https://www.givemesport.com/ralf-rangnick-anthony-elanga-comments-manchester-united-newcastle/ אין מה לדבר. חוף מזה שאני נושא את שמו (שאגב... הוא עזב בכושר מצוין אז זה לא רלוונטי). אלאנגה היחיד מהשנים האחרונות שעזב והייתי מחזיר לסגל. שחקן מוגבל כן - אבל שחקן שנותן את התחת בלי פוזות ופרצופים במגרש בלי התעסקות בפוליטיקה בלי בקשות שכר מוגזמות בלי טיקטוק בלי כפפות ב12 + מעלות בלי ראיונות לתקשורת בלי בכי על גזענות בלי עקבים הזוים במצב שאנחנו מפסידים 3-0 מעלות + ועוד ועוד ועוד דברים. ניוקאסל תהנה מהשמעאק הזה. שחקן צנוע שגם האבא שלו היה שחקן צנוע. נקודה סןף פסוק.
נסיון זה משהו שיכול לתרום גם לקודוס. הוא פחות זמן באנגליה מאלאנגה, למרות שמבוגר בשנתיים. הוא גם יקבל את המפתחות לעמדה של סון אצל מאמן יותר פרגמטי מהמאמן הקודם(וכזה שעשה עבודה לא רעה בסך הכל בחמש שנים האחרונות בפיתוח כשרונות...). כמו שכתבת, המוח. המוח במשחק של קודוס יאפשר לו פתח גדול מאוד להשתפרות בקבוצה גדולה יותר. המוח במשחק של אלאנגה ומאדווקה יגביל אותם. הרבה יותר ממה שהם כרגע הם לא יהיו.
טענתי תמיד שהוא שחקן טוב ולא שחקן טופ. וגם היום אני טוען על אנטוני גורדון שהוא שחקן טוב שלא שווה את ה80-90 מליון שתשתלם עליו. אבל אני שמח לקרוא שאתה חושב שאנטוני גורדון הוא כשרון ברמות הכי גבוהות לעמדה שלו. נמשיך לעקוב מקרוב. שים אותו בארסנל, סיטי או ליברפול והוא לא מוציא אף שחקן שלהם מההרכב. מקס׳ יהיה סוג של גריליש לסגל. לכדורגל של ניוקאסל הוא נהדר. רמות לחץ אחרות, רמות ציפיה אחרות. מסיימים מקום 5 ואפשר לחגוג כאילו זכו באליפות. אחלה להם. אגב, למה ניוקאסל לא הולכת על גארנצ׳ו? מעבר לזה שהוא אחרי עונה זוועתית הוא נראה כמו הד קייס, עם אח בעייתי שמזיין ת׳מוח בטוויטר, אגו, פרצופים. אתה תושיב אותו על הספסל כי יש גם את גורדון ובארנס שמשחקים בשמאל הוא יתחיל להפעיל את אח שלו, כולל הדלפות מהחדר הלבשה. לא מפתיע שאין סביבו עניין בכלל בשלב הזה בחלון למרות שהכשרון שלו גדול משל שחקנים כמו מאדווקה ואלאנגה.
חברים ההשוואה בין קודוס לאלאנגה לא מחמיאה לאלאנגה. קודוס הרבה יותר טכני עם סיומת טובה יותר והוא גם משחק הרבה 10 הוא יכול לשחק אפילו 8(!) והוא שיחק בווסטהאם בכנף ב30% מהמשחקים כמדומני. אלאנגה זה שחקן שאתה זורק לקו - לדעתי הוא יצליח תחת האו. אני לא יודע אם ניוקאסל הייתה צריכה את קודוס יותר מאשר את אלאנגה. אבל נראה אם העסקה תשתלם לניוקאסל אני חושב שכן.
When Kudus learnt Liverpool and Arsenal wasn't going to sign him, he THEN only wanted Tottenham. @ExWHUEmployee מהמקור הכי אמין שלהם.
גיבס וייט בטוטנהאם Morgan Gibbs-White scheduled to undergo medical on Friday ahead of proposed transfer from Nottingham Forest to Tottenham Hotspur. 25yo England international has £60m release clause in #NFFC contract, enabling #THFC move @TheAthleticFC after @mcgrathmike
120 מליון של רכש ולבדוק את המספרים שהם שלחו בלוטו. אלוהים סידר אותם. הם אגב כבר הביאו את האיגור ג׳סוס הזה מברזיל כמחליף.
עם הכסף הזה אפשר לקחת צעד קדימה וגם צעד אחורה. הכל תלוי במחליפים וההשתלבות שלהם. את אלנגה יהיה הרבה יותר קל להחליף. שימשיכו לכוון לשוק הברזילאי ולא להתפתות לאנגלים מנופחים ויהיה טוב. בחלומי הם משכיבים חלק מהסכום על פאביו ויירה.