לאחר בדחקה עם גורם בהנהלה שלהם, נמכרו זאת מילה קשה חולקו לשחקני מחלקות הנוער מנויים וזה כלול 750 ביננו מה מכרו או לא זה לא משנה בסוף גם אם ימכרו 3000 ויהיו 500 אוהדים במגרש זה יהיה אותו דבר
http://sports.walla.co.il/?w=%2F156%2F2673784 איך לעזאזל הם ממשיכים להביא כאלו שחקנים כשהם לא מצליחים להעביר חצי מהסגל שלהם בבקרה?!
בדיוק הם חתמו על הסכם חסות של מיליון שקל, ומאזן גנאים העביר מהעירייה עוד 1.7 מיליון. http://www.calcalist.co.il/sport/articles/...3611079,00.html אין שם דבר רע בלקחת "סיכונים" ולא לקפוא במקום בגלל שאין כרגע כסף. וטוב שלא הפכת את סאני גזל ומוגרבי לחצי סגל.
רמת השרון נזכרה שהיא קבוצה ענייה וכדי להעביר את כל הסגל בבקרה היא שיחררה את אסרט מג'רסה האתיופי שלא התאקלם וביקש לעזוב, ועכשיו גם את טיאגו דה פרייטאס, עומר לוי ושלומי מראד שהגיעו אליה רק בקיץ האחרון. גם עכו שבקושי מעבירה שחקנים בבקרה מוותרת על מירקו אורמוש כדי להעביר בבקרה את ספאדסיו, קנז'ביץ', שלומי לוי, דנין ושגיב כהן. בסכנין אכן בזכות חוזה החסות הצליחו להעביר את סאני, גזל ומוגרבי, וינסו להעביר גם את מקרייב.
תגידו, מה קורה עם מצבת הזרים של עכו? לפי מה שאני מבין כרגע חתומים: יובאנוביץ', קנזביץ', לאו קוסטה, ספאדסיו, ועכשיו הם רוצים גם להחתים את אורמוש ואת מרינקוביץ'.
העניין המזעזע-אירוני שזה לא אשמתו של רפי כהן אלא דווקא אשמתם של ההנהלה, אם השחקנים שהוא רצה והיו לו הוא היה יכול להיות במצב קצת יותר טוב, שהוא לא מקבל מה שהוא רוצה מה אתם מצפים ממנו? קורצקי ברעננה קיבל, כל מאמן קיבל מה שהוא רוצה כולל יובל נעים למרות הבעיות שיש בעכו... רפי כהן מסכן פשוט...
הרבה בלאגן הולך ברמת השרון בחודש הזה. החתימו שחקנים, שיחררו שחקנים, החתימו שחקנים ולא העבירו בבקרה. הרבה חרא. לא פלא שרפי כהן מסיים את תפקידו. עם ההתנהלות הזו רמת השרון בלאומית כבר במרץ. ולמען האמת, ויסלחו לי אוהדי הקבוצה, לא הכי כואב לי על זה.
תשמעו הנאווקאמה הזה של רעננה עושה רושם של חלוץ טוב לקבוצה ברמה הזאת, כבר שלושה שערים בשלושה מחזורים, אחלה שחקן.
לנוואקאמה יש שני שערים, במחזור הראשון ממדו הבקיע. תגידו לי איך רמת השרון עשתה עונה כלכך טובה שנה שעברה עם הנהלה שכונתית שכזאת? ומבחינת רעננה כל מילה מיותרת, פשוט הכל מתחבר ואני לא מתבייש להגיד שההנהלה שלנו עשתה את העבודה הכי טובה בליגת העל השנה בקיץ מכל הבחינות... לעלות מהמקום השני בלאומית כשאין שלד מתאים לליגה הראשונה ולהעמיד קבוצה כזאת למועדון בסדר גודל הזה.....פשוט שאפו ענק. ועוד מילה על קורצקי, מראיינים אותו לאחר שהוא השיג 7 נק' מתוך 9 והוא בוחר לדבר על 2 הנקודות שהפסיד להפ' חיפה, מישהו אמר ווינר?