אני מבין את רונאלדו. אשתקד הוא הוכיח מקצועית שהוא עדיין רלוונטי לרמות הגבוהות. הוא הולך לסיים קריירה של 20+ שנה בלי שיוכל לחזור ולעשות זאת עוד. מה מביך בלהאמין בעצמך ולא לוותר על עוד שנה בטופ ולשאוף לרמות האלה? ארהב, סעודיה, פורטוגל יחכו לו גם עוד שנה ושנתיים. אם הוא מאמין שהוא יכול לתת עוד עונה בליגות הבכירות באירופה, שיעשה את זה.
כל מי שמבין כדורגל מעבר לרמת ילד מתלהב בן 6, יודע שהוא פנסיונר מביך שלא מסוגל לזוז. זה טבעי. פשוט צריך להכיר בכך. Sent from my SM-G973F using Tapatalk
אף מועדון לא מתלהב מלשלם עליו 20 מליון ולקחת את החוזה שלו. בגיל שלו ועם אופק לשנה אחת, הגיוני. בתנאים אחרים, היה מוצא קבוצה אחרת בקלות. פנסינור מביך שעם 30 הופעות ליגה בשנה שעברה סיים מקום 3 בכיבושים. פנסיונר מביך שגם נתן 6 שערים ב7 הופעות צ׳מפיונס בשנה שעברה. איפה מסתתרים עוד פנסיונרים כמו הפנסיונר ההוא???
איך בכלל לא התחילו מיונייטד? הרי זה לא מועדון כדורגל אמיתי, אז ריאליטי תפור. Manchester United All or Nothing: Amazon Prime and Netflix to battle it out for 'fly on the wall' docu-series Sent from my SM-G973F using Tapatalk
פשוט מאוד, הגלייזרים שאתה מת להעיף בשביל כל אחד עם דופק ומעט כסף נתנו לפריים להתחמם על כל מיני יובנטוס, ארסנל, טוטנהאם וכאלה וברגע שהבינו את הפוטנציאל הם נותנים לאמאזון ונטפליקס לריב ביניהם מי תתן את ההצעה הגבוהה ביותר בעולם הספורט לדוקו על מועדון ספורט כלשהוא. לעשות מהלימונים לימונדה. כל מי שתקח את זה תרוויח בגדול כמובן. נזכה לראות את התופעה הזאת של תיש שמשפריץ על עצמו זרע בתקופת הייחום של הנקבה כדי לגרות אותה עם מורטאו בתפקיד התיש. הוא בינתיים עובד על זה בתקשורת הכתובה, צריך לעבור גם לסטרימינג.
מה שמביך ברונאלדו זה לא הכדורגל. מה שמביך ברונאלדו זה ההתרכזות בעצמו, בשערים שלו, בשיאים שלו. האיש אשכרה נחוש לשחק בליגת האלופות כדי לשים עוד שניים וחצי גולים ולצמצם את האיום שמסי יתקרב אליו.
והוא הורשע בעבר בגזענות בעצמו. לא הייתי מפטר אותו על סמך הציוץ, אבל אם הוא עובד אצלי והופך לאיזה אדם שנוא (כבר מחק את כל החשבון) אז אחשוב על המשך העסקתו מתוך שמירה על העסק. יש לי תחושה שבצד הסקאוזרי או אירי של טוויטר נמצא דברים גרועים יותר.
כן, הסקאוזרים לא מייצגים את הסנטימנט הכלל בריטי (גם) במקרה הזה. אגב, קצת מפתיע אותי אבל אני לא רואה יותר מדי שנאה למלכה. הרוב בין אדישים למכבדים שזה אירוע שכואב להרבה אנשים. את המלוכה באופן כללי הם שונאים בלי ספק. אני רואה בעיקר כעס שביטלו את הכדורגל.
יש התנגדות פוליטית למלוכה כממסד אבל אני לא חושב שיש איזהשהיא שנאה אישית למלכה. זו עמדה פוליטית. בניגוד נניח לתאצ'ר שיורקים שם על הקבר שלה. לא מצפה לראות יותר מדי ארס מסקאוזרים בעניין הזה. לא יודע מה אומרים האירים.