מעורבב עם ישראל אולי אבל בכל זאת מתאים לכאן.. רוסו מועמד לשטוטגרט הגרמנית..נציג של מאמן הקבוצה היה במשחק של קרואטיה ודיבר עם רוסו על האפשרות..רוסו בתגובה:" אני בהלם"
מבזקי חדשות פורצים וsky מדווחים שבקהאם עובר לריאל מדריד לא ברור עוד הסכום אבל המעבר נראה סופי.. עוד מעבר טיפשי של ריאל ושוב ..מאיפה יש להם את הכסף הזה לקנות כל מה שזז?..
חלוץ פורטוגל נונו קאפוצ'ו (31) חתם לשנתיים בריינג'רס. קאפוצ'ו שהיה חלק מהטרבל של פורטו בעונה שעברה אבל לא התבלט בצורה שציפה, החליט שזה הזמן לעבור הלאה. קאפוצ'ו, לו 34 הופעות בנבחרת פורטוגל, "בילה" שש שנים בפורטו ונשארה לו עוד שנה אחת בחוזה. מכל מקום, מחזיקת גביע אופ"א פורטו הסכימה להצעה של 700,000 ליש"ט בשביל השחקן.
*בנפיקה מעוניינת להתחזק בכמה שחקנים-הראשון שבהם הוא דימיטריו אלברטיני כמו כן עוד כמה משחקני אתלטיקו רצויים במועדון הפורטוגלי:חוזה מארי ופבריציו קולוציני גם אלכנדרה ריקרדו פריירה מבואבישטה מועמד *פורטו מעוניינת בבני מקארתי מסלטה ויגו http://news.bbc.co.uk/media/images/38061000/Xxx/_38061008_mccarthytraining150.Xxx
לא יכולת לכתוב שבנפיקה מעוניינים לקנות את הספסל של מילאן וזהו? :roll: אה, ומקארתי... מישהו עוד זוכר שהוא נחשב לדבר הגדול הבא? משהו בסביבות רונאלדו רק פי 2 מהיר, חזק וסקורר?
בעקבות הישארותה של מונאקו בליגה הצרפתית הראשונה, קשר נבחרת צרפת ג'רום רות'ן, מלך השערים של הקבוצה שבאני נונדה והשוער פלאביו רומא ככל הנראה יישארו בקבוצה.
השוק מתעורר... *דא'לסנדו בדרך לוולספורג הגרמנית תמורת 9 מיליון דולרים. *קיואל קרוב כנראה לליברפול....צעד לא חכם ביותר עבורו...
זה הדבר הכי טוב שדאלסנדרו מצא? שחקן גאון, מה אפשר להגיד. עובר שישה שחקנים ומחליט לבעוט את הכדור לקרן שבע פעמים במשחק, נראה לי שהכשרון בא במקום טיפה הגיון.
וולפסבורג??? שמעתי שגם קשטן רוצה להביא אותו למבחנים כמחליף לטועמה במקרה שמליחי לא חותם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/tongue.Xxx באמת תמוה מאוד, מה גם שהכדורגל הגרמני לא בדיוק הכדורגל שמתאים לסגנון של ד'אלסנדרו. הוא לדעתי עושה שגיאה דמה לזו שעשה רונאלדיניו כשחתם בפ.ס.ז'. הוא לא ייחשף לרמות הגבוהות ביותר של הכדורגל וכשירצה לעבור ולשחק במדינות כדורגל גדולות יותר ייתכן וזה כבר יהיה מאוחר מדי בקריירה שלו (הוא כבר עכשיו בן 22 - מאוחר מאוד יחסית לשחקן שיוצא מארגנטינה), וגם וולפסבורג בטוח יעשו לו קצת בעיות בדרך (אההמ רונאלדיניו ליונייטד.....). העובדה שקבוצות גדולות יותר לא קופצות עליו תמוהה עוד יותר מכיוון שלבחור יש אזרחות איטלקית, מה שהופך אותו ללא-זר (וגם לשחקן שלא זקוק לוורק פרמיט - לתשומת ליבו של ארסן ונגר...). מיקאל אסיים, קשרה הגנאי הצעיר של באסטיה, שהיה מועמד לעבור לפ.ס.ז' כתחליף לרונאלדיניו (הוא גם היה מבוקש ע"י אברטון ומרסיי) חותם לבסוף באלופת צרפת ליון. פרייבורג החתימה את הקשר ההתקפי הלבנוני רודה אנטאר מהמבורג.
רצה שמועה שלוסיו חתם ביובנטוס אבל שהוא יצטרף רק בעונת 2004-2005 ויכול להיות שזה כבר סגור למרות שהקטע של קניה שנה מראש לא נשמע לי הגיוני...מה איכפת לי לוסיו שחקן מצויין.
למה הכדורגל הגרמני לא טוב לו? נראה לי שהוא יצילח בוולפסבורג, וולפסבורג לפי מה שהבנתי הולכים לנסות לסיים באירופה שנה הבאה, ויש להם את הגב הכלכלי לזה, דאלסנדרו בשילוב רכש יכול להקפיץ את וולפסבורג בכמה רמות לגביע אופ"א שנה הבאה. אם הם התחילו בקנייה של 9 מיליון אני חושב שהם הולכים חזק על עונה הבאה. וויירה, הוא יחשף לרמות הגבוהות של הכדורגל, בהתחלה בגרמניה (כן, יש שם כדורגל פתוח, יצירתי וברמה גבוהה מאוד) ואחר כך הגביע האירופאי שהוא יביא את וולפסבורג אליו. העניין הוא שהוא יכול היה להגיע לקבוצה ברמה הכי גבוהה כבר עכשיו.
הוא בהחלט יכול להגיע לקבוצות ברמה הגבוהה ביותר עכשיו - ואני מדבר על קבוצות מליגות בכירות שמשחקות בצ'מפיונס ליג ולא על קבוצות גרמניות שלדעתי אפילו לא העפילו לאינטרטוטו ורק בונות על עתיד באופ"א. ולא ניסיתי להעליב את ההתקפיות של הכדורגל הגרמני בשופ פנים ואופן. אני דווקא די אוהב את הכדורגל שם, והוא בהחלט התקפי (בעיקר השפעה של הדרום-אמריקאים הרבים שמשחקים שם). התכוונתי לכך ששם המאמנים והאוהדים יהיו פחות סבלניים לשטויות שד'אלסנדרו לפעמים עושה בדריבלים מיותרים שגורמים לאיבודים - סגנון משחק זה הרבה יותר מתאים לליגה הספרדית.
לדעתי מאמן שטיפה יוריד אותו מההרכב, או לפחות יכעס, יהיה לו יותר טוב מהגישה שהוא מקבל בריבר, בתור הקפטן והכוכב, הוא לוקח על עצמו יותר מדי.
איך שלא תסתכלו על זה - "גניבה" של וולפסבורג. לא קבוצת צמרת אירופאית בשום אופן, ותמורת סכום שהוא עדיין מתקבל על הדעת הם מקבלים את אחד מהכשרונות הגדולים בעולם כיום.