאמן צריך לקבל מחמאות על האומץ שלו לספסל את שני השחקנים הכי חלשים של באר שבע בתקופה האחרונה?
    זה היה עוול בשביל האוהדים ובשביל השחקנים שכן פתחו אם השניים היו משחקים, ברדה אולי יכל להוסיף קצת תעוזה ומנהיגות אבל גם הוא וגם בוזגלו לא מספיק טובים כדי לפתוח נכון להיום, ועם כל הכבוד לשניים יש מטרה לנגד העיניים שמקדשת כל מהלך. גם בוזגלו וברדה מבינים את זה ואין לאף אחד שום תלונות לברק בשלב הזה של העונה. שהר היה טוב ויותר התאים לשיטת המשחק עם המהירות והתנועה שלו לעומק, וראדי מליקסון וטוני היו מעולים בקישור כך שאין לשניים מקום בהרכב כרגע.
    זה היה מתבקש, ואני לא מבין למה אנשים מופתעים.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

בעיקר בתקשורת עשו מזה כותרות. בכלל בחו"ל זה מתקבל בטבעיות שבקבוצת צמרת יש תחרות ו"כוכבים" גם רואים ספסל.
    ברור שבכר עשה את הדבר המתבקש וכל הכבוד שהוא לא המאמן הישראלי המצוי קרי פודל אלא מקבל החלטות מקצועיות.
    גם לפני המשחק כאן בפורום דובר על הצורך בספסול השחקנים האלה.

9. amn Member

אגב, בוס "השחצן" פרגן מאוד לב"ש אתמול...

אמר שהוא חושב שזה לא גמור, אבל ביותר מהזדמנות אחת אמר שב"ש קבוצה מצויינת.

10. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אגב רואה קשר ישיר מאוד בין העובדה שיוהאן קרויף נפטר וג'ורדי היה בחו"ל לכל הבלאגן בחודש האחרון שהיה במכבי.

11. alexshw Member

ומה הקשר? הבלגן התחיל מטב"ח. המועדון שלכם עשה הכל כדי להגן על אנשיו.

12. Butragueño מנהלים

הובאן אתמול הזכיר לי (לא ביכולת) את ג'ילברטו סילבה, החומה הבלתי נראית.
    זה מדהים כמה עבודה, השקעה ונמרצות יש לשחקן הזה (בן 33?). נותן עבודה שחורה, אתמול הוא לא כ"כ הורגש, אבל מי שיסתכל על הדקויות של המשחק יראה כמה הוא עבד.

גם הכושר שלו מפחיד, כמעט ולא ראיתי אותו מוחלף העונה, שחקנים כמו שהר, ראדי ונאווקאמה מוחלפים לפניו.

yakar, Sir Alex Ferguson ו-hbs7 אוהבים את זה.
  13. Maudy Member

אז שוב קבוצה שמשתתפת בצ'מפיונס לא תזכה באליפות.
    זהבי צריך ללמוד שלא כואב לפרגן לפעמים.
    בלי קשר איזה קבוצה יותר "הגיע".

14. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אירופה זה כאן, הוא שחקן אירופאי, בכל המשתמע מכך.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  15. עידן444 Member

פתאום אתמול קלטתי שליד אוגו- סוארס, שהוא עצמו לא בדיוק עלה נידף, נראה כמו טל איילה.